Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak się cieszę, że do nas zaglądacie! Ja tak mało czasu ostatnio mam, żeby dosiąść kompa, trochę tylko przed południem , bo potem TZ pracuje na nim do nocy!!! Jak skończy to ja już właściwie śpię, i nie chce mi się już nic. Pozostaje sobota i niedziela
Ale za to przestało w końcu padać :multi: i tak jakoś nieśmiało wygląda słoneczko :multi:, może porobimy jakieś fotki po południu :lol:

Posted

a może skrzydełko? :evil_lol:

Właśnie wróciliśmy ze spacerku. I ledwo zdążyliśmy przed następną nawałnicą :shake:, jak ja już mam dość tej wody :shake:
A spacerek był udany, pomijając fakt, że przyszliśmy do domu utaplani w błocku :evilbat:, a wszystko dlatego, że spotkaliśmy kumpelę

Herę, siedmioletnią już sunię. Piszę "już", bo pamiętam ją jak była małym szczeniaczkiem biegającym za Basterem ( za TM :-().

biedna sunia jest niedysponowana, ma chorą łapkę. Dostała takiego strasznego uczulenia na opuszce śródstopia, że aż wygryzła sobie dziurę!!! Tak ją swędziało!!! Teraz jest już lepiej ale zabawa z tego powodu była raczej "statyczna" :cool3:

Mamy jeszcze trochę zdjęć, ale chyba zostawimy na jutro :evil_lol:

Posted

leemonca napisał(a):

Mamy jeszcze trochę zdjęć, ale chyba zostawimy na jutro :evil_lol:

ale oszczep zamiast ogonka:evil_lol: to niebezpieczne:evil_lol:
wpadnę jutro zobaczyć ciąg dalszy:lol:

Posted

[quote name='tygra']ale oszczep zamiast ogonka:evil_lol: to niebezpieczne:evil_lol:
wpadnę jutro zobaczyć ciąg dalszy:lol:

no to właśnie jest ciąg dalszy

przenieśliśmy się na coś, co przed miesiącem jeszcze było super łaką :cool3:

a tak wyglądały rasztki stadionu (lata świetności ma już za sobą, rozkradziny przez złomiarzy, zdewastowany przez meneli) po wczorajszej nawałnicy

Posted

hehe widze, że stadion przemienił się w basenik;)

Ja się nie mogę napatrzyć na ogonek Hakerka i nie mogę się przyzwyczaić, ze boksery mają ogony, one są cuuuuuuuuuudowne:loveu:

A czy ta zabawczka Hakera to wąż od odkurzacza?

Posted

Ale Haker jest naprwdę sporawy:cool3: :cool3: :lol:

Dawaj jego wagę i wzrost:razz:
A ten stadion, to na pierwszy rzut oka myślałam, że to jakieś jeziorko:oops:
U nas fajna pogoda i dziś mamy w planie 4- 5 godz. spacerek - jacyś chętni na wspólną wędrówkę:cool3: :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Ale Haker jest naprwdę sporawy:cool3: :cool3: :lol:

A ten stadion, to na pierwszy rzut oka myślałam, że to jakieś jeziorko:oops:
U nas fajna pogoda i dziś mamy w planie 4- 5 godz. spacerek - jacyś chętni na wspólną wędrówkę:cool3: :cool3: :evil_lol:

No no Hakerek to już wielki pies:cool3:
My się zgłaszamy na długi spacerek:multi: .

Posted

[quote name='madzia i medor']Ale Haker jest naprwdę sporawy:cool3: :cool3: :lol:

Tak tak ja też czekam z niecierpliwością i ciekawośćią na to ile faflunek mierzy i waży. Na zdjęciach wydaje się naprawdę sporawy.
Jeszcze dojdę do wniosku, że Otis to kurdupel:eviltong: