bonita Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 dbsst napisał(a):suuuuuuuuper urwisowe foty :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Tak a fota "przez kuchenne okieneczko" C U D O W N A:loveu: Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 leemonca napisał(a):Tylko w Gimpie :lol: to też świetny program :multi:mam PSa, ale i tak nie umię w nim pracować :oops::evil_lol: Quote
BeaC Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 a ja już zazdorściłam pięknego widoku za oknem:cool3::cool3::cool3: Quote
leemonca Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Cytat: Napisał(a) leemonca Tylko w Gimpie :lol: to też świetny program :multi: mam PSa, ale i tak nie umię w nim pracować :oops::evil_lol: Alicja, ja też nie umiałam, ale latałam po necie i czytałam wszystkie tutoriale i wszystko co dotyczyło Gimpa, teraz już coś umiem ale też jeszcze niewiele :cool3: byliśmy u weta, Haker jest alergikiem, dostał szprycę w doopsko żeby się nie drapał, waży dokładnie 26,5 kg i ma 62 cm wzrostu a to coś żółte na jego ptaku to nie ropsko, jak myślałam, tylko hm, jak to napisać - wydzielina z gruczołów hormonalnych, Hakerek intensywnie przeżywa burzę hormonalną :cool3:, po prostu rośnie mi mały j...ka :cool3: Quote
leemonca Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 BeaC napisał(a):a ja już zazdorściłam pięknego widoku za oknem:cool3::cool3::cool3: widok za oknem w rzeczywistości nie jest zbyt piękny :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='leemonca']Alicja, ja też nie umiałam, ale latałam po necie i czytałam wszystkie tutoriale i wszystko co dotyczyło Gimpa, teraz już coś umiem ale też jeszcze niewiele :cool3: byliśmy u weta, Haker jest alergikiem, dostał szprycę w doopsko żeby się nie drapał, waży dokładnie 26,5 kg i ma 62 cm wzrostu a to coś żółte na jego ptaku to nie ropsko, jak myślałam, tylko hm, jak to napisać - wydzielina z gruczołów hormonalnych, Hakerek intensywnie przeżywa burzę hormonalną :cool3:, po prostu rośnie mi mały j...ka :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Casanowa rosnie;) Oj ja to wolę łopatologicznie jak mi ktoś [pokarze;) Quote
Cimi Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ja mam Gimpa. Kiedys go nie używałam, bo nie umiałam :oops:. Szukałam na necie jak obsługiwać itd.. Znalazłam, ale swtierdziłam, że za duzo czytania (nie lubię na kompie czytać, dlatego często dłuższe ciekawe rzeczy sobie drukuję) to sama zaczęłam probować co i jak wychodzi :lol:. teraz już trochę wiem :evil_lol:. Quote
beria Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='leemonca'] Fajnie mu się ucho wygło :razz: :loveu: Quote
tygra Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 beria napisał(a):Fajnie mu się ucho wygło :razz: :loveu: Tygra też tak ma z uszkami - słodko to wygląda:loveu: - jedno na boczek drugie na czółko Quote
leemonca Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Dzisiaj ledwo przyszliśmy z porannego siq i znowu zaczęło lać :shake: ale cyknęliśmy parę fotek z Boryskiem. Borysek to bardzo łagdny, grzeczny i przyjacielski kaukaz i ma dopiero 7 m-cy :lol: teraz się zerwało wietrzysko, może przegoni ten deszcz Quote
BeaC Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 się haker zjeżył :cool3::cool3::cool3: a u mnie się zanosi na deszcz, psisko z panem śpią:shake::shake::shake: Quote
Alicja Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Ale macie fajny spacerniak;) Fotki z Boryskiem swietne , Ozzy miał kumpla kaukaza na szkoleniu , pili z 1 michy ;) U mnie na przemian słonko i chmurki ale batdzo wieje więc nie wiadomo jak się dzionek skończy:cool3: Quote
leemonca Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='BeaC']się haker zjeżył :cool3::cool3::cool3: a u mnie się zanosi na deszcz, psisko z panem śpią:shake::shake::shake: to pewnie ten nasz wiatr do was przegania deszcz :evil_lol: Alicjarydzewska Ale macie fajny spacerniak;-) Fotki z Boryskiem swietne , Ozzy miał kumpla kaukaza na szkoleniu , pili z 1 michy ;-) U mnie na przemian słonko i chmurki ale batdzo wieje więc nie wiadomo jak się dzionek skończy:cool3: spacerniak jak to ładnie napisałaś jest naprawdę świetny! w samym centrum miasta ogromny, przeogromny parko-las :evil_lol: . Park bo część zagospodarowana z alejkami, ławeczkami i kompleksem tenisowym, gdzie jest 6 kaskadowo usytuowanych kortów, jako że mieszkamy w górach, schronisko "Harcówka" z tarasem widokowym i piwkiem pod parasolem :eviltong: . A las , bo część jest prawie dzika, są tylko alejki i po nich wędrujemy co rano z Hakerkiem. I muszę jeszcze powiedzieć, że mam to pod samym nosem, wychodzę z domu, przechodzę jakieś trzysta metrów i jestem w parku :lol: Quote
Alicja Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 No tom mieszkasz we wspaniałym miejscu .U nas też mały lasek jest ale jednak sporo trzeba przejść , bo w takim bliższym to więcej rozbitego szkła anizeli drzew...:shake: Quote
leemonca Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 mieszkam w takiej dzielnicy, która jest otoczona ze wszystkich niemal stron zielenią i do prawdziwego lasu mam jak rzut beretem, zresztą sam Wałbrzych to taka długa ciągnąca się kiszka wśród gór i lasów. tak dla wyobrażenia, parę fotek (taki mały kawalątek z mojego otoczenia :lol: ) no, a teraz musimy wyjść bo wybiła nasza godzina. Bierzemy aparacik może coś wymłodzimy :evil_lol: Quote
leemonca Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 widoczki ładne i tereny wokół też, ale samo miasto - :confused: :flop: :bigcry: kiedyś, kiedy był Wałbrzych jeszcze miastem górniczym, to tętnił życiem, był czysty i zadbany (w przeciwieństwie do powietrza,które jest czyste teraz :cool3: ) a w tej chwili :flaming:, każdy kto może i ma gdzie, to z tąd ucieka nie wymłodziłam zbyt wiele na spacerku, bo baterie mi siadły - zapomniałam doładować obiecałaś mi kaczki!!!! może się schowały? i biegusiem po łące znalazłem flaszeczkę :multi: !!! (ale była pusta :cool3:) i już jesteśmy w domciu. Idziemy pobuszować po galeryjkach :evil_lol: Quote
sNuJkA Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Hejeczka ;) Zapraszam do naszej galerii na nowiutkie zdjątka. Ps. Ale hakerek jest już duży :loveu: Quote
Medorowa Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Ale szaleństwo:cool3: Śliczny jest:loveu: :loveu: :loveu: Quote
lula Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 No no no ale fajowy spacerek :) Śliczny psiaczek, taki mały szaleniec chyba ???? Quote
Imbirka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 O rety, nie było nas tylko kilka dni, a tu tyle się działo:lol:. Zdjęcia Hakerka extra i jest ich tyyyyyyyyle:lol: Quote
chicken Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Hakerek Hakerek... Ty maly alkoholiku!! Nie martw sie sa odwyki :eviltong::eviltong: PS: Ile Hakerek juz ma? Quote
Recommended Posts