Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ogonek prawdę ci powie - już zaczynam rozumieć :diabloti: "mowę" ogonka, taki prosty do góry :"napięcie i oczekiwanie", zakręcony do góry : "radość i odprężenie", zakręcone w poziomie przedłużenie kręgosłupa : "niepewność i czujność", podwinięty pod siebie : to wiadomo! No i to machanie !!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

leemonca napisał(a):
a jak Twoja sunia + woda? nie boi się?

nie mam niestety żadnej czystej wody w okolicy:angryy: , a narazie nie planuję wyjazdów:placz: . Nie wiem jak tygra i woda. Jak odkręcam nartysk w łazience sama wchodzi więc mokra być lubi - nawet szampon przy kąpieli jej nie wzrusza. Ale to niestety nie pływani i żadna zabawa. Ciekawa jestem jakby zareagowała - Brenda wchodzi tylko do wody do brzucha i wsadza pod nią głowę i wyjada glony jak kaczka (pływać nie chce).

Posted

Nie mamy żadnych fotek nowych, jest tak gorąco, że psiula nie chce wogóle wychodzić na dwór. Ledwo zipie. Byliśmy w ogródeczku cyknęłam komórką (nową :lol:) zdjątko i to wszystko.

Poczekamy na trochę chłodniejsze dni, chociaż takich na Dolnym Śląsku raczej nie zapowiadają!

Posted

[quote name='leemonca']Nie mamy żadnych fotek nowych, jest tak gorąco, że psiula nie chce wogóle wychodzić na dwór. Ledwo zipie. Byliśmy w ogródeczku cyknęłam komórką zdjątko i to wszystko.

Poczekamy na trochę chłodniejsze dni, chociaż takich na Dolnym Śląsku raczej nie zapowiadają!:shake:oj chyba mu się ta pogoda nie podobuje

Posted

misiaczek napisał(a):
Oj zazdrościmy takiej kąpieli,zazdrościmy ;) :lol:.
Super fotki :).

Ja mu też zazdrościłam, bo z powodów dla kobiety oczywistych :cool3: musiałam pozostać na brzegu :placz:

MISIACZEK - dziękujemy za odwiedziny:multi:

Posted

[quote name='leemonca']Gdyby wszyscy czytali wszystko od deski do deski to nie mieliby czasu na nic innego :evil_lol:

Witaj leemonca, no to mi się zdarzyło przeczytać ;-) Strasznie się cieszę, że przeglądając dzisiejszy spis galerii wpadłam właśnie do Waszej. Hakerek jest piękny!! A jego oczy to mnie po prostu rozwaliły!!!!!!!!

Posted

[quote name='misiaczek']A proszę bardzo...czekamy na nowe fotki :).

nie wiem kiedy będą nowe fotki, bo Hakerek jest tak padnięty przez te upały, że tylko leży. Jak nie spadnie deszcz to wszyscy się podusimy! :placz:

Napisał(a) leemonca
Gdyby wszyscy czytali wszystko od deski do deski to nie mieliby czasu na nic innego :evil_lol:

Witaj leemonca, no to mi się zdarzyło przeczytać ;-) Strasznie się cieszę, że przeglądając dzisiejszy spis galerii wpadłam właśnie do Waszej. Hakerek jest piękny!! A jego oczy to mnie po prostu rozwaliły!!!!!!!!

Wiesz jak się zagląda do galerii, która ma setki stron,:evil_lol: to się nie da tak wszystkiego ogarnąć :shake:

Posted

leemonca napisał(a):
Alynkaaa, dzięki w swoim imieniu i imieniu Hakera!

nie massz za co dziekowac:)z przyjemnoscia tu zagladam jak znajde chwiilke i patrze na ta mordaske:)....to Ci sie pieskek trafil:) normalnie cudo mordka i jeszcze taki lobuziak az milo poczytac o jego temperameciQ:)chociaz co do zjedzonej tapety to chyba juz nie tak fajnie......pozdrawiam cieplutko i buziole dla pieknego:):):):loveu::loveu::loveu:

Posted

leemonca napisał(a):

Wiesz jak się zagląda do galerii, która ma setki stron,:evil_lol: to się nie da tak wszystkiego ogarnąć :shake:

Ale ja tu mówiłam o Waszej :evil_lol: - Waszą przeczytałam ;) !!