leemonca Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:oj my też nie lubimy upałów :placz: mój trawnik w ogrodzie zamienia się powoli w pustynię a dlaczego Twój bannerek się nie wyświetla? Quote
e.v.a Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Tigra lezy na plytkach i rusza si etylko jak otweram lodowke:evil_lol: albo jej chlodniej przy niej albo ma na cos ochote :hmmmm: Quote
Cimi Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 A co ja mam powiedzieć :roll:. U mnie w mieszkaniu(czwrte mieszkanie i nad nami jest strych) jest taka sama temperatura jak na dworze. Upał niesamowity, ale tak troszkę wydaje się chłodniej niż na dworze :eviltong:. Najlepiej jest w łazience, ale wtedy gdy jest powieszone mokre pranie.. taka świeżość i odrobina chłodu ;). Quote
leemonca Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 mam wszystko pootwierane w domu na przestrzał i Haker ciągle leży w przeciągach, aż się boję żeby nie miał chorych uszu! Chociaż właściwie firanki nawet nie drgną :cool3: Quote
Alicja Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='leemonca']mój trawnik w ogrodzie zamienia się powoli w pustynię a dlaczego Twój bannerek się nie wyświetla? zapewne znów serwer metryczkowy nie działa , po 2 urodzinkach robię banerek z odsyłaczem do galerii;) U nas na osiedlu trawa wypalona na maxa a faceci koszą kosiarkami to siano....w domu gorąc , 4 piętro:angryy:temp jak na dworze tylko słońca na szczęście nie ma :mad: Quote
leemonca Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 ja mam "tylko" 27 stopni w domu, a na dworze 32 :cool1: Quote
e.v.a Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']zapewne znów serwer metryczkowy nie działa , po 2 urodzinkach robię banerek z odsyłaczem do galerii;) U nas na osiedlu trawa wypalona na maxa a faceci koszą kosiarkami to siano....w domu gorąc , 4 piętro:angryy:temp jak na dworze tylko słońca na szczęście nie ma :mad: :evil_lol: czytajac to mialam przed oczyma swoje pabianice i swoje mieszkanie:evil_lol: Quote
leemonca Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 wpółczuję wam, bo widzę to siano unoszące się w powietrzu!!! Quote
dbsst Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 :evil_lol: :evil_lol: uuuuuuuuuuu impreza dobra była Haker złapał wiatr w uchole :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='evaxon']:evil_lol: czytajac to mialam przed oczyma swoje pabianice i swoje mieszkanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja jeszcze dodam ,ze okna otwarte na przestrzał , a w dużym pokoju wentylator :loveu:nasz domowy pupilek:p Quote
tygra Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='dbsst'] :evil_lol: :evil_lol: uuuuuuuuuuu impreza dobra była Haker złapał wiatr w uchole :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: ładnie w takim stanie nieletniego pokazywać:shake: ale się chłopak musiał poprzedniej nocy bawić:cool3: Quote
dbsst Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 tygra napisał(a):ładnie w takim stanie nieletniego pokazywać:shake: ale się chłopak musiał poprzedniej nocy bawić:cool3: ja nie wiem to chyba trzeba gdzieś zgłosić :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja jeszcze dodam ,ze okna otwarte na przestrzał , a w dużym pokoju wentylator :loveu:nasz domowy pupilek:p :evil_lol: czy my aby nie mieszkamy razem ??:evil_lol: Quote
leemonca Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Napisał(a) tygra ładnie w takim stanie nieletniego pokazywać:shake: ale się chłopak musiał poprzedniej nocy bawić:cool3: [quote name='dbsst']ja nie wiem to chyba trzeba gdzieś zgłosić :evil_lol: :evil_lol: łoj, dziewczynki, dziewczynki ładnie to się z biednego Hakerka nabijać :mad: , i imprezanta z niego robić?, ha? :cool3: :evil_lol: :cool3: :evil_lol: tak się chronimy przed słońcem u nas upałów cd, asfalt przykleja się do butów :shake: Quote
Medorowa Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Ale mu ładni9e w czerwonym:loveu: ,,Ojj, to mi tak nóżki śmierdzą";) :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='leemonca'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
leemonca Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Widzę, że jak nas nie ma to nikt już do nas nie zagląda :placz: musiałam trochę popracować i nie miałam czasu siąść przy kompie. Teraz też tak na chwilkę, bo muszę z mamą jechać na zakupy i mamy nowe fotki. Z jabłuszkiem :lol: Quote
sNuJkA Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 ALE SŁODZIAK!:loveu: :multi: słodziutki tak jak to jabłuszko :eviltong: Quote
e.v.a Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='leemonca'] Hakerk udaje chomiczka:evil_lol: Quote
tygra Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='sNuJkA'] ALE SŁODZIAK!:loveu: :multi: słodziutki tak jak to jabłuszko :eviltong: śliczna fotka a Hakerek słodziutki faktycznie:lol: Ale czy to nie prosiaczkom wtyka się jabłuszka w ryjek tuż przed podaniem na stół?:evil_lol: Quote
leemonca Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='tygra']śliczna fotka a Hakerek słodziutki faktycznie:lol: Ale czy to nie prosiaczkom wtyka się jabłuszka w ryjek tuż przed podaniem na stół?:evil_lol: Prosiaczkom się wtyka, a Hakerek wziął sobie sam :diabloti: Quote
Alicja Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 :multi::multi:ale Hakerek jabłuszkowy śliczny:loveu::loveu::loveu: Quote
leemonca Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 jak patrze na takie jego zdjęcia to mam wrażenie, że on cały czas jest na "chaju" ( a może na "haju"? nie wiem jak to się pisze) :grins: Quote
Medorowa Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Ach te uszka, ach te oczka, ach... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
tygra Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='leemonca']Prosiaczkom się wtyka, a Hakerek wziął sobie sam :diabloti: no cóż masz rację, ale na usprawiedliwienie dodam że na fotce nie widać czy wziął czy wetknięto - ale z cała pewnością Hakerek jest śliczny :loveu: i nie przypomina mi prosiaczka jeśli tak to odczytałaś to sorki- sam fakt fotki z jabłkiem w pysiu mi to nasunął Quote
Recommended Posts