Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

te słodkości fafluniaste dzisiaj mnie tak wq..iły, że myślałam że go zabiję!!! :cry: Zwiał mi na spacerze w parku, dorwał jakąś padlinę i nie chciał przyjść z powrotem, nie mówiąc już nic o tym co robił z tą padliną!!! :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:

Posted

leemonca napisał(a):
te słodkości fafluniaste dzisiaj mnie tak wq..iły, że myślałam że go zabiję!!! :cry: Zwiał mi na spacerze w parku, dorwał jakąś padlinę i nie chciał przyjść z powrotem, nie mówiąc już nic o tym co robił z tą padliną!!! :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:

hahaha
no popacz tez to przezywalam z Tigra :P hahaha zreszta nieraz jak zlapie zdechlego kreta to tez nie chce wrocic :P

Posted

leemonca napisał(a):
rzuciłam w niego parasolem, aż się szprychy powyginały, a on odskakiwał i :eek2: i szczekał na mnie :eek2:

nastepnym razem przywiaz do zdechlego kreta sznurek rzuc w niego tym kretem i jak zlapie to go przyciagniesz do siebie:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Witajcie, przyszłam pooglądać Hakerka, a tu się dowiaduję, że były półroczne urodzinki:tort::BIG::new-bday:, (spóźnione ale) wszystkiego najlepszego Hakerku:lol:
(my też będziemy obchodzić półroczku ale wspólnego bycia razem:lol:)

Posted

leemonca napisał(a):

eh a ja myslalam ze ja mam tylko problemy z tym:diabloti: tylko ze Ares ma dluga siersc i chyba gorzej cuchnie:mad:
sliczny ten Hakerek i umaszczenie ma super ale dlaczego tak mao fot??:eviltong:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
eh a ja myslalam ze ja mam tylko problemy z tym:diabloti: tylko ze Ares ma dluga siersc i chyba gorzej cuchnie:mad:
sliczny ten Hakerek i umaszczenie ma super ale dlaczego tak mao fot??:eviltong:

fotek mało bo u nas od piątku leje!!! :shake: non stop :shake: nie ma chwili przerwy:shake: , a dzisiaj to było chyba oberwanie chmury :crazyeye:

coś tam jeszcze znalazłam

z cielęcą skórką

niestety jak zwykle rozmazane :-( :-( :-(

z piłeczką

bez piłeczki

pogrilujemy?

co jest tam w dole?

czekamy aż wyjdzie słoneczko i przestanie padać :multi: . Pójdziemy gdzieś w plener, a tak to stale jesteśmy w ogrodzie :roll: