Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Jaki dumny:razz: :razz: :loveu: I jakie pikne motylki:razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ach piękne te zdjecia, tylko sie nimi zachwycac :loveu: :loveu: :loveu: to nie ja... to moja koleżanka... ja to bym je chyba zdeptala, ale ona pokazała mi je palcem :evil_lol:(och te moje oczka :razz:) U nas w oczku wdonym zadomowiły się 2żabie pary, jak dzisiaj jesio będą to je też ufocę :evil_lol: :eviltong: Quote
bonita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 gradientem, babuniu, gradientem A co to ten gradient jest? babcia nie ma zielonego pojęcia:p Witaj Wnusiu :) Quote
Imbirka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 cześć sister, cześć Hakerku:multi::multi::multi: noooo, foty jak zwykle mnie powaliły:cool3::loveu: Quote
eria Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 aż mnie zazdrość bierze :evil_lol: :evil_lol: nie umiem motyla ufocić i tyle, wszystkie z kadru uciekają skubane jedne!! Quote
marzenna79 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Słoneczne dzień dobry Kasiu !!! :multi::loveu: Śliczny ptaszek....... wrona???????? :loveu: Mizianko dla dostojnego pana Hakera i buziaczki od Sukcesa...;) Pozdrawiam Was. Quote
DORRAG Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Piękny motylek... Ja dzisiaj ze dwie godziny próbowałam focić pszczoły, narobiłam ze 100 fotek ale wszystkie zamazane:razz: Quote
limoncia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 sliczna fotka....mi to wszystkie motylki uciekaja:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Cześć Wnusia :) Jagoda idę Twoim tropem:cool3::evil_lol: Quote
małyskrzat Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ale śliczniasty motylek-super fotki:lol: Quote
leemonca Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='bonita'] A co to ten gradient jest? babcia nie ma zielonego pojęcia Witaj Wnusiu babuniu, to jest takie pomieszanie kolorków :razz: [quote name='Imbir1']cześć sister, cześć Hakerku noooo, foty jak zwykle mnie powaliły no.., niech cię tak nie powalają bo chcę w twojej galerii dużo fotek pooglądac:diabloti: [quote name='eria'] aż mnie zazdrość bierze :evil_lol: :evil_lol: nie umiem motyla ufocić i tyle, wszystkie z kadru uciekają skubane jedne!! mi tez:diabloti:, na 10 fotek jedna wychodzi :diabloti: [quote name='marzenna79']Słoneczne dzień dobry Kasiu !!! :multi::loveu: Śliczny ptaszek....... wrona???????? :loveu: to kos :evil_lol: [quote name='DORRAG'] Piękny motylek... Ja dzisiaj ze dwie godziny próbowałam focić pszczoły, narobiłam ze 100 fotek ale wszystkie zamazane nie przejmuj się, któraś na pewno będzie dobra :lol: [quote name='AgusiaTerierka']Pozuje jak profesjonalny model . model to on jest... , ale w innym znaczeniu, a już na pewno nie profesjonalny :diabloti: [quote name='madzia i medor']Heej:hand: hey Madziorki :multi: [quote name='tygra']piękne wiosenne foteczki i Hakerek też cześć Tygierki :multi: byliśmy na długiej...., długiej wycieczce, było tak fajnie, że nie chciało się wracać. Słoneczko grzeje, mamy 24 stopnie :multi:, Hakerek padł ze zmęczenia, Tz też, a ja sobie podjadam popcorn (podobno się odchudzam:eviltong:) i popijam piffco:diabloti: miały być wczorajsze zdjęcia, ale będą dzisiejsze:razz: nie wiem co się dzieje:shake:, nie mogę wrzucić więcej zdjęć, żaba mi strajkuje :mad:, a z fotosika wklejają mi się same linki :placz: :placz: :placz: Quote
mar....ka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Hej Kasiu, mi tez srenio odchudzanie idzie i tez piwkowałam w sadzie na słoneczku. Żaba normalnie mi sie otworzyła, Zaraz będę wrzucac moje dzisiejsze wypociny, to sprawdzę Quote
leemonca Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 majoka napisał(a):Hej Kasiu, mi tez srenio odchudzanie idzie i tez piwkowałam w sadzie na słoneczku. Żaba normalnie mi sie otworzyła, Zaraz będę wrzucac moje dzisiejsze wypociny, to sprawdzę i dalej mi nic nie wchodzi :placz: Quote
gosikf & dogs Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Witam!!! Jestem nowa, a już zakochana w mordce! Ciekawe dlaczego???:razz: :loveu: Quote
leemonca Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 gosikf & dogs napisał(a):Witam!!! Jestem nowa, a już zakochana w mordce! Ciekawe dlaczego???:razz: :loveu: no qrcze...., dlaczego :razz: :razz: :razz: a ja nadal walczę z żabą!!!! i to tylko na dogo :mad:, na forum o grafice, wszystko weszło jak po maśle :cool1: Quote
gosikf & dogs Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Te fafelki, ten piękniusi krawat, skarpetki oraz między oczkami!Piękne umaszczenie:lol: No ale piłka to ma umaszczenie:evil_lol: Ach te boksery. Jak raz bokser to już na zawsze! Pozdrawiam Quote
Cerber Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='leemonca'] mam malutko czasu i wkleję tylko zdjęcia i muszę znikać :shake:, ale za to jutro po południu..... :lol: qrcze, zapomniałam, że nie pozmniejszałam zdjęć Hakerkowych... to na razie tylko te dwa i takie o... jeszcze ;) pa,pa do jutra :multi: Witaj pamiętasz mnie jeszcze? dawno mnie u Ciebie nie było, ale coś mnie natchnęło, zeby Cię odwiedzić... Piękne foteczki motylkowo-ptaszkow-hhakerkowe :loveu: :loveu: widzę, że Hakerek ma takie same szeleczki jak cerberek tyle, ze cerber ma czerwone:loveu: :loveu: słodko w nich wygląda:loveu: :loveu: Quote
BeaC Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 aaaaaa.el dumny................i śłiczny:loveu::loveu::loveu: qrcze, zapomniałam, że nie pozmniejszałam zdjęć Hakerkowych... to na razie tylko te dwa i takie o... jeszcze ;) pa,pa do jutra :multi: .................pięknie Ci to wyszło.kolorki...miodzio:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts