Kate I Luka Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Cześć :multi: :multi: :multi: My dziś spacerowaliśmy po ligockich lasach, i widzieliśmy podobne widoczki :shake: :shake: :shake: Quote
:: FiGa :: Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='leemonca'] Ojacie !! :crazyeye: Zdjęcie przepełnione zgrozą, świetne :multi: Ładnie musiało u Was wiać skoro takie skutki są tego :shake: Ale na zdjęciach to bowsko wygląda nie powiem :cool3: Quote
dbsst Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 łoooooooooooooooooooo qrczaki jaki połamany las strasznie tajemniczy i bowski tak na marginesie :oops: Quote
Alicja Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 ;)jakby co to wpadamy spojrzeć co u was ..... a podobno znów u was strasznie wiało:cool3: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Dziendoberek kochana ;-) nie zawiało WAS ??? Buziaczki Quote
leemonca Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 eee..., nieeeee..., głowy mi nie urwało to znaczy, że było całkiem dobrze, i świeciło słoneczko!!! zaraz wkleję trochę fotek, tylko muszę pozmniejszać dzieńdoberek!!! Quote
Imbirka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 cześć Hakerki:multi:, no faktycznie nieźle u was wiało:cool3:, ja zawieruchę przespałam i nawet nie wiedziałam, że na sąsiednim podwórku leżą drzewa. Do pracy pojechałam ze świadomością, że jakiś przereklamowany ten "Cyryl":evil_lol::cool3: Quote
leemonca Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 zdjęcia miały być wczoraj, ale są dzisiaj :cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 hehe, ale pozycja :razz: :razz: :razz: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :loveu::loveu::loveu:jaki marzyciel Zdradź mi czyim jesteś dzieckiem bo nie wiem gdzie cie dopisać a chcę sobie naszkicować kto czyj:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
leemonca Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 a ja dziecko niczyje, dziecko ulicy :evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='leemonca']zdjęcia miały być wczoraj, ale są dzisiaj :cool3: Jaka śliczna, biała plamka. Przecież ja nie dam rady tego połknąc!!! Coś mi nogi z tyłu za bardzo zostają. Muszę na nie poczekac. Fajniutki piesek. Pozdrawiam. Quote
DORRAG Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Cześć:p Hakerek zjeżdża na poopce z górki:evil_lol: :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 no superowska fotka!!!!!slicznie tu wyszed taki zamarzony i jak sceniacek taki malutki:)i te uska...no i widoki:D no wsystko swietne:D:D:D a tak w ogole to witam :D a u nas snieg jest:D:multi: Kocham snieeeggg!!!! Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='leemonca']a ja dziecko niczyje, dziecko ulicy :evil_lol:;)patrzaj no Madzia od Medorka nie ma dziecków i Kasia od gastonka też .....weź no sie wkręć do rodzinki:p Quote
zuzolandia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 taki psiowy kłapouszek ;-) pasuje do kubusia puchatka i jego ferajny;-) Witaj kochaniutka ;-) Quote
Medorowa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)patrzaj no Madzia od Medorka nie ma dziecków i Kasia od gastonka też .....weź no sie wkręć do rodzinki:p :cool3: Mojaś Ty leemonca, mojaś:diabloti: Ha ha, chociaż zdąrzyłam przed Kasią, bo najpierw mi mamuśkę ukradła:icon_roc: Teraz będzie miziać mojego Dikusia:watpliwy: Ale Ciebie już nie oddam:diabloti: :evil_lol: I nie ma żadnej dyskusji, drugiej takiej:stupid: mamusi jak ja nie znajdziesz:diabloti: :diabloti: Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 madzia i medor napisał(a)::cool3: Mojaś Ty leemonca, mojaś:diabloti: Ha ha, chociaż zdąrzyłam przed Kasią, bo najpierw mi mamuśkę ukradła:icon_roc: Teraz będzie miziać mojego Dikusia:watpliwy: Ale Ciebie już nie oddam:diabloti: :evil_lol: I nie ma żadnej dyskusji, drugiej takiej:stupid: mamusi jak ja nie znajdziesz:diabloti: :diabloti: jeeeeee, co ja tu czytam:placz: :placz: :placz: SPISEK:placz: :placz: :placz: przeciwko mnie? :Help_2: :Help_2: :Help_2: Quote
Recommended Posts