Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W końcu udało mi się wkleić zdjęcia mojego Hakulca. Ma teraz 3,5 m-ca i wygląda tak :razz: ----:
a kuku!

judaszowski uśmieszek

wśród kwiatków

przy oczku

coś mnie gryzie

po drugiej stronie płotu

słucham?

odpoczywam

wygibusy

a tak sobie śpię

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ło jezu!!!!!!!!! jakie slicznosci !!! :loveu:
ja cie ale klusek :cool3: no a te szeleczki slicznie w nich wyglada:loveu: i ma ogonek :multi: taka mala antenka :) on jest sliczniasty :) niech sie dobrze chowa :)
buziak w fafelki od cioteczki ewy :evil_lol:
i zapraszamy do nas:cool3:

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: witam, świetny maluch:loveu: :loveu: :loveu:
Co do snu to i owszem pozycje zadziwiające, nawet SidLeniwiec może pozazdrościć naszym pociechą:lol: :lol: :lol:
Jak możesz napisz ile teraz waży Twoja gadzinka, bo chciałabym porównać z moją (jej mamcia była bokserką, tatuś nieznany):cool3:

Posted

waży gdzieś tak około 12 kg, nie wiem dokładnie bo moja waga pokazuje raz mniej a raz więcej (to zależy kto się na niej waży:evil_lol:)

edytuję tekst i muszę poprawić na 17 kg! dzisiaj go dokładnie zważyłam
(27.05.06) wydawało mi się, że coś nie tak bo jakiś taki ciężki ostatnio się zrobił. Przepraszam

Posted

Kto ci zrobil te swietne zdjecie na madagakarze?na poczatku sie nie zorietowalam ze to przerobione dopiero po chwili to do mnie dotarlo wyglada niesamowicie realistycznie:)

Posted

dzięki, cieszę się że Ci się podoba bo zrobiłam to sama!:sweetCyb:

wydawało mi się, że już raz napisałam ten post i co, gdzieś się zgubił?! :crazyeye: