leemonca Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 mało nas tu ostatnio, ale jakoś tak się z czasem nie wyrabiam, a jeszcze w dodatku zainstalowałam PSP i usiłuję się nauczyć robić w nim grafiki i nic mi nie wychodzi :wallbash: a dzisiaj byliśmy na spacerku :shake: niecałe 100m od mojego domu facet z żoną jechał do garażu :shake:, oboje w szpitalu, żyją ale.... takie drzewa wyrywało Quote
zuzolandia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 ..łooooooooo matkoooooooooooooooo ;-(( Dziendoberek kochana ......u nas było gradobicie bleee.wiało tez ale nie było takich strat ;-(........ za to smietniki poprzewracane ....... Buziaczki Quote
DORRAG Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 cześć Hakerki. Rany ...z tego auta to nic nie zostało.A te powalone drzewa, dobrze że poobcinalismy duże drzewa które rosły koło naszego domu bo by napewno się poprzewracały. Quote
Medorowa Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 O jejku:shake: :shake: :shake: :shake: Quote
leemonca Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 a skoro świt, Tz pojechał do Sosnowca, myślałam że jajko zniosę, wisiałam na telefonie, aż mnie op......ł :roll: :cool3: ale przynajmniej wiem, że szczęśliwie zacumował :cool3:, o!!! Quote
Alicja Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 :shake:o żesz ale u was demolka była ..... kurcze a ci ludzie z tego autka:shake: mam nadzieję że takie cuda sie już nie powtórzą:cool1: Quote
leemonca Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 oj, kiepsko, kiepsko byłam dzisiaj w naszym ulubionym lasku, a tam sajgon :shake:. Idę obrabiać fotki i zaraz je powklejam Quote
leemonca Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 oooo..., nikt nie był u nas :roll:, no tak, ja nie mam czasu ostatnio biegać po galeryjkach to i do mnie nikt prawie nie zagląda :roll:, ale fotki pohuraganowe i tak wklejam, może ktoś zajrzy :razz: poszłam tam głupia stara baba, jak zwykle na spacer i kiedy się ziemia pod moimi nogami ugięła a drzewo obok zahuśtało, zdałam sobie sprawę z własnej głupoty-przecież te drzewa będą się jeszcze przewracać!!! osłabiony wichurą system korzeniowy,pustka pokopalniana pod nami i bieda szyby zrobią swoje, w każdej chwili to wszystko może jeszcze runąć :lmaa: Quote
constancja Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Zaglądają, zaglądają.........i czekali na fotki:cool1: Ale Haker narozrabiał:mad: Quote
Alicja Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='constancja']Zaglądają, zaglądają.........i czekali na fotki:cool1: Ale Haker narozrabiał:mad: ;)i jeszcze jaki zadowolony .... :mad:a my tu też byliśmy po 14:razz: Quote
DORRAG Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Jak to nikt nie zagląda ...a Ja:evil_lol: Rany... ale u was musiało nieźle wiuchać że takie wielkie drzewa poprzewracało. Quote
leemonca Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 zdjęcia tego i tak nie odzwierciedlają, wygląda to strasznie, duło okropnie, słychać było gwizd wiatru jak w horrorze i hałas lecących dachówek, znaków drogowych i pierduł z balkonów i alarmy samochodowe. To było w nocy, a w dzień piły tarczowe i straż pożarna i ulice zasypane tym wszystkim co leciało w nocy i objazdy :cool1: Quote
bonita Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Leemonca, jak Ty to robisz że nawet huraganowe fotki są piękne. Ale się tam u Was porobiło. Quote
e.v.a Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 o qrcze nawet lasek ucierpial:shake: u mni ewszystkio oki po ostatnich wiatrach :razz: naszczescie wszystko oki. Quote
leemonca Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='evaxon']o qrcze nawet lasek ucierpial:shake: u mni ewszystkio oki po ostatnich wiatrach :razz: naszczescie wszystko oki. Ewcia, chyba imprezka była udana :razz: :razz: :razz: ??? Quote
e.v.a Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 leemonca napisał(a):Ewcia, chyba imprezka była udana :razz: :razz: :razz: ??? :evil_lol: oj udana udana:evil_lol: Quote
leemonca Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: oj udana udana:evil_lol: no właśnie widzę :diabloti: w twoich postach :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
e.v.a Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 leemonca napisał(a):no właśnie widzę :diabloti: w twoich postach :diabloti: :diabloti: :diabloti: :siara: ale dzisiaj bezimprezowo bylo :P Quote
leemonca Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Samturia napisał(a):dobranoc :* dobranoc :sleep2:, ja jeszcze sobie posiedzę przy kompie i piffq :cool3: Quote
Alicja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Witam ....jak tam dziś będą nowe fotki po katakliźmie:cool3: Quote
Recommended Posts