leemonca Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 tygra napisał(a):Śliczności - niedługo będziesz miała wodołaza, dzielny Hakerek:multi: a jak Twoja sunia + woda? nie boi się? Quote
Medorowa Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Ale mały słodziak:loveu: :loveu: Ale spojrzenie, cudna mordzia:loveu: :loveu: Quote
gochgoch Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 no prosze jaki ktoś tu dzielny i odważny....:loveu: już nie wspomnę, że przystojniak...:cool3: Quote
Jupi Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 uwielbiam wodne fotki psiaków:lol: dzielny Hakerek , a ogonek jest boski:loveu: Quote
leemonca Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 ogonek prawdę ci powie - już zaczynam rozumieć :diabloti: "mowę" ogonka, taki prosty do góry :"napięcie i oczekiwanie", zakręcony do góry : "radość i odprężenie", zakręcone w poziomie przedłużenie kręgosłupa : "niepewność i czujność", podwinięty pod siebie : to wiadomo! No i to machanie !!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 wodne fotyy!!:multi: ja juz sie niemoge doczekac kiedy Tigra skonczy cieczke i wezme ja nad rzeczke jakas :shake: Quote
tygra Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 leemonca napisał(a):a jak Twoja sunia + woda? nie boi się? nie mam niestety żadnej czystej wody w okolicy:angryy: , a narazie nie planuję wyjazdów:placz: . Nie wiem jak tygra i woda. Jak odkręcam nartysk w łazience sama wchodzi więc mokra być lubi - nawet szampon przy kąpieli jej nie wzrusza. Ale to niestety nie pływani i żadna zabawa. Ciekawa jestem jakby zareagowała - Brenda wchodzi tylko do wody do brzucha i wsadza pod nią głowę i wyjada glony jak kaczka (pływać nie chce). Quote
Medorowa Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Ale z Brendy pomysłowy psiak:cool3::razz: A jaka ekonomiczna/ Pańcia zaoszczędzi na karmie:razz: :evil_lol: Quote
leemonca Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Nie mamy żadnych fotek nowych, jest tak gorąco, że psiula nie chce wogóle wychodzić na dwór. Ledwo zipie. Byliśmy w ogródeczku cyknęłam komórką (nową :lol:) zdjątko i to wszystko. Poczekamy na trochę chłodniejsze dni, chociaż takich na Dolnym Śląsku raczej nie zapowiadają! Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='leemonca']Nie mamy żadnych fotek nowych, jest tak gorąco, że psiula nie chce wogóle wychodzić na dwór. Ledwo zipie. Byliśmy w ogródeczku cyknęłam komórką zdjątko i to wszystko. Poczekamy na trochę chłodniejsze dni, chociaż takich na Dolnym Śląsku raczej nie zapowiadają!:shake:oj chyba mu się ta pogoda nie podobuje Quote
leemonca Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Bardzo mu się nie podobuje, biedny nietoperek :shake: Quote
misiaczek Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='leemonca'] i dzisiejsze fotki z wody Oj zazdrościmy takiej kąpieli,zazdrościmy ;) :lol:. Super fotki :). Quote
leemonca Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 misiaczek napisał(a):Oj zazdrościmy takiej kąpieli,zazdrościmy ;) :lol:. Super fotki :). Ja mu też zazdrościłam, bo z powodów dla kobiety oczywistych :cool3: musiałam pozostać na brzegu :placz: MISIACZEK - dziękujemy za odwiedziny:multi: Quote
e.v.a Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 :evil_lol: ni ema to jak w upalny dzien patrzec na zimniutka wode i nie móc wejsc:razz: Quote
misiaczek Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 leemonca napisał(a): MISIACZEK - dziękujemy za odwiedziny:multi: A proszę bardzo...czekamy na nowe fotki :). Quote
AgaiPhara Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='leemonca']Gdyby wszyscy czytali wszystko od deski do deski to nie mieliby czasu na nic innego :evil_lol: Witaj leemonca, no to mi się zdarzyło przeczytać ;-) Strasznie się cieszę, że przeglądając dzisiejszy spis galerii wpadłam właśnie do Waszej. Hakerek jest piękny!! A jego oczy to mnie po prostu rozwaliły!!!!!!!! Quote
leemonca Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='misiaczek']A proszę bardzo...czekamy na nowe fotki :). nie wiem kiedy będą nowe fotki, bo Hakerek jest tak padnięty przez te upały, że tylko leży. Jak nie spadnie deszcz to wszyscy się podusimy! :placz: Napisał(a) leemonca Gdyby wszyscy czytali wszystko od deski do deski to nie mieliby czasu na nic innego :evil_lol: Witaj leemonca, no to mi się zdarzyło przeczytać ;-) Strasznie się cieszę, że przeglądając dzisiejszy spis galerii wpadłam właśnie do Waszej. Hakerek jest piękny!! A jego oczy to mnie po prostu rozwaliły!!!!!!!! Wiesz jak się zagląda do galerii, która ma setki stron,:evil_lol: to się nie da tak wszystkiego ogarnąć :shake: Quote
leemonca Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Hakerek idzie na spacerek ruchy ograniczone do minimum a w domu chce się bawić Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Hakerek wyciąga pańcię na spacerek;) Quote
Medorowa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Alu, właśnie to samo miałam napisać;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
leemonca Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 a było raczej odwrotnie :cool3: :cool3: :cool3: Quote
leemonca Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 bo on wogóle jakiś taki bardziej dogowaty :cool3: Quote
Alynkaaa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 leemonca napisał(a):Alynkaaa, dzięki w swoim imieniu i imieniu Hakera! nie massz za co dziekowac:)z przyjemnoscia tu zagladam jak znajde chwiilke i patrze na ta mordaske:)....to Ci sie pieskek trafil:) normalnie cudo mordka i jeszcze taki lobuziak az milo poczytac o jego temperameciQ:)chociaz co do zjedzonej tapety to chyba juz nie tak fajnie......pozdrawiam cieplutko i buziole dla pieknego:):):):loveu::loveu::loveu: Quote
AgaiPhara Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 leemonca napisał(a): Wiesz jak się zagląda do galerii, która ma setki stron,:evil_lol: to się nie da tak wszystkiego ogarnąć :shake: Ale ja tu mówiłam o Waszej :evil_lol: - Waszą przeczytałam ;) !! Quote
Recommended Posts