Medorowa Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Śliczne zimowo - wiosenne foteczki :loveu: Quote
zuzolandia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ...GRUDZIEN ?????????????????????? Witanko kochaniutkaaaaaaaaaaaa .boszzzzzzz u nas tez sypie sniegodeszcz ale tak piknie to nie wyglada niestetyyyy ;-( Buziaczki Quote
leemonca Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='zuzolandia'] ...GRUDZIEN ?????????????????????? Witanko kochaniutkaaaaaaaaaaaa .boszzzzzzz u nas tez sypie sniegodeszcz ale tak piknie to nie wyglada niestetyyyy ;-( Buziaczki już tak nie wygląda :evil_lol:, teraz jest chlapa po kolana :diabloti: Quote
marzenna79 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Jeszcze zimowe fotki ( bo już wszystko płynie) HAKEREK - CUDO !!!!!!!:loveu::loveu: [SIZE=4]Piękną mamy zimę tej wiosny !!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Czesć :) u nas zima dziś większa niż wczoraj :p Quote
Imbirka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 cześć sister,:multi: ale Was zasypało:crazyeye:, retyyyyy Quote
marzenna79 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Witajcie bałwanki Hakerusiowe !!! :multi: :evil_lol: Jak tam wiosenna zima dzisiaj u WAS ???:cool3: Kasiu,czekamy na roztopowo - wiosenne foteczki.:loveu: Pozdrawiamy cieplutko,acz mgliście.:multi::p Quote
Kate I Luka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Hej Hakersiki już we wiosenkę piękną :evil_lol: Quote
constancja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Kasik, zamów sobie karteczkę z Hakerkiem.... tylko 200 szt. :lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54662 Quote
BeaC Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 .....................jaki piękny śnieg miałaś................też miałam ale nie taki fajny ciapaty i zmiezany z deszczem Quote
Alynkaaa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 witam was:) sliczne zdiecia <jak zawsze:)> ale czemu takie zmiowe....cos wiosennego prosze:) w ramach odganiamy zime asiooo!!!:) Quote
leemonca Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 witamy, witamy, nisko sie kłaniamy i zdjęcia wklejamy (qrcze ale mi sie rymło:diabloti:) fotek wiosenno-roztopowych nie mamy, bo u nas zimno, brrr..., wczoraj płynęło a dzisiaj zamarzło!!! Quote
Medorowa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ja pierszegomole:razz: U Was zima pełną gębą:razz: :diabloti: :diabloti: Quote
zuzolandia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Hakerkowe skakanko-polowanko ;-) Witajcie u nas była dzis wiosnaaaaaaaaaaa ciekawe jak długo zagosci eheheh;-) .buziaczki Quote
marzenna79 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='leemonca']witamy, witamy, nisko sie kłaniamy i zdjęcia wklejamy (qrcze ale mi sie rymło:diabloti:) fotek wiosenno-roztopowych nie mamy, bo u nas zimno, brrr..., wczoraj płynęło a dzisiaj zamarzło!!! Kasiu kochana, TY RYMUJESZ !!!!!!! :multi::multi: [SIZE=5]Jacieniemoge...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[SIZE=4] Znowu śnieg.:shake::shake: A Hakerek myśli, że jest sarenką??? :evil_lol::evil_lol: Pławi się w śniegu, jak ryba w wodzie.:evil_lol::evil_lol: Pozdrawiamy i miziamy i głaskamy.:loveu::loveu::loveu: Quote
drzalka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Witajcie drogie Hakerrostwo.. o ja niemoge śnieg.. jak dobrze ze ja niemam takiego widoku za ok:shake: nem Quote
zuzolandia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dobry dobry jestem z kobry ;-) postrofffionka psesylamy ;-) Quote
DORRAG Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Cześć:p Z górki na pazurki:evil_lol: :evil_lol: Quote
leemonca Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 dzieńdoberek!! a właściwie złydzieńdoberek:cool1: u nas leje jak z cebra, a śniegu po kolana, wyobraźcie sobie jak to wygląda :mad:, najwyższe kalosze nie zdają egzaminu, Haker nie chce wychodzić na dwór, a mnie boli bark, pięta i znowu kręgi śródpiersiowe:placz:, nie mogę stać, nie mogę siedzieć, nie mogę leżeć!!!chyba się zaraz powieszę :grab:, czy ktoś może wie czy to przyniesie ulgę :razz:???? Quote
agbar Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='leemonca']dzieńdoberek!! a właściwie złydzieńdoberek:cool1: u nas leje jak z cebra, a śniegu po kolana, wyobraźcie sobie jak to wygląda :mad:, najwyższe kalosze nie zdają egzaminu, Haker nie chce wychodzić na dwór, a mnie boli bark, pięta i znowu kręgi śródpiersiowe:placz:, nie mogę stać, nie mogę siedzieć, nie mogę leżeć!!!chyba się zaraz powieszę :grab:, czy ktoś może wie czy to przyniesie ulgę :razz:???? to moze sie utop???:razz: woda przynosi ulge....:evil_lol: Quote
Recommended Posts