bonita Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Cześć, czołem ziemniaki pod stołem :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ale piękne kwiatuszki Kasiu ! :loveu::loveu::loveu: Dzień dobry Kasiu miła !!! :multi: Czyżbyś znowu u Lili była ????????:crazyeye: Jak nam czuje się śliczny Hakerek ? Czy zaliczył dzisiaj długaśny spacerek ? Quote
BeaC Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ..........Witaj.....śliczne foty.no i Haker.........zmężniał????? Quote
leemonca Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 cześć!!! ale tu hasła o kartoflach padają, i wierszyki takie miłe :razz:, nie byłam u Lili, mam za dużo pracy i nie mam na nic czasu. Wkleję jakieś fotki i może uda mi się jeszcze poodwiedzać wasze galeryjki :lol: i chlatuszek Quote
drzalka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 o jejku fotki rewelacja... oj talent masz ;] a kwiauszek super:multi: Quote
marzenna79 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 leemonca napisał(a):cześć!!! ale tu hasła o kartoflach padają, i wierszyki takie miłe :razz:, nie byłam u Lili, mam za dużo pracy i nie mam na nic czasu. Wkleję jakieś fotki i może uda mi się jeszcze poodwiedzać wasze galeryjki :lol: Hurra, foteczki nowe !!!!!!! :multi::loveu: Piękne foty Kasiu...:loveu: powaliły mnie na kolana...:loveu: A ta biała lilia....mmm....cudeńko.:loveu: Quote
Medorowa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 leemonca napisał(a): Ślicccczznneeee..:loveu: . Quote
madziasto4 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Cuuuudo :iloveyou: Jak Wy tam macie fajnie :loveu: Kurcze nawet niebo ładniejsze :lol: (bo chyba nie retuszowane? :cool3: ) Quote
DORRAG Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Cześć Hakerki:p Cuuuuuuuuuuuuuudne zdjęcia:loveu: :loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 marzenna79 napisał(a):Hurra, foteczki nowe !!!!!!! :multi::loveu: Piękne foty Kasiu... powaliły mnie na kolana... A ta biała lilia....mmm....cudeńko. a to nie lilia, tylko śniegulica, tak mi mamabazyla powiedziała :razz: madzia i medor napisał(a):Ślicccczznneeee..:loveu: . cześć Madzik madziasto4 napisał(a):Cuuuudo :iloveyou: Jak Wy tam macie fajnie :loveu: Kurcze nawet niebo ładniejsze :lol: (bo chyba nie retuszowane? :cool3: ) podrasowywane były jak miałam stary aparat, a teraz już nie muszę:diabloti: DORRAG napisał(a):Cześć Hakerki:p Cuuuuuuuuuuuuuudne zdjęcia:loveu: :loveu: :loveu: dzięki :multi: Quote
Wyjątek Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 U Was przynajmniej dalej ładna pogoda:) Ni to co w Wawie się dzis zrobiło- tak zimno brrr... Cześć!!! :multi::multi: Quote
tamiczek Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 leemonca napisał(a):cześć!!! ale tu hasła o kartoflach padają, i wierszyki takie miłe :razz:, nie byłam u Lili, mam za dużo pracy i nie mam na nic czasu. Wkleję jakieś fotki i może uda mi się jeszcze poodwiedzać wasze galeryjki :lol: i chlatuszek Piękne chlatuszkowe-wiosenne zdjątka :loveu: Quote
BeaC Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 .........................witaj:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
marzenna79 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dzień dobry Hakerku Kochany !!!!!!! :multi::loveu: Dzień dobry Kasieńko ! :loveu::multi: Jak zwykle pozdrawiamy WAS i czule miziamy. Quote
drzalka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Witamy Hakerka co tam u was slychac w Hakerrowie ?:loveu: Quote
Kitka20 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Heeeejjjjjaaaa witamy was i mizianka dla Hakerka przesyłamy Quote
Agnieszka PPP Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Buziaczki dla Hakerka od Almy:loveu: :eviltong: :loveu: Quote
Recommended Posts