Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj skończyłem 4 miesiące!!!
a tu moje fotki zrobione przed czterema godzinami

jutro jedziemy na wystawę psów do Książa koło Wałbrzycha i napewno będą jakieś fajne fotki ( ale nie moje! ha, ha, ha!)

Posted

No! uszka są chyba poza konkurencją! nie wiem, czy mam się cieszyć czy martwić! Czy jest jeszcze jakiś taki bokserek z takimi uszkami!!! czy to tylko my mamy takie USZY!?

Posted

Boksik piotrkaJ ma podobne :cool3: ale są śliczne tylko mogą chciec stanąć ;) szczerze to nie wiem jak boksie maja je nosić bo AST w płatek róży i trzeba kleić czesto zeby to uzyskac :)

Posted

Ja mu kleiłam, ale moje dziecko powiedziało, że nie będzie z nim wychodzić bo wszyscy się śmieją, że wygląda jakby miał dredy! Teraz mu masuję i zaraz po masowaniu ma ładne ale zaraz potem znowu "żyją" własnym życiem!!! Tak się pocieszam, że on ciągle rośnie, zmieniają się jego proporcje to i może uszka kiedyś też "zwisną"

Posted

te uszka to on ma różnie ułożone! na tych fotkach akurat tak się złożyło, że takie są. Spróbuję uchwycić jego uszy jak leżą inaczej, a na razie kilka fotek z zabaw z koleżanką Herą

trochę niewyraźne, ale tak się mały szybko przemieszczał, że nie mogłam nadążyć

raz na wozie -

a raz pod !

o, takie w miarę normalne uszy

Posted

No, a tu są jego trochę inne uszy:

a tutaj z najładniejszymi uszkami chwilę po masowaniu ---

chwilę są ładne, a potem znów wariują. Jak długo trzeba masować, żeby się "ustatkowały"? i czy wogóle to możliwe?

Posted

Witam

http://img108.imageshack.us/img108/7548/p6070091a5kh.jpg

Tak mniejwiecej wlasnie maja sie ukladac uszy boksera. Moja sucz od szczneiaka nei miala z tym klopotow i w miare ladnie jej sie ukladaly. Czasami tylko poprawialismy. Teraz je super nosi.
jak tu: http://img45.imageshack.us/img45/4281/p42100074bm.jpg

Natomiast Aygo ma wielgachne uszy jak Slon Dumbo i troszke musimy walczyc z ich normalnym ulozeniem :shake: Jednak juz zaczynaja zwisac jak powinny :razz:
Takie mial uszyska jak do nas przyjechal: http://img45.imageshack.us/img45/709/p12000057id.jpg

Sorki, ze wciskam tu fotki moich zoltasow, ale chcialam poprostu obrazowo pokazac :oops:

Musisz masowac do skutku. Dobre tez jest klejenie(ponoc, ja sama nigdy swoim psom nie kleilam uszu), ale trzeba tez brac pod uwage, ze jednak moga zyc swoim zyciem :roll:

Pozdrawiam fajnego zoltaska :) :razz:

Posted

ale trzeba tez brac pod uwage, ze jednak moga zyc swoim zyciem

i tak chyba będzie.
Kleiłam Hakulcowi uszka, ale strasznie je szarpał, trzepał głową, nie mógł się do "tego czegoś" przyzwyczaić, a jeszcze na dodatek córka powiedziała, że nie będzie z nim wychodzić bo się wszyscy albo pytają co mu się stało, albo się głupio śmieją. No i pozostaliśmy przy masowaniu.
Trudno nie ma "papierków" to i nie ma urody.

Posted

Cieszę się, że wam się podoba, bo Hakerek jest kochaniutki. Ma niezły temperamencik w przeciwieństwie do swojego poprzednika Basterka, który był milusińskim fajtłapą. W domu był taki cichy i spokojny, że często sąsiedzi pytali czy go jeszcze mamy. Ożywiał się dopiero na dworze, a i to dopiero kiedy wyjechało się poza miasto. Na otwartej przestrzeni umiał pokazać co potrafi.
A Haker?! Nie można go spuścić z oczu bo zaraz coś narozrabia. Wszędzie go pełno. Dwa psy a każdy zupełnie inny!

sesja fotelowa:

Posted

Czy robilas cos z tymi ostatnimi fotami? Takie jakby w akwareli(?) robione:iloveyou:

W Paint Shop Pro jest coś takiego jak "inteligentna korekta zdjęć".
Efekt nie był zamierzony, ale tak zostawiłam, niech będzie trochę inaczej