Wyjątek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Otiskowi już rosną dwie dolne jedynki :D Ale on gryyyzie teraz wszystko, szok! Szkoda, że Hakulec nie z Warszawy... To by dopiero bylo szaleństwo 3 boksiów..:evil_lol: Quote
leemonca Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 siekacze już mu nowe pwyrastały, a wczoraj zgubił kiełka to jest jego ząbek, tak się szarpał z mężem i linką, że zawisł mu faflaczku! Quote
tygra Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 cudo! ja nie złapałam żadnego jeszcze a już dwa kły zgubiła Quote
Wyjątek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Otis swoje kły może jeszcze dumnie pokazywać ;) Quote
leemonca Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 a potem je straci, a mój będzie dumnie je szczerzyć :evil_lol: Quote
tygra Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 a moja to forma posrednia pod względem zębowym :) Quote
Anza&Hacker Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Fajny piesek:lol:... z uszkami nigdy nie wiadomo co w końcu będzie... puki jest szczeniakiem mogą mu się jeszcze ułożyć:p Moje psisko też nazywa się Hacker - i ciekawi mnie jedno - czemu tak nazwaliście psa;>???:diabloti: Bo jak widze tą Twoją bestyjke na zdjęciach to wogóle mi to imie jakoś do niego nie pasuje:roll: Quote
leemonca Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Moje psisko też nazywa się Hacker - i ciekawi mnie jedno - czemu tak nazwaliście psa;>???:diabloti: Bo jak widze tą Twoją bestyjke na zdjęciach to wogóle mi to imie jakoś do niego nie pasuje:roll: moją chorobą jest komputeromania, a Haker został kupiony też dzięki komputerowi. Po śmierci Bastera, siedziałam cały czas przed kompem i oglądałam różne zdjęcia boksiów, zaglądałam na strony hodowców aż przez przypadek znalazłam ogłoszenie "hodowcy" ( potem się okazało jaki to hodowca) , blisko w moich okolicach i córka mnie zmolestowała, żeby zadzwonić. Jak zadzwoniłam to i pojechaliśmy. Facio wyszedł do nas trzymając dwa śliczne maleństwa na rękach. Hakerek był tym, który " puścił" do mnie oko. Po prostu mnie zahipnotyzował. Po rozmowie dopiero się okazało, że to pseudohodowla, mąż zrobił mu na ten temat wykład, ale wyszliśmy od niego z Hakerkiem. No i cała historia. Quote
Anza&Hacker Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 No a myślałam, że jest jakiś głębszy powód:roll: No to komputerowiec może mieć komputerowego psa... ja też siedze sporo przed kompem, ale imie psa nie z tąd się wzieło. Moje psisko nazwała moja siostra (wtedy wybierała się na informatyke, może takie zboczenie zawodowe). W każdym razie mój pies okazał sie Hackerem pełną gębą bo strasznie pcha się do komptera (w galerii ma foto przy komputerze:lol:) i ciągle mi resetuje komputer merdającym ogonem:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 moim zdaniem haker pasuje nawet bardzo do boxiowej mordki :) a pasowalo by jeszcze bardziej dgybym tu fotki jakies nowiutkie znalazla:loveu: Quote
leemonca Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Fotki będą, ale dopiero jutro, dzisiaj nie mam czasu posiedzieć przy kompie, tak tylko wpadłam na forum zobaczyć co się dzieje i zaraz wymiatam! W każdym razie mój pies okazał sie Hackerem pełną gębą bo strasznie pcha się do komptera (w galerii ma foto przy komputerze:lol:) i ciągle mi resetuje komputer merdającym ogonem:diabloti: mój zawsze siedzi przy mnie kiedy ja siedzę przy komputerze i też zdarzyło mu się go kilka razy zresetować, ale nie ogonem a całym cielskiem Quote
leemonca Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 no, to wklejam parę portrecików: mordziucha moja kochaniutka słucham? puszczam oczko do ciebie, widzisz? błogie lenistwo taki jestem już duży! Quote
e.v.a Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='leemonca']no, to wklejam parę portrecików: haha uwielbiam taki minki :D Quote
leemonca Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 boksiowe minki są nie do powtórzenia! :megagrin: Quote
Anza&Hacker Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='leemonca']boksiowe minki są nie do powtórzenia! :megagrin: Zgadzam się w tym w pełni - wogóle piesie mają niesamowitą mimike:lol: Moim zdaniem ślicznie tu wyszedł:roll: - i uszka bardzo ładnie dla mnie ułożone ma na tych nowych fotach - chociaż słabo troche widać, ale myśle, że w efekcie końcowym nie bedą jakoś specjalnie źle leżały - najwyżej ewentualnie będą dalej żyły własnym życiem:lol: p.s. Hacker baaardzo pozdrawia małego Hakerka i śle mu taki wielki hlust jęzorem:megagrin: Quote
Patikujek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='leemonca'] Jak on na tej fotcezaje...fajnie wyszedł:loveu: Ale takie minki to chyba specjalność boksiów???:lol: Quote
Cerber Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 łoooooooooo matko :-o ile on ma miesięcy czy lat, bo chyba z tego co czytałam to on urodził się w lutym tego roku, chyba, ze ja źle coś przeczytałam. Jeśli się nie pomyliłam, to on ma 5 miesięcy, znaczy jutro skończy 5 miechów. On jak na swój wiek jest olbrzymi, a potwierdza to ta właśnie fotka. Generalnie fotki są kapitalne, fktycznie jesgo minki nie są do powtórzenia :D Pozdrawiam Quote
anetta Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Jest swietny z ta mimika twarzy :razz: Cerber, no co Ty chcesz, przeciez to nierodowodowy psiak wiec wszystko moze sie zdarzyc :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 :razz:teraz dopiero uświadomiłam sobie jak zabawnie musiałam wyglądać noszac 4-5 miesięcznego Harleya po schodach na 4 piętro :evil_lol::evil_lol::evil_lol:on też był bardzo duzy a w wieku 4 lat ważył ok 47 kg Quote
tygra Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:teraz dopiero uświadomiłam sobie jak zabawnie musiałam wyglądać noszac 4-5 miesięcznego Harleya po schodach na 4 piętro :evil_lol::evil_lol::evil_lol:on też był bardzo duzy a w wieku 4 lat ważył ok 47 kg hihi ile on waży? ale minki ma niepowtarzalne sureraśne:loveu: Quote
leemonca Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 tygra napisał(a):hihi ile on waży? ale minki ma niepowtarzalne sureraśne:loveu: niedawno go ważyłam, to ważył 21 kg i wcale nie jest taki wielki, tylko moja córka taka mała :cool3: atu parę fotek po sobotniej ulewie i jak tu chodzić!?! ciekawość to pierwszy stopień do piekła co nikogo tu dzisiaj nie ma? zrobiłam zdjęcie poziomki i jak wrzuciłam na kompa, to się okazało, że poziomka ma oczka, nosek i włoski!! żaden fotomontaż!!! Quote
leemonca Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 słoneczko wyszło, ale gdzie mój Hakerek? jest! w takiej trawie można się zgubić! a w niedzielę - Hakerek jedzie na wycieczkę miejsce już zajęte no i niespodzianka - wiszący most huśta się przeraźliwie!!! i jak tu po nim przejść?!? a pod nim taaaka woda! udało się!!! jestem na dole hm, czyściutka i smaczniutka ta woda było super!!! Quote
Aga K Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Heeeej,ja sie poprostu rozpływam oglądając te fotaski cieszę sie twoim szczęściem :placz::placz::placz::placz::placz::placz: kiedy nadejdzie w końcu ten dzień,w którym tyakie małe szczęście zawita do mojego domuuuuuu :placz::placz::placz::placz::placz::placz: i kiedy to małe szczęscie będzie takie fajniusie ?????? :placz::placz::placz::placz::placz::placz: ja nie mogę takich fot oglądać bo popadam w naług i w depresje :razz::placz: Quote
Recommended Posts