:: FiGa :: Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Łoo jacieeee jakie cudo :loveu: Witajcie gaduły ponownie :multi: Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Córusiu i wnusiu kaj Wy się podziewata:hmmmm: :razz: Quote
marzenna79 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Witam ciemną nocką Kasiu i Hakerku.:multi::loveu: Co się z Wami dzieje...?:cool3: :mad: Znowu tworzycie grafikę i siedzicie u grafikomaniaków.? :loveu: :cool3: Wiem, wiem byłam i tu i tam...:eviltong: Pozdrawiam i mówię dobranoc.:sleep2::sleep2::sleep2: :smilecol: Kolorowych snów :smilecol::sleep2::sleep2: Quote
BeaC Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ......witam się wiosennie....................galeryjke Hakerka.....no i nie tylko nadrobiłam............były kwiatki ptaszki szczurki.............sliczne fotki Quote
leemonca Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 no i my w końcu też się witamy i miziamy z wami:loveu: nie ma nas, bo taka śliczna pogoda i siedzimy w ogródku, a wieczorem nie mam dostępu do komputera, jest zarezerwowany dla Tz-ta:razz: Zdjątek też nie mamy, bo się obijam :razz:, a w ogóle to wiosna mnie tak rozleniwiła... biedny zagłodzony przez pańcię Hakerek Quote
Rinuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='leemonca'] nie ma nas, bo taka śliczna pogoda i siedzimy w ogródku, a wieczorem nie mam dostępu do komputera, jest zarezerwowany dla Tz-ta:razz: Zdjątek też nie mamy, bo się obijam :razz:, a w ogóle to wiosna mnie tak rozleniwiła... biedny zagłodzony przez pańcię Hakerek jak bym miała ogródek to też bym tam siedziała:lol: a na tej focie Haker wygląda jak by naprawdę był zagłodzony:evil_lol::evil_lol: Quote
marzenna79 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Cudo Hakerek :loveu::loveu: i cudo krajobraz :loveu::loveu: Witaj Kasiu Hakerkowa...:multi::multi: Dziękujemy za foty.:loveu: Pozdrawiamy tradycyjnie już i miziamy Hakerkowego przystojniaka.:loveu: :cool1: Quote
Magda-Amir Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 witaj leemoncee :multi: i wycałuj slicznaistego ogoniastego :buzi: :loveu: Quote
leemonca Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Magda-Amir'] witaj leemoncee :multi: i wycałuj slicznaistego ogoniastego :buzi: :loveu: robię to z wielką przyjemnością :diabloti: Quote
Magda-Amir Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 leemonca napisał(a):robię to z wielką przyjemnością :diabloti: :diabloti: no bo kto nie lubi calowac mokrych fafelków :razz: Quote
mar....ka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Pancia daj pieskowi jesc, żebra na wierzchu, nie trzeba dotykac hehe Quote
eria Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 cześć! ale dziwne to drzewo w PGR , normalnie powiało grozą :scared: Quote
Medorowa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Cześć:multi:Wkońcu fotki:multi: I to jakie pikne:lol::lol: Quote
małyskrzat Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU:Rose: :Rose: :Rose: Quote
zuzolandia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 .........pieknie sie wyleguje w słoneczku ;-).......... Witaj kochaniutkaaaaaaaa !!!!!!!! tak my tez mamy wiosennego lenia i do tego siostrzenice na karku ........ pies plus dziecko = odlotowy zawrot głowy ;-) buziolki Quote
marzenna79 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [SIZE=5][SIZE=7]Wesołych Świąt !!!!! Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania. Quote
Recommended Posts