Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale słodziuski pysio:loveu: a jaki fotogeniczny:lol: , jest absolutnie boski!!!:lol:
ja myślałam ze mój Jupciu śpi w dziwnych pozach ale twój zdecydowanie go w tym pobił:evil_lol:

Posted

Jupi napisał(a):
ale słodziuski pysio:loveu: a jaki fotogeniczny:lol: , jest absolutnie boski!!!:lol:
ja myślałam ze mój Jupciu śpi w dziwnych pozach ale twój zdecydowanie go w tym pobił:evil_lol:

byłam u Ciebie w galerii, ąle nie zdążyłam wszystkiego zobaczyć. Powiem krótko- za chwilę tam wrócę- warto!!!

Posted

dbsst napisał(a):
tylko czemu trzy :roll: :lol: :lol: :lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale masz wzrok!!! nawet nie zauważyłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

AAAAAAAAAAAAAAAAAA jakie łogonki :lol: :loveu: :loveu: :loveu:

wiesz ma się to łoko cFFaniaka hahahhahahah ;)

ćliczne łogonki :loveu:

Posted

Ale Hakerek jest bombowy:multi: :loveu: :loveu:
Więcej zdjęć:p
A propo ogonków, to chciałabym, żeby Medor miał długaśny, ale dostać takim ogonkiem, jeszcze np mokrym, nie nalezy chyba do najprzyjemniejszych rzeczy :]

Posted

Dzisiaj wybraliśmy się na wycieczkę, ale wyszła totalna klapa. Miała być woda i malownicze ruiny zamku, a był marsz w nieznane. Mój ślubny, który jest po turystyce i pracę dyplomową pisał właśnie na temat tyrystyki na Dolnym Śląsku, zgubił drogę :cooldevi:. On turysta niemal od przdszkolaka, który przemierzył wszystkie szlaki na naszym terenie :grab:. Co to starość nie robi z mężczyzny :cool3:. W końcu musieliśmy wracać bo nadciągnęły takie chmury :-o

i zdjęć mam malutko, szykowałam się na tajemnicze ruiny a tu ....pola i łąki

no i wracamy!

Posted

[quote name='leemonca']a deszczu wcale nie było, jak doszliśmy do samochodu to wyszło słońce!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to potem postawili na nowo:p

Posted

[quote name='leemonca']już się przyzwyczaiłam, trochę krzyżyków mam na karku i te wszystkie "huśtawki" stały się dniem powszednim:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a potem dzieci nie wierzą ze tak było a nie inaczej :razz:

Posted

opowiadałam mojej córce, jak jej ciocia urodziła syna w 1981 r i dostała w wyprawce, bo coś takiego się dostawało, kocyk, pieluchy tetrowe i pół kilo sera żółtego, to myślała, że sobie jaja z niej robię. Ten ser ją dobił. Potem oglądała "Misia" i trochę zrozumiała te czasy! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ale suuuuuuuuuuuuuuuuuuuperanckie chmureczki wisiały nad Waszymi głowami :cool3:

całe szczęście że niebo nie spadło Wam na głowy :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='leemonca']opowiadałam mojej córce, jak jej ciocia urodziła syna w 1981 r i dostała w wyprawce, bo coś takiego się dostawało, kocyk, pieluchy tetrowe i pół kilo sera żółtego, to myślała, że sobie jaja z niej robię. Ten ser ją dobił. Potem oglądała "Misia" i trochę zrozumiała te czasy! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:mój też na początku patrzał jak na wariatów jak coś mówiliśmy ale dorósł , zrozumiał i co najważniejsze uwierzył i teraz ma na to swoje zdanie;)

Posted

dbsst napisał(a):
ale suuuuuuuuuuuuuuuuuuuperanckie chmureczki wisiały nad Waszymi głowami :cool3:

całe szczęście że niebo nie spadło Wam na głowy :lol: :lol: :lol:

chmurki szybko przeleciały i wyjrzało słońce, niestety wtedy gdy już siedzieliśmy w samochodzie!:cool1:

Posted

leemonca napisał(a):
chmurki szybko przeleciały i wyjrzało słońce, niestety wtedy gdy już siedzieliśmy w samochodzie!:cool1:

hahhaha skąd ja to znam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: