Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:oj my też nie lubimy upałów :placz:
mój trawnik w ogrodzie zamienia się powoli w pustynię
a dlaczego Twój bannerek się nie wyświetla?

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co ja mam powiedzieć :roll:. U mnie w mieszkaniu(czwrte mieszkanie i nad nami jest strych) jest taka sama temperatura jak na dworze. Upał niesamowity, ale tak troszkę wydaje się chłodniej niż na dworze :eviltong:. Najlepiej jest w łazience, ale wtedy gdy jest powieszone mokre pranie.. taka świeżość i odrobina chłodu ;).

Posted

mam wszystko pootwierane w domu na przestrzał i Haker ciągle leży w przeciągach, aż się boję żeby nie miał chorych uszu! Chociaż właściwie firanki nawet nie drgną :cool3:

Posted

[quote name='leemonca']mój trawnik w ogrodzie zamienia się powoli w pustynię
a dlaczego Twój bannerek się nie wyświetla?
zapewne znów serwer metryczkowy nie działa , po 2 urodzinkach robię banerek z odsyłaczem do galerii;)
U nas na osiedlu trawa wypalona na maxa a faceci koszą kosiarkami to siano....w domu gorąc , 4 piętro:angryy:temp jak na dworze tylko słońca na szczęście nie ma :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']zapewne znów serwer metryczkowy nie działa , po 2 urodzinkach robię banerek z odsyłaczem do galerii;)
U nas na osiedlu trawa wypalona na maxa a faceci koszą kosiarkami to siano....w domu gorąc , 4 piętro:angryy:temp jak na dworze tylko słońca na szczęście nie ma :mad:

:evil_lol: czytajac to mialam przed oczyma swoje pabianice i swoje mieszkanie:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol: czytajac to mialam przed oczyma swoje pabianice i swoje mieszkanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja jeszcze dodam ,ze okna otwarte na przestrzał , a w dużym pokoju wentylator :loveu:nasz domowy pupilek:p

Posted

[quote name='dbsst']

:evil_lol: :evil_lol: uuuuuuuuuuu impreza dobra była Haker złapał wiatr w uchole :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol:
ładnie w takim stanie nieletniego pokazywać:shake:
ale się chłopak musiał poprzedniej nocy bawić:cool3:

Posted

tygra napisał(a):

ja nie wiem to chyba trzeba gdzieś zgłosić :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja jeszcze dodam ,ze okna otwarte na przestrzał , a w dużym pokoju wentylator :loveu:nasz domowy pupilek:p
:evil_lol: czy my aby nie mieszkamy razem ??:evil_lol:

Posted

Napisał(a) tygra

[quote name='dbsst']ja nie wiem to chyba trzeba gdzieś zgłosić :evil_lol: :evil_lol:

łoj, dziewczynki, dziewczynki ładnie to się z biednego Hakerka nabijać :mad: , i imprezanta z niego robić?, ha? :cool3: :evil_lol: :cool3: :evil_lol:

tak się chronimy przed słońcem

u nas upałów cd, asfalt przykleja się do butów :shake:

Posted

Widzę, że jak nas nie ma to nikt już do nas nie zagląda :placz:
musiałam trochę popracować i nie miałam czasu siąść przy kompie. Teraz też tak na chwilkę, bo muszę z mamą jechać na zakupy

i mamy nowe fotki. Z jabłuszkiem :lol:

Posted

[quote name='sNuJkA'] ALE SŁODZIAK!:loveu: :multi: słodziutki tak jak to jabłuszko :eviltong:

śliczna fotka a Hakerek słodziutki faktycznie:lol:
Ale czy to nie prosiaczkom wtyka się jabłuszka w ryjek tuż przed podaniem na stół?:evil_lol:

Posted

[quote name='tygra']śliczna fotka a Hakerek słodziutki faktycznie:lol:
Ale czy to nie prosiaczkom wtyka się jabłuszka w ryjek tuż przed podaniem na stół?:evil_lol:

Prosiaczkom się wtyka, a Hakerek wziął sobie sam :diabloti:

Posted

[quote name='leemonca']Prosiaczkom się wtyka, a Hakerek wziął sobie sam :diabloti:
no cóż masz rację, ale na usprawiedliwienie dodam że na fotce nie widać czy wziął czy wetknięto - ale z cała pewnością Hakerek jest śliczny :loveu: i nie przypomina mi prosiaczka jeśli tak to odczytałaś to sorki- sam fakt fotki z jabłkiem w pysiu mi to nasunął