Kate I Luka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Witaj śliczny Hakulczyku :) Fotki jak zwykle piękne Ci Pańcia porobiła :) Quote
Alynkaaa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 leemonca napisał(a):znamy się juz, ale w naszej galerii jesteś chyba pierwszy raz :cool3: ? Alinka on nie przytył, a nawet wydaje mi się że jakby trochę schudł :roll: a rameczki sama zrobiłam :lol: tzn. misia tylko połowicznie:cool3: no i sliczne rameczki:D no a mnie po tych fociach to wyglada ze przytyl:D....ahh te focie oszukuja:eviltong: dobranoc:*** Quote
beria Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 leemonca napisał(a):była!!! i była super!!! zrobiłam tak jak mówiłaś z miodem i obłożona skórkami. Pychotka!!!! Robiłam pierwszy raz a wyszła przepyszna, nawet Tz, który nie jada kaczek zjadł i pochwalił :cool3: Hihihi, też piekłam kakę na Nowy Rok :razz: Faszerowaną jabłkami i suszonymi śliwkami :cool3: Następnym razem wypróbuję w takiej wersji :cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 WItajcie Wałbrzyszanie :multi: :multi: :multi: Quote
tygra Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 o ale Tygra by raj miałą, taplanie w błotku :) fajnie grzebie łapkami w tym błotku Quote
leemonca Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 cześć!!! przyszliśmy właśnie ze spaceru i idę obrabiać fotki :cool3: Quote
DORRAG Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Cześć leemonca napisał(a):cześć!!! przyszliśmy właśnie ze spaceru i idę obrabiać fotki :cool3: Super będą nowe foteczki:multi: Quote
Imbirka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 to my pewnie dopiero je obejrzymy po wieczornym sikaniu:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 .tak tak o łapki trzeba dbac ;-) podworkowy salonik spa;-) Witamy milutko i cieplutko ;-) Quote
leemonca Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Imbir1 napisał(a):to my pewnie dopiero je obejrzymy po wieczornym sikaniu:evil_lol: chyba nawet po jutrzejszym porannym, TZ mnie wywalił od kompa :placz: . Ma huk roboty i nie ma dla mnie zmiłowania :mad:, na dwie sekundy usiadłam bo on teraz rozmawia przez telefon :razz: Quote
Imbirka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 wrrrrrrrry:razz:, to my idziemy na ten sik;) Quote
leemonca Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 dzieńdoberek!!! jesteśmy właśnie po porannym siq i wklejamy obiecane wczorajsze foteczki Quote
tygra Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ależ górzyście u Was i jesiennie, wogóle to pięknie zazdroszczam okolic, ja też do lasu kcem i po krzywościach połązić - a u mnie łyso i płasko :( Quote
leemonca Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 to nie las, to park w samym środku miasta, a my mamy tak blisko, że chodzimy tam codziennie na siq i bieganko :cool3: Quote
tygra Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 to fajny park, u mnie park pod blokiem - tyle że łysy Quote
Kate I Luka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ale Wy macie śliczne widoczki... a, że Haker nie spada z tej górki.... Quote
e.v.a Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 a ja wogole nie mam parku :razz: dziendoberek :D Quote
Behemot Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Jakie on ma długie nogi :-o Jak sarenka :loveu: Cudowne zdjęcia robisz, lemonco, zawsze zazdrościłam Ci talentu :lol: Quote
teqquila Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Witam Was serdecznie :) sliczne zdjecia a Haker to sie wtapia w tlo :P Quote
Recommended Posts