bonita Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Wnusia sama wiesz coo tych fotkach myślę:cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BBeta Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 leemonca napisał(a): Cudowne :loveu::loveu: A ja musze się pochwalić, że też byłam w tej palmiarni i nawet pozwolili nam wejść z psem ;) Quote
leemonca Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 marzenna79 napisał(a): P.S. Wolę Dogo niż IncrediMail .Tam jest [SIZE=5]TWA. a mozesz rozszyfrować ten skrót?, nie jestem w tym dobra :oops: choć domyślam się o czym mówisz :diabloti: majoka napisał(a):Palmiarnie niedaleko Książa??? gdzies w pobliżu Wałbrzycha Szczawienka??? Zgadza się :lol:, dokładnie w Lubiechowie - między Książem a Wałbrzychem :lol: BBeta napisał(a):Cudowne :loveu::loveu: A ja musze się pochwalić, że też byłam w tej palmiarni i nawet pozwolili nam wejść z psem ;) Nawet nie wiedziałam, że można wejść z psem :razz:, tylko że mój czubek zaraz by poobjadałkwiatki i poobsikiwał cały teren :mad: a wogóle to coś ty robiła tak daleko od domu :razz: Witamy nadal wiosennie i wklejam palmiarniane (i nie tylko )zwierzątka teraz idziemy siqu, a potem musimy popracować w ogródeczku i ponaprawiać pozimowe szkody:diabloti: Quote
marzenna79 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 leemonca napisał(a): Ech, cudna palmiarnia.:loveu::loveu: leemonca napisał(a):a mozesz rozszyfrować ten skrót?, nie jestem w tym dobra :oops: choć domyślam się o czym mówisz :diabloti: TWA-Towarzystwo Wzajemnej Adoracji.:diabloti: :angryy: :mad: leemonca napisał(a): Witamy nadal wiosennie i wklejam palmiarniane (i nie tylko )zwierzątka teraz idziemy siqu, a potem musimy popracować w ogródeczku i ponaprawiać pozimowe szkody:diabloti: Dziękujemy Tobie Kasiu za piękne foteczki zwierzątek palmiarnianych.:loveu::loveu: Miłej pracy w ogródku. Pozdrawiam.Hakerka wymiziaj !!!!!!! Quote
DORRAG Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 dzień dobry:p Wiem ze sie powtarzam.... ale przepiękne fotki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mar....ka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Jak zwykle cudne fotki Kasiu. Fajne te szczurki czy jak im tam:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 .a czyja to postac czai sie za rybkami z aparatem ???? heeh chyba Ty ;-) Witanko i pozdrawianko ;-) Quote
Imbirka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 cześć sister:multi::multi::multi::multi::multi: rettttyyyyyy fotki poprostu bowskie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Witaj Kasiu, nocny Marku :multi: I jak tam samopoczucie??? Już lepiej? Quote
Rinuś Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ojej ile fajnych i roznych zwierzatek:loveu::loveu: a to jest z jakiegos Zoo?? Quote
zuzolandia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Rinuś napisał(a):ojej ile fajnych i roznych zwierzatek:loveu::loveu: a to jest z jakiegos Zoo?? To fotecki z PALMIARNI ;-) Dziendoberek LIMONKOWA ;-):loveu::loveu::loveu: Quote
Alynkaaa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 witam:D :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: widze odwolywanie zimy i witanie wiosny idzie u was pelna para....swietne fotki..i takie ladne kolory otre i wyrazne extra:D no i oczywiscie objekty fotografowane tez przepiekne...... ahhh co zajde do was to mi gula podbijasz tymi fotkami babo jedna ty:P Quote
Medorowa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Szczurzątka:loveu: Wszystkie fotki piękne:loveu: Quote
marzenna79 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Napisał leemonca Kwiatek cudniasty !!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Dzień doberek Hakerki i Kasie !!!:multi::multi: U nas piękny słoneczny dzionek od rana.:loveu: Co robicie w taką pogodę ???????:cool3: Pozdrawiamy Was serdecznie.:loveu: Quote
limoncia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 dziendobryyyy:lol: :evil_lol: :p :p :p Świetne:lol: Quote
Recommended Posts