leemonca Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 było po deszczu, krótkim ale potężnym. I tak dobrze, że to tylko brudne butki! Quote
Jupi Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 ale słodziuski pysio:loveu: a jaki fotogeniczny:lol: , jest absolutnie boski!!!:lol: ja myślałam ze mój Jupciu śpi w dziwnych pozach ale twój zdecydowanie go w tym pobił:evil_lol: Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 uuuuuuuuuuuuuuuuuuu zaniedbałam się dawno na żółtym topiku nie byłam ;) ja kce ogona ja kce ogona :cool1: :razz: :cool3: :lol: Quote
leemonca Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Jupi napisał(a):ale słodziuski pysio:loveu: a jaki fotogeniczny:lol: , jest absolutnie boski!!!:lol: ja myślałam ze mój Jupciu śpi w dziwnych pozach ale twój zdecydowanie go w tym pobił:evil_lol: byłam u Ciebie w galerii, ąle nie zdążyłam wszystkiego zobaczyć. Powiem krótko- za chwilę tam wrócę- warto!!! Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 ;)no no niepowiem ....gustowne pantofelki :evil_lol: Quote
leemonca Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 chcesz ogonka??? no to masz ogonka!!! wszędzie są ogonki!!! :diabloti: Quote
Patikujek Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Wiem że zachody w górach są przepiekne tylko ja mam ogromny lęk wysokości:O Quote
leemonca Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 dbsst napisał(a):tylko czemu trzy :roll: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale masz wzrok!!! nawet nie zauważyłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAA jakie łogonki :lol: :loveu: :loveu: :loveu: wiesz ma się to łoko cFFaniaka hahahhahahah ;) ćliczne łogonki :loveu: Quote
sNuJkA Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 ale Hakerek ma dłuuuuuuuuuuugi ogonek ;) A jaką słodką mordke :multi: Quote
Medorowa Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Ale Hakerek jest bombowy:multi: :loveu: :loveu: Więcej zdjęć:p A propo ogonków, to chciałabym, żeby Medor miał długaśny, ale dostać takim ogonkiem, jeszcze np mokrym, nie nalezy chyba do najprzyjemniejszych rzeczy :] Quote
leemonca Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Dzisiaj wybraliśmy się na wycieczkę, ale wyszła totalna klapa. Miała być woda i malownicze ruiny zamku, a był marsz w nieznane. Mój ślubny, który jest po turystyce i pracę dyplomową pisał właśnie na temat tyrystyki na Dolnym Śląsku, zgubił drogę :cooldevi:. On turysta niemal od przdszkolaka, który przemierzył wszystkie szlaki na naszym terenie :grab:. Co to starość nie robi z mężczyzny :cool3:. W końcu musieliśmy wracać bo nadciągnęły takie chmury :-o i zdjęć mam malutko, szykowałam się na tajemnicze ruiny a tu ....pola i łąki no i wracamy! Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zamek pewnie rozebrali :razz:i schowali przed deszczem ;) Quote
leemonca Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 a deszczu wcale nie było, jak doszliśmy do samochodu to wyszło słońce!!!! Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='leemonca']a deszczu wcale nie było, jak doszliśmy do samochodu to wyszło słońce!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to potem postawili na nowo:p Quote
leemonca Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Jak wszystko w naszym kraju - same miraże Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='leemonca']Jak wszystko w naszym kraju - same miraże;)czas sie przyzwyczaić Quote
leemonca Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 już się przyzwyczaiłam, trochę krzyżyków mam na karku i te wszystkie "huśtawki" stały się dniem powszednim Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='leemonca']już się przyzwyczaiłam, trochę krzyżyków mam na karku i te wszystkie "huśtawki" stały się dniem powszednim:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a potem dzieci nie wierzą ze tak było a nie inaczej :razz: Quote
leemonca Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 opowiadałam mojej córce, jak jej ciocia urodziła syna w 1981 r i dostała w wyprawce, bo coś takiego się dostawało, kocyk, pieluchy tetrowe i pół kilo sera żółtego, to myślała, że sobie jaja z niej robię. Ten ser ją dobił. Potem oglądała "Misia" i trochę zrozumiała te czasy! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 ale suuuuuuuuuuuuuuuuuuuperanckie chmureczki wisiały nad Waszymi głowami :cool3: całe szczęście że niebo nie spadło Wam na głowy :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='leemonca']opowiadałam mojej córce, jak jej ciocia urodziła syna w 1981 r i dostała w wyprawce, bo coś takiego się dostawało, kocyk, pieluchy tetrowe i pół kilo sera żółtego, to myślała, że sobie jaja z niej robię. Ten ser ją dobił. Potem oglądała "Misia" i trochę zrozumiała te czasy! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:mój też na początku patrzał jak na wariatów jak coś mówiliśmy ale dorósł , zrozumiał i co najważniejsze uwierzył i teraz ma na to swoje zdanie;) Quote
leemonca Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 dbsst napisał(a):ale suuuuuuuuuuuuuuuuuuuperanckie chmureczki wisiały nad Waszymi głowami :cool3: całe szczęście że niebo nie spadło Wam na głowy :lol: :lol: :lol: chmurki szybko przeleciały i wyjrzało słońce, niestety wtedy gdy już siedzieliśmy w samochodzie!:cool1: Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 leemonca napisał(a):chmurki szybko przeleciały i wyjrzało słońce, niestety wtedy gdy już siedzieliśmy w samochodzie!:cool1: hahhaha skąd ja to znam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts