Alicja Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='leemonca']a to tylko taki mały tyłeczek, nawet jajeczek i reszty nie widać:diabloti: zdjątka z siq spotkał się Agent z Hakerem :evil_lol: Agent ma 6 lat i waży 43 kg :crazyeye: , jest wielki :crazyeye: Qrcze, znowu mnie wyganiają od kompa :shake: :-( :shake: :-(:pświetne Harley ważył ok 47 kg :cool3: Nie daj się wyrzucić , bo my za Hakerem tęsknimy:razz: Quote
bonita Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='leemonca'] spotkał się Agent z Hakerem :evil_lol: Agent ma 6 lat i waży 43 kg :crazyeye: , jest wielki :crazyeye: Qrcze, znowu mnie wyganiają od kompa :shake: :-( :shake: :-( Az Hakerkowi uszami rzuciło jak zobaczył takiego wielkiego Agenta:evil_lol: Qrcze na dobre Cię z kompa wyrzucili:razz: Quote
leemonca Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pświetne Harley ważył ok 47 kg :cool3: Nie daj się wyrzucić , bo my za Hakerem tęsknimy:razz: musiałam się dać wyrzucić, TZ pracuje na kompie :shake: , jestem, powklejam trochę fotek, ale muszę znikać, bo ...... dzidzia moja wróciła :cunao:, dzidzia moja wróciła :cunao: a nie było jej cały miesiąc :-( Haker jej chyba nie poznał, do wszystkich bardzo lgnie, ale jak ją już niuchnął, to nie odstępuje jej na krok i nikt już nie jest ważniejszy a rano spotkaliśmy Tysona, super kumpla pozwala mi na siebie warczeć i zabierać zabawki :razz: lecę nakarmić dzidzię, ulepiłam jej ulubionych ruskich pierogów i ciasto ze śliwkami :loveu: Quote
bonita Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='leemonca'] lecę nakarmić dzidzię, ulepiłam jej ulubionych ruskich pierogów i ciasto ze śliwkami :loveu: Ale pełnia szczęścia na fotach:loveu: A dzidzia zachwycona z takich pyszności pewno. Sama bym się wkręciła na takie jedzonko:cool3: Quote
leemonca Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 napisała bonita Ale pełnia szczęścia na fotach:loveu: i w domu też :lol: Quote
Cimi Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Dziś tak trochę szperałam po necie ;). Poszukując interesujących mnie filmików odnośnie frisbee i tuu mam teksty odnośnie młodych psów i szczenikaów po niemiecku, ale mogą być po angielsku. Nie wiem o co chodzi dokładnie :eviltong:, bo tylko rzuciłam okiem na to :eviltong:. Szczeniaki: http://www.crazyflyndogs.de/wiebeginneich_welpen.htm Młode psy: http://www.crazyflyndogs.de/wiebeginneich_junghund.htm Quote
leemonca Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 dzięki, dzięki:multi:, mam zajęcie na jutro, wolałabym str.angielskie, ale może być i ta. Wezmę mamę w obroty!!! poczytamy :multi: Quote
Cimi Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Jest chyba możliwość, zeby tekst był po angielsku ;). Quote
leemonca Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 zaglądnęłam i nie widziałam, ale mi to nie przeszkadza :evil_lol: Quote
chicken Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Wy tu gadu gadu a ja sobie zdjecia obejrzalam i powiem ze Haker przystojny jest nieprawdopodobnie :loveu::loveu: Ja w okolicy nie mam takich ladnych boksiow...:roll: Przynajmniej narazie nie widzialam :lol: Quote
Cimi Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Chicken.. a może po prostu źle patrzysz :evil_lol: :lol: ? Quote
Cimi Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='leemonca']zaglądnęłam i nie widziałam, ale mi to nie przeszkadza :evil_lol: Szczeniory: http://www.crazyflyndogs.de/english/wiebeginneich_welpen.htm mlode: http://www.crazyflyndogs.de/english/wiebeginneich_junghund.htm :eviltong:. Quote
chicken Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Patrze bardzo dobrze i tak ladnych boksiow u mnie w okolicy nie ma... :cool3: Quote
Alicja Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale swietna fota , Haker uczy kumpla jak się maszeruje:razz: Quote
BeaC Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Super galeria!!!!!!! Po oglądnięciu zdjęć wróciła mi miłość do bokserów. Może kupię kolegę dla Luśki na wiosnę (stary mnie zabije):nonono2::nonono2::nonono2: Quote
chicken Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale swietna fota , Haker uczy kumpla jak się maszeruje:razz: Hahaha :evil_lol: Super fotka... A jakie wyksztalcenie ma Haker jako nauczyciel??:p Moze Kesi zapisze do niego na kursy :evil_lol: PS: To by mial chlopak dopiero kupe roboty Quote
leemonca Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 dzięki wam wszystkim, strasznie się cieszę, że wam się podobamy i pozdrawiamy :bye: Hakerkowe okno na świat ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) :smile: Quote
leemonca Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no no ktoś się bawi w PSie ;) świetne;) Tylko w Gimpie :lol: to też świetny program :multi: Quote
leemonca Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 to zdjęcie robił TZ jeszcze w lipcu, tzn. to w tle - ja i Haker, tu gdzieś nawet jest w galerii. Potem zrobiłam sobie taką tapetę na pulpit. Kuchenne zdjęcie to też mojego autorstwa :lol: tylko pierwotnie było podwórko :cool3: Quote
beria Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='leemonca'] spotkał się Agent z Hakerem :evil_lol: Hihihihi, fajne imiona, tak razem - Haker i Agent :cool3: Quote
dbsst Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 suuuuuuuuper urwisowe foty :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts