Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']to moze sie utop???:razz: woda przynosi ulge....:evil_lol:
właśnie o tym myślałam, tyle wody za oknem...., a kto pójdzie z Hakerkiem na siq ????? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Kitka20 napisał(a):
Ja Ja Ja z nim pójdę mój słodziak i tylko mój:diabloti: Teraz czy za chwilę??

teraz!!! teraz!!! już, natychmiast!!!! bo dłużej nie wytrzyma :eviltong:

Posted

[quote name='leemonca']dzieńdoberek!! a właściwie złydzieńdoberek:cool1:
u nas leje jak z cebra, a śniegu po kolana, wyobraźcie sobie jak to wygląda :mad:, najwyższe kalosze nie zdają egzaminu, Haker nie chce wychodzić na dwór, a mnie boli bark, pięta i znowu kręgi śródpiersiowe:placz:, nie mogę stać, nie mogę siedzieć, nie mogę leżeć!!!chyba się zaraz powieszę :grab:, czy ktoś może wie czy to przyniesie ulgę :razz:????
Hejka Hakerkowa rodzinko !!! :multi::multi::loveu:
Co u licha u WAS z pogodą ??? Nieźle musiał Hakerek nagrzeszyć.:evil_lol: A Ty co taka zbolała ??? :shake: Za mało gimnastyki wieczornej i porannej.:eviltong: :cool3: Ale żeby od razu z tego powodu się wieszać ??????? :crazyeye: ;) :D
Pozdrawiam. Miłej soboty. ( Kasiu !!!!!!! Twoje pracki graficzne są piękne:loveu::loveu:)

Posted

Ojjj nieładna taka pogoda.... Co zbroiliście, przyznaj się :evil_lol::evil_lol:
U nas jeszcze wczoraj szaro i chłodnawo było a dzis na weekend zrobiło się cieplutko i słonecznie :D
Pozdrawiamy zatem gorąco z Warszawki :D

Posted

Wyjątek napisał(a):

U nas jeszcze wczoraj szaro i chłodnawo było a dzis na weekend zrobiło się cieplutko i słonecznie :D
Pozdrawiamy zatem gorąco z Warszawki :D

A u nas słońca nie ma, i wiatr wieje, że ma głowy pourywać... Popołudniu do nas ma dotrzeć słonko, liczę na to bo Gastek ma obiecany dłuuuugi spacerek :)

Posted

cześć Hakerki:p

Kate I Luka napisał(a):
A u nas słońca nie ma, i wiatr wieje, że ma głowy pourywać... Popołudniu do nas ma dotrzeć słonko, liczę na to bo Gastek ma obiecany dłuuuugi spacerek :)

No u nas tak samo ....straszny wiatr:shake:

Posted

Ja Was też witam słonecznie i cieplutko!!! dzisiaj mamy prawdziwą wiosnę!!!
aż chce się żyć!!! ale niestety goście (albo stety:razz:, bo to fajni goście :drinking: :megagrin:) mi się zwalili na głowę i muszę się nimi zajmować. Bylismy w Palmiarni i troche zdjęć wam pokażę i muszę zmykać :razz:

jutro będą zwierzątka:razz: :bye:

Posted

leemonca napisał(a):
aż chce się żyć!!! ale niestety goście (albo stety:razz:, bo to fajni goście :drinking: ) mi się zwalili na głowę i muszę się nimi zajmować. Bylismy w Palmiarni i troche zdjęć wam pokażę i muszę zmykać

Kalanchoe...piękne:loveu:

Fuksja - ułanka - cudna.:loveu:

Kaktusik aloesowaty kwitnący...:loveu:

Dracena...Ananasowiec...:loveu:

Pomarańcza...mandarynka...:loveu:

Cześć Kasiu,:multi::loveu:
Ale cudne fotaski nam wstawiłaś.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
:loveu::loveu:
Jestem zachwycona.Dziękuję.:loveu:
Kocham kwiaty, kocham roślinki.Mam ich w domu i w ogrodzie mnóstwo.:loveu: To moja kolejna pasja.:loveu:
P.S.
Wolę Dogo niż IncrediMail .Tam jest [SIZE=5]TWA.:angryy::mad::diabloti:

Posted

leemonca napisał(a):
aż chce się żyć!!! ale niestety goście (albo stety:razz:, bo to fajni goście :drinking: :megagrin:) mi się zwalili na głowę i muszę się nimi zajmować. Bylismy w Palmiarni i troche zdjęć wam pokażę i muszę zmykać :razz:

Palmiarnie niedaleko Książa??? gdzies w pobliżu Wałbrzycha Szczawienka???