Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Otiskowi już rosną dwie dolne jedynki :D Ale on gryyyzie teraz wszystko, szok!

Szkoda, że Hakulec nie z Warszawy... To by dopiero bylo szaleństwo 3 boksiów..:evil_lol:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajny piesek:lol:... z uszkami nigdy nie wiadomo co w końcu będzie... puki jest szczeniakiem mogą mu się jeszcze ułożyć:p

Moje psisko też nazywa się Hacker - i ciekawi mnie jedno - czemu tak nazwaliście psa;>???:diabloti: Bo jak widze tą Twoją bestyjke na zdjęciach to wogóle mi to imie jakoś do niego nie pasuje:roll:

Posted

Moje psisko też nazywa się Hacker - i ciekawi mnie jedno - czemu tak nazwaliście psa;>???:diabloti: Bo jak widze tą Twoją bestyjke na zdjęciach to wogóle mi to imie jakoś do niego nie pasuje:roll:

moją chorobą jest komputeromania, a Haker został kupiony też dzięki komputerowi. Po śmierci Bastera, siedziałam cały czas przed kompem i oglądałam różne zdjęcia boksiów, zaglądałam na strony hodowców aż przez przypadek znalazłam ogłoszenie "hodowcy" ( potem się okazało jaki to hodowca) , blisko w moich okolicach i córka mnie zmolestowała, żeby zadzwonić. Jak zadzwoniłam to i pojechaliśmy. Facio wyszedł do nas trzymając dwa śliczne maleństwa na rękach. Hakerek był tym, który " puścił" do mnie oko. Po prostu mnie zahipnotyzował. Po rozmowie dopiero się okazało, że to pseudohodowla, mąż zrobił mu na ten temat wykład, ale wyszliśmy od niego z Hakerkiem. No i cała historia.

Posted

No a myślałam, że jest jakiś głębszy powód:roll: No to komputerowiec może mieć komputerowego psa... ja też siedze sporo przed kompem, ale imie psa nie z tąd się wzieło. Moje psisko nazwała moja siostra (wtedy wybierała się na informatyke, może takie zboczenie zawodowe). W każdym razie mój pies okazał sie Hackerem pełną gębą bo strasznie pcha się do komptera (w galerii ma foto przy komputerze:lol:) i ciągle mi resetuje komputer merdającym ogonem:diabloti:

Posted

Fotki będą, ale dopiero jutro, dzisiaj nie mam czasu posiedzieć przy kompie, tak tylko wpadłam na forum zobaczyć co się dzieje i zaraz wymiatam!

W każdym razie mój pies okazał sie Hackerem pełną gębą bo strasznie pcha się do komptera (w galerii ma foto przy komputerze:lol:) i ciągle mi resetuje komputer merdającym ogonem:diabloti:

mój zawsze siedzi przy mnie kiedy ja siedzę przy komputerze i też zdarzyło mu się go kilka razy zresetować, ale nie ogonem a całym cielskiem

Posted

[quote name='leemonca']boksiowe minki są nie do powtórzenia! :megagrin:
Zgadzam się w tym w pełni - wogóle piesie mają niesamowitą mimike:lol:

Moim zdaniem ślicznie tu wyszedł:roll: - i uszka bardzo ładnie dla mnie ułożone ma na tych nowych fotach - chociaż słabo troche widać, ale myśle, że w efekcie końcowym nie bedą jakoś specjalnie źle leżały - najwyżej ewentualnie będą dalej żyły własnym życiem:lol:

p.s. Hacker baaardzo pozdrawia małego Hakerka i śle mu taki wielki hlust jęzorem:megagrin:

Posted

łoooooooooo matko :-o ile on ma miesięcy czy lat, bo chyba z tego co czytałam to on urodził się w lutym tego roku, chyba, ze ja źle coś przeczytałam. Jeśli się nie pomyliłam, to on ma 5 miesięcy, znaczy jutro skończy 5 miechów. On jak na swój wiek jest olbrzymi, a potwierdza to ta właśnie fotka.

Generalnie fotki są kapitalne, fktycznie jesgo minki nie są do powtórzenia :D Pozdrawiam

Posted

:razz:teraz dopiero uświadomiłam sobie jak zabawnie musiałam wyglądać noszac 4-5 miesięcznego Harleya po schodach na 4 piętro :evil_lol::evil_lol::evil_lol:on też był bardzo duzy a w wieku 4 lat ważył ok 47 kg

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:teraz dopiero uświadomiłam sobie jak zabawnie musiałam wyglądać noszac 4-5 miesięcznego Harleya po schodach na 4 piętro :evil_lol::evil_lol::evil_lol:on też był bardzo duzy a w wieku 4 lat ważył ok 47 kg

hihi ile on waży?
ale minki ma niepowtarzalne sureraśne:loveu:

Posted

tygra napisał(a):
hihi ile on waży?
ale minki ma niepowtarzalne sureraśne:loveu:

niedawno go ważyłam, to ważył 21 kg i wcale nie jest taki wielki, tylko moja córka taka mała :cool3:

atu parę fotek po sobotniej ulewie

i jak tu chodzić!?!

ciekawość to pierwszy stopień do piekła

co nikogo tu dzisiaj nie ma?

zrobiłam zdjęcie poziomki i jak wrzuciłam na kompa, to się okazało, że poziomka ma oczka, nosek i włoski!! żaden fotomontaż!!!

Posted

słoneczko wyszło, ale gdzie mój Hakerek?

jest! w takiej trawie można się zgubić!

a w niedzielę -
Hakerek jedzie na wycieczkę

miejsce już zajęte

no i niespodzianka - wiszący most

huśta się przeraźliwie!!! i jak tu po nim przejść?!?

a pod nim taaaka woda!

udało się!!! jestem na dole

hm, czyściutka i smaczniutka ta woda

było super!!!

Posted

Heeeej,ja sie poprostu rozpływam oglądając te fotaski
cieszę sie twoim szczęściem

:placz::placz::placz::placz::placz::placz: kiedy nadejdzie w końcu ten dzień,w którym tyakie małe szczęście zawita do mojego domuuuuuu :placz::placz::placz::placz::placz::placz: i kiedy to małe szczęscie będzie takie fajniusie ?????? :placz::placz::placz::placz::placz::placz:
ja nie mogę takich fot oglądać bo popadam w naług i w depresje :razz::placz: