Alynkaaa Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 to jest fajne foto:) ma cos w sobie:) czlowiek jego kochany pies i pola lasy.....ahhhh:) rozmarzyc sie mozna:) pozdrawiam i zapraszam:) Quote
leemonca Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 mnie nie trzeba zapraszać, do Figi zawsze chętnie zaglądam! Quote
Alynkaaa Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 tak se weszlam tak patrze patrze i nowych zdiec nie widze.....zajrze jeszcze wieczorkiem i mam nadzieje ze bada naowe focie:):):) Quote
leemonca Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']Tereny cudne nie ma co ukrywać:) a ty spać nie możesz, że o takiej godzinie posty piszesz? :cool3: A tak wogóle to jakoś pusto dzisiaj. A ja mam nowe zdjęcia. Poznaliśmy nowych przyjaciół, najpierw była ... fretka Hakerek tak się zapatrzył (już była na rękach), że zgubił swój ogonek! potem spotkaliśmy młodą labkę to jest stała pozycja mojego psa, gdy widzi, nawet z daleka, swych pobratymców wbrew pozorom, to nie była hmm... próba dominacji :cool3: zalotom nie było końca było pozowanie wśród róż bieg przed siebie na złamanie karku, co najbardziej lubimy a na zakończenie była sesja fontannowa a teraz niestety, natura wzywa Hakera i muszę z nim wyjść!!! :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Foty są śliczne:multi: :multi: Szczególnie taa prrzypadła mi do gustu:loveu: Co za minka, to spojrzenie ,, No co?! Mam juz dosć pracy modela - długo jeszcze":loveu: Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 :loveu:no ślicznosci jaki on potulny i grzeczny;) Quote
leemonca Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:no ślicznosci jaki on potulny i grzeczny;) na fotce :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Tośka_m Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Ta minka mnie rozwaliła. Słodziak do potęgi entej :loveu: tylko coś mu z głowy wylatuje... wiedza? :razz: Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='leemonca']na fotce :diabloti: :diabloti: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a czy ja napisałam ,ze w realu ;) Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: toż to cuuuuuudniasta boksiomaskotka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 jak objecalam jestem:) jeku juz tak pozno a ja rano do pracy ale i tak musze zobaczyc ta mordeczke:):):)wsrod roz jest boski poprostu!!!!!!normalnie przeslicznie tam wyglada!!!!!!!:iloveyou::cool2::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
leemonca Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Alynkaaa napisał(a):jak objecalam jestem:) jeku juz tak pozno a ja rano do pracy ale i tak musze zobaczyc ta mordeczke:):):)wsrod roz jest boski poprostu!!!!!!normalnie przeslicznie tam wyglada!!!!!!!:iloveyou::cool2::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Alynkaaa, dzięki w swoim imieniu i imieniu Hakera! Quote
tygra Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 jaki on śliczny!!!! A jaki wielki!!!!Kawał chłopa z słodziutkim pycholkiem. A z tego pokładania się przed innymi psami wyrośnie Pozdrawiam Quote
leemonca Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a wy co ....jeszcze śpicie :razz: Musiałam skosić trawnik w ogródku i zajęło mi to pół dnia :mad: ,Haker głupek skacze koło mnie i ujada na kosiarkę!!! więc wszystko trwa dwa razy dłużej. Potem siadłam na leżaku, wyciągnęłam stare kości do słoneczka ..... i qoorcze, przysnęłam. Jeszcze mi się to nie zdarzyło :shake: a zdjęcia mam tylko takie domowe przy wodopoju najsmaczniejsze zawsze jest to co leży poza miską ciekawość teraz Haker śpi jak zabity, naskakał się, naszczekał i padł :evil_lol: tygra napisała jaki on śliczny!!!! A jaki wielki!!!!Kawał chłopa z słodziutkim pycholkiem. A z tego pokładania się przed innymi psami wyrośnie Pozdrawiam Wielki?, nie wiem, wydaje mi się taki sobie, normalny. Może na fotkach tak wygląda?:lol: Quote
leemonca Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Chyba będę musiała go zmierzyć, tylko poczekam aż się obudzi.:cool3: Quote
leemonca Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:co one tem chowają te człowieki ;) skarby, skarby :evil_lol: odkurzacz wolałby jedzenie :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 niuch niuch i co tam Hakerku wyniuchales :cool3: Quote
leemonca Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='evaxon'] niuch niuch i co tam Hakerku wyniuchales :cool3: chciałby!!! ale podłoga pozamiatana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
leemonca Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 znowu mamy takie upały, że nic się nie chce! Haker tylko szuka cienia i śpi. Nie nadaje się na modela :shake: Quote
Recommended Posts