Kate I Luka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 jaka ładna karteczka :loveu: Witaj Kasiu poświątecznie :multi: Quote
madziasto4 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dzień dobry po świętach :lol: Co słychać, jaka pogoda, co u Hakera- mów wszystko :p Quote
marzenna79 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Pan Haker na swych włościach...:loveu::loveu::loveu: Wystawił "co nieco" do pomalowania...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam serdecznie po świętach,Kasieńko ! :multi::multi: Quote
leemonca Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 No i witam poświątecznie, u nas wbrew temu co mówili o pięknej pogodzie, jest zimno,pochmurno i teraz jeszcze coś zaczęło z nieba kapać. Świeta przesiedziane w domu, teraz trzeba zrucać kilogramy. Qrcze, stale się odchudzam!!! dziękujemy za życzonka i wierszyki i w nagrodę :eviltong: świeże zdjątka Quote
marzenna79 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Hakerek zniósł jajko ??????? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bombowa fotka, gratuluję !!!!!!! :thumbs: Quote
Magda-Amir Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='marzenna79'] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Hakerek zniósł jajko ??????? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bombowa fotka, gratuluję !!!!!!! :thumbs: :grin: nie no fotka pierwsza klasa :lol: może Hakerek zjadł za dużo jajeczek na swięta :evil_lol: Quote
leemonca Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='marzenna79'] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Hakerek zniósł jajko ??????? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bombowa fotka, gratuluję !!!!!!! :thumbs: bo Hakerek jest jak torpeda - wyprzedza piłki :diabloti: Quote
marzenna79 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='leemonca']bo Hakerek jest jak torpeda - wyprzedza piłki :diabloti: Dobra, dobra...:shake: :cool3: Już Ty się nam nie tłumacz Kasiu.;) Piłki...powiadasz ??????? :cool3: Ja tam widzę, mimo wszystko jajo...:evil_lol:...hihihi...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jajo wyrzucone z p:oops::oops:py z siłą torpedy !!!!!!! :diabloti: Wstaw fotę na konkurs marcowy - KONIECZNIE !!!!!!! :multi::multi: Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ile ślicznych zdjęć małego akrobaty:,ulti::multi::multi: Ja tyż się biorę za odchudzanie, miało być od dzisiaj, no ale:siara: Quote
agbar Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 uuuuu Madzia:diabloti: odchudzaj sie znam fajna diete :) sama ja stosuje....jem co chce pije co chce i chudne jak chce...:)a jak nie chce to nie chudne Quote
leemonca Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='madzia i medor'] Ja tyż się biorę za odchudzanie, miało być od dzisiaj, no ale:siara: oooo!!!! skąd ja to znam!!!!! przed chwilą to samo powiedziałam TZ-owi :- od jutra :razz: [quote name='dealer']uuuuu Madzia:diabloti: odchudzaj sie znam fajna diete :) sama ja stosuje....jem co chce pije co chce i chudne jak chce...:)a jak nie chce to nie chudne też taką znałam..... jak byłam młoda..... :diabloti: Quote
agbar Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 leemonca napisał(a):oooo!!!! skąd ja to znam!!!!! przed chwilą to samo powiedziałam TZ-owi :- od jutra :razz: też taką znałam..... jak byłam młoda..... :diabloti: jakby ci to powiedziec .... ja tez kiedys bylam mloda:diabloti: Quote
DORRAG Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Cześć :p :p Ale sie umęczył:loveu: :loveu: A u nas też pogoda w świeta była paskudna i dzisiaj też deszcz leje. Quote
zuzolandia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 .swietne ujecie !!!!! rudego akrobaty ehehehe;-) Witamy poswiatecznie;-) z kilkoma kilo wiecej ;-) ehheheheh U nas w swieta było NAWET ładnie ;-) za to dzisiaj lejeeeeeee;-) Buziaczki Quote
leemonca Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='dealer']jakby ci to powiedziec .... ja tez kiedys bylam mloda:diabloti: a dawno to było temu :razz: :razz: :razz:??? [quote name='DORRAG']Cześć :p :p Ale sie umęczył:loveu: :loveu: A u nas też pogoda w świeta była paskudna i dzisiaj też deszcz leje. u nas nie było żle, tylko strasznie zimno, a deszcz pokropił dzisiaj chwilkę i teraz świeci nareszcie słoneczko!!! [quote name='zuzolandia'] .swietne ujecie !!!!! rudego akrobaty ehehehe;-) Witamy poswiatecznie;-) z kilkoma kilo wiecej ;-) ehheheheh było tyle jeść:diabloti: :diabloti: :diabloti: ??? Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='dealer']uuuuu Madzia:diabloti: odchudzaj sie znam fajna diete :) sama ja stosuje....jem co chce pije co chce i chudne jak chce...:)a jak nie chce to nie chudne Super:cool2::evil_lol: [quote name='leemonca']oooo!!!! skąd ja to znam!!!!! przed chwilą to samo powiedziałam TZ-owi :- od jutra :razz: też taką znałam..... jak byłam młoda..... :diabloti: U mnie w domu to już się śmieją ,, od któregojutra" :evil_lol: ;) [quote name='dealer']jakby ci to powiedziec .... ja tez kiedys bylam mloda:diabloti: A ja jestem młoda:cunao: No ale cóż, ktoś musi być młody, żeby ktoś ten tego... był starszy:diabloti: ;) Quote
agbar Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Super:cool2::evil_lol: U mnie w domu to już się śmieją ,, od któregojutra" :evil_lol: ;) A ja jestem młoda:cunao: No ale cóż, ktoś musi być młody, żeby ktoś ten tego... był starszy:diabloti: ;) nie rozumiem tej radosci nic a nic...:evil_lol: no ale ktos sie musi odchudzac aby ktos ten tego....nie musial :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Imbirka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 cześć sister:multi: noooo nareszcie nas zafociłaś Hakerkiem:multi::evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 dealer napisał(a):nie rozumiem tej radosci nic a nic...:evil_lol: no ale ktos sie musi odchudzac aby ktos ten tego....nie musial :diabloti: :diabloti: :diabloti: Cholera:obrazic: To był cios poniżej pasa:obrazic::obrazic: Koniec naszego koleżeństwa:evil_lol: Quote
agbar Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Cholera:obrazic: To był cios poniżej pasa:obrazic::obrazic: Koniec naszego koleżeństwa:evil_lol: ja cie na kolanach blagac nie bede:evil_lol: bo mam takie khm..tego chude kolana ze mnie rozbola od kleczenia:diabloti: Quote
Recommended Posts