Koma Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ale miał Hakerek zabawę :multi: świetne fotki :cool3: model także rzacz jasna :loveu: Quote
madziasto4 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Prześliczne miejsca na spacerki :loveu: Pewnie dlatego tak się zachwycam, że u nas na Wybrzeżu takowych brak :roll:. No a ja kocham góry, górzyste tereny :loveu: Ach....coś pięknego :loveu: Takie jak na tym zdjęciu- żyć nie umierać ;) Quote
leemonca Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 no to jeszcze parę widoczków z dzisiejszego spacerko-wyjazdu Prześliczne miejsca na spacerki :loveu: Pewnie dlatego tak się zachwycam, że u nas na Wybrzeżu takowych brak :roll:. No a ja kocham góry, górzyste tereny :loveu: Ach....coś pięknego :loveu: Takie jak na tym zdjęciu- żyć nie umierać ;-) __________________ Pozdrawiam Magda & Master ja nie zamieniłabym moich górek na żadne inne miejsce na ziemi, chociaż uwielbiam morze i jeziora. Wyzywam te górki tylko wtedy gdy jeżdżę na rowerze!!! Ale za to w zimie!!! cały sezon na nartach!!! Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: gdzie jest tak ładnie :razz: Quote
Cimi Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 leemonca napisał(a):bo tak mi się podobało, jak on w tej trawie szalał. Zdjęcia tego nie potrafią oddać, a jeszcze ze mnie taki fotograf, że nie mogę za nim nadążyć :bigcry::grab: To ja proponuję kamere cyfrową wtedy wszytsko będzie tak dokładne :eviltong: :evil_lol:. Quote
bigos Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 :-o:-o:-o:-oAle śliczne widoczki:loveu: ja nie zamieniłabym moich górek na żadne inne miejsce na ziemi, chociaż uwielbiam morze i jeziora. Wyzywam te górki tylko wtedy gdy jeżdżę na rowerze!!! Ale za to w zimie!!! cały sezon na nartach!!! Ja też zdecydowanie wolę góry:cool1:No i narty oczywiście to podstawa:cool1: Quote
anetta Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Cuuudne :loveu::loveu: ahhhh, ale okolice :loveu: Quote
Tośka_m Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ale fenomenalne widoczki :crazyeye: :crazyeye: Zazdroszczę :loveu: Quote
Alynkaaa Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 kurcze nie lubie sie powtarzac...ale co tam:) PZRECUDOWNE WIDOKI!!!!!! super macie spacery pewno w takim miejscu...ale Hackerowi sie poszczescilo nie dossc ze kochajaca rodzina to jeszcze takie miejsce:) normalnie cudo!!!!!::):):):) pozdrawiamy pania i przeslicznego Hackera:) Quote
Patikujek Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ja lubię góry chyba tylko ze względu na widoki, bo ja to raczej romantyczka jestem i kocham nadmorski zachód słońca:loveu:, a w górach podziwiam widoki:) Quote
leemonca Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Ja lubię góry chyba tylko ze względu na widoki, bo ja to raczej romantyczka jestem i kocham nadmorski zachód słońca:loveu:, a w górach podziwiam widoki:) w górach też są piękne zachody słońca i zimą a to jest to samo miejsce gdzie byłam wczoraj z Hakerkiem niestety, zdjęcia nie są zrobione przeze mnie Quote
sNuJkA Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 ale śliczneeeeeee krajobrazy :crazyeye: chciałabym tam być :p A hakerek to prawdziwy przystojniak! Proszę mu dać ode mnie buziaka :loveu: Quote
Medorowa Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Aż mi sie chłodniej zrobiło:eviltong: :eviltong: Quote
leemonca Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 sNuJkA napisał(a):ale śliczneeeeeee krajobrazy :crazyeye: chciałabym tam być :p A hakerek to prawdziwy przystojniak! Proszę mu dać ode mnie buziaka :loveu: Hakerek lubi buziaki i prosi o jeszcze :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 leemonca napisał(a):Hakerek lubi buziaki i prosi o jeszcze :evil_lol: no to buziak od cioci Evy:evil_lol: widoczki macie niesamowite:loveu: Quote
bigos Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 leemonca napisał(a):w górach też są piękne zachody słońca i zimą a to jest to samo miejsce gdzie byłam wczoraj z Hakerkiem niestety, zdjęcia nie są zrobione przeze mnie Ale cudnie:loveu::loveu::loveu: Quote
Alynkaaa Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 wszystko sliczne itp. ale gdzie jest kurcze Haker:) hehe tak zescie siem rozromantyczkowaly ze o piesku zapomialyscie....ahhh baby :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: a tak powaznie to keidy beda fotki psinki??? Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 :loveu:cudownie ............ a gdzie Haker ....chyba nie zbładził w górach :razz: Quote
leemonca Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Ostatnio nie miałam czasu porobić zdjęcia, ale myślę że dzisiaj to nadrobię i wieczorem powklejam! a narazie takie coś mi się zabłąkało Quote
sNuJkA Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 hehehe ;) Ale genialne zdjątko :multi: Supperr.. Jak Haker lubi buziaki to : :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* - to ode mnie i od Milusia Quote
simbik Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 leemonca napisał(a):Ostatnio nie miałam czasu porobić zdjęcia, ale myślę że dzisiaj to nadrobię i wieczorem powklejam! a narazie takie coś mi się zabłąkało Jaki groźny :evil_lol: . Quote
leemonca Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 No i tak jak obiecałam, trochę fotek trochę mi się buciki pobrudziły jak przystało na odkurzacza - sznupka przy ziemi, to charakterystyczna pozycja Hakerka w poszukiwaniu truffli?! złoża uranowe, czy co?!? antenka nastawiona na odbiór takich skałek jeszcze nie widzialem! wolność i swoboda i znów sznupka przy ziemi Quote
simbik Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 leemonca napisał(a):antenka nastawiona na odbiór Dlatego boksie z ogonkami górą :p . leemonca napisał(a): takich skałek jeszcze nie widzialem! Tutaj to się prezentuje jak spłoszony jelonek Bambo :cool3: . Quote
Alynkaaa Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 no wkoncu siem doczekalam tej piekenej mordeczki:):):) suuuper fotki pozdrawiam:) Quote
Recommended Posts