bonita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='dealer']to moze sie utop???:razz: woda przynosi ulge....:evil_lol: Idz do masażysty:cool3: zrób sobie gorącą kąpiel z solą:loveu: Quote
leemonca Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='dealer']to moze sie utop???:razz: woda przynosi ulge....:evil_lol: właśnie o tym myślałam, tyle wody za oknem...., a kto pójdzie z Hakerkiem na siq ????? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kitka20 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ja Ja Ja z nim pójdę mój słodziak i tylko mój:diabloti: Teraz czy za chwilę?? Quote
leemonca Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Kitka20 napisał(a):Ja Ja Ja z nim pójdę mój słodziak i tylko mój:diabloti: Teraz czy za chwilę?? teraz!!! teraz!!! już, natychmiast!!!! bo dłużej nie wytrzyma :eviltong: Quote
Kitka20 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Oj to mokry dywan czeka Wadowice-Wałbrzych nie zdąże:diabloti: Quote
leemonca Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Kitka20 napisał(a):Oj to mokry dywan czeka Wadowice-Wałbrzych nie zdąże:diabloti: już jest mokry dywan :mad:, nie zdążyłaś na mur :mad: :diabloti: Quote
marzenna79 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='leemonca']dzieńdoberek!! a właściwie złydzieńdoberek:cool1: u nas leje jak z cebra, a śniegu po kolana, wyobraźcie sobie jak to wygląda :mad:, najwyższe kalosze nie zdają egzaminu, Haker nie chce wychodzić na dwór, a mnie boli bark, pięta i znowu kręgi śródpiersiowe:placz:, nie mogę stać, nie mogę siedzieć, nie mogę leżeć!!!chyba się zaraz powieszę :grab:, czy ktoś może wie czy to przyniesie ulgę :razz:???? Hejka Hakerkowa rodzinko !!! :multi::multi::loveu: Co u licha u WAS z pogodą ??? Nieźle musiał Hakerek nagrzeszyć.:evil_lol: A Ty co taka zbolała ??? :shake: Za mało gimnastyki wieczornej i porannej.:eviltong: :cool3: Ale żeby od razu z tego powodu się wieszać ??????? :crazyeye: ;) :D Pozdrawiam. Miłej soboty. ( Kasiu !!!!!!! Twoje pracki graficzne są piękne:loveu::loveu:) Quote
Wyjątek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ojjj nieładna taka pogoda.... Co zbroiliście, przyznaj się :evil_lol::evil_lol: U nas jeszcze wczoraj szaro i chłodnawo było a dzis na weekend zrobiło się cieplutko i słonecznie :D Pozdrawiamy zatem gorąco z Warszawki :D Quote
Kate I Luka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Wyjątek napisał(a): U nas jeszcze wczoraj szaro i chłodnawo było a dzis na weekend zrobiło się cieplutko i słonecznie :D Pozdrawiamy zatem gorąco z Warszawki :D A u nas słońca nie ma, i wiatr wieje, że ma głowy pourywać... Popołudniu do nas ma dotrzeć słonko, liczę na to bo Gastek ma obiecany dłuuuugi spacerek :) Quote
DORRAG Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 cześć Hakerki:p Kate I Luka napisał(a):A u nas słońca nie ma, i wiatr wieje, że ma głowy pourywać... Popołudniu do nas ma dotrzeć słonko, liczę na to bo Gastek ma obiecany dłuuuugi spacerek :) No u nas tak samo ....straszny wiatr:shake: Quote
Jagoda1 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 A nas był piękny sloneczny dzień, aż chciało się żyć:multi:. Pewnie jutro do was zawita słonko. Quote
leemonca Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Ja Was też witam słonecznie i cieplutko!!! dzisiaj mamy prawdziwą wiosnę!!! aż chce się żyć!!! ale niestety goście (albo stety:razz:, bo to fajni goście :drinking: :megagrin:) mi się zwalili na głowę i muszę się nimi zajmować. Bylismy w Palmiarni i troche zdjęć wam pokażę i muszę zmykać :razz: jutro będą zwierzątka:razz: :bye: Quote
DORRAG Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ale piękne kwiatuszki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
marzenna79 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 leemonca napisał(a):Ja Was też witam słonecznie i cieplutko!!! dzisiaj mamy prawdziwą wiosnę!!! aż chce się żyć!!! ale niestety goście (albo stety:razz:, bo to fajni goście :drinking: ) mi się zwalili na głowę i muszę się nimi zajmować. Bylismy w Palmiarni i troche zdjęć wam pokażę i muszę zmykać Kalanchoe...piękne:loveu: Fuksja - ułanka - cudna.:loveu: Kaktusik aloesowaty kwitnący...:loveu: Dracena...Ananasowiec...:loveu: Pomarańcza...mandarynka...:loveu: jutro będą zwierzątka:razz: :bye: Cześć Kasiu,:multi::loveu: Ale cudne fotaski nam wstawiłaś.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jestem zachwycona.Dziękuję.:loveu: Kocham kwiaty, kocham roślinki.Mam ich w domu i w ogrodzie mnóstwo.:loveu: To moja kolejna pasja.:loveu: P.S. Wolę Dogo niż IncrediMail .Tam jest [SIZE=5]TWA.:angryy::mad::diabloti: Quote
zuzolandia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 .....hmmmmmmmmmm ......jaki widok przyjemnasty dla oka ;-) bowskieee!!!! Sliczne naprawde sliczneeeee ;-) .witanko i pozdrawianko ;-) Quote
mar....ka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 leemonca napisał(a):Ja Was też witam słonecznie i cieplutko!!! dzisiaj mamy prawdziwą wiosnę!!! aż chce się żyć!!! ale niestety goście (albo stety:razz:, bo to fajni goście :drinking: :megagrin:) mi się zwalili na głowę i muszę się nimi zajmować. Bylismy w Palmiarni i troche zdjęć wam pokażę i muszę zmykać :razz: jutro będą zwierzątka:razz: :bye: Palmiarnie niedaleko Książa??? gdzies w pobliżu Wałbrzycha Szczawienka??? Quote
Alicja Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 :loveu::loveu::loveu:cudne fotki z palmiarni Quote
Recommended Posts