Medorowa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Cześć wnusiu i córciu:loveu: :loveu: :loveu: A z moim kompem dalej coś nie tak, bo nie mogę filmików nadal oglądać:angryy: Quote
Imbirka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 cześć sister:multi: odmeldowujemy się, zaległości wszystkie nadrobione:lol: u nas dzisiaj ładna pogoda, byliśmy troche na działce:lol: Quote
eria Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 do tańca z gwiazdami z nimi!!!! na początku filmiku wyglądają jakby sunęli po parkiecie :evil_lol: Quote
małyskrzat Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 hejka Hakerki. nie widzę filmiku- niestety... Quote
leemonca Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 bonita napisał(a):leemonca spać nie mogłaś, na Twoim poscie jest 6 rano:crazyeye: w niedziele:crazyeye: ja tak mam:cool3:, w dni powszednie nie moge zleźć z łóżka, a w soboty, niedzielę i święta budzę się o 3 rano i nie mogę spać :mad: :: FiGa :: napisał(a):lemonko nie jest tak źle :multi: jest fatalnie!!! dlaczego :shake:??? może coś można na to poradzić :cool1:???? marzenna79 napisał(a):Witajcie leemoncowe Hakerusie !!!!!!! U nas dzisiaj lejei straszna wichura na dworze Biedny Sukuś żal go wypuszczać Pozdrawiamy Was Kasiu. a u nas słoneczko i ciepełko!!! Wiosna pełną gębą!!! madzia i medor napisał(a):Cześć wnusiu i córciu A z moim kompem dalej coś nie tak, bo nie mogę filmików nadal oglądać:angryy: a co się dzieje z twoim kompem ??? evaxon napisał(a):czesc Hakerki cześć Ewcia !!! Imbir1 napisał(a):cześć sister:multi: odmeldowujemy się, zaległości wszystkie nadrobione:lol: u nas dzisiaj ładna pogoda, byliśmy troche na działce:lol: a zdjęcia porobione? eria napisał(a):do tańca z gwiazdami z nimi!!!! na początku filmiku wyglądają jakby sunęli po parkiecie :evil_lol: to było tango z różą, przepraszam... z patykiem w zębach :diabloti: potem będa fotki :cool3: Quote
leemonca Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 chyba jednak będą jutro. Po nie przespanej nocy, makówka spada mi na klawiaturkę ;-) i już nic nie widzę :shake: Quote
marzenna79 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 leemonca napisał(a):chyba jednak będą jutro. Po nie przespanej nocy, makówka spada mi na klawiaturkę ;-) i już nic nie widzę :shake: Ojejku, jaka szkoda Kasieńko !:loveu: :cool3: A ja tu się przyczaiłam......:evil_lol: W takim razie , miłych i kolorowych snów ! :smilecol: Quote
Kate I Luka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Witajcie :multi: :multi: :multi: a mi się filmik nie otwiera :shake: Quote
Kate I Luka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 a nie, jednak się otworzył... A Hakerek jaki zadziorny... niby patyczka nie chce oddać, ale podbiega i zaczepia cały czas :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 leemonca napisał(a):ja tak mam:cool3:, w dni powszednie nie moge zleźć z łóżka, a w soboty, niedzielę i święta budzę się o 3 rano i nie mogę spać :mad: a co się dzieje z twoim kompem ??? O losie:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No właśnie nie wiem, żadnych filmików nie mogę oglądać:angryy: Quote
Imbirka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 leemonca napisał(a): a zdjęcia porobione? no pewnie, że tak:p Cześć sis w ten śliczny dzionek Quote
e.v.a Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 bry Hakerki :) Julcia depcze ci po piętach :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Witaj Kasieńko w słoneczny, poniedziałkowy dzionek.:multi: Hejka Hakerku, cudny piesku ! :loveu::loveu::loveu: [SIZE=5]OBIECAŁAŚ FOTKI ! :crazyeye: [SIZE=3]Obiecanki, cacanki ! :shake: Quote
leemonca Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Kate I Luka napisał(a):a nie, jednak się otworzył... A Hakerek jaki zadziorny... niby patyczka nie chce oddać, ale podbiega i zaczepia cały czas :evil_lol: filmik jest brzydki i nie wiem dlaczego :shake: Imbir1 napisał(a):no pewnie, że tak Cześć sis w ten śliczny dzionek zaraz będę oglądać marzenna79 napisał(a):Witaj Kasieńko w słoneczny, poniedziałkowy dzionek. Hejka Hakerku, cudny piesku ! [SIZE=5]OBIECAŁAŚ FOTKI ! [SIZE=3]Obiecanki, cacanki ! nie miałam neta :-(, znowu jakaś awaria :shake:, ale już jest i zaraz będą;) Aga K napisał(a):Witoooojcie hakerki witaj Aga :multi: oto foteczki - dziś statycznie, bo gorąco :eviltong: i trochę wiosny :multi: a tak było wczoraj rano Quote
DORRAG Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Cześć:p Ale na tej fotce Haker wyszedł pięknie:loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 cholera skad ta wiosna u was:/ dzis szukalam na polach wiosny i znalazlam marce 3 żółte kwiatuszki:razz: :lol: :loveu: :loveu: boski:loveu: :loveu: Quote
tamiczek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 evaxon napisał(a): :loveu: :loveu: boski:loveu: :loveu: Hareczek lubi kapiele słoneczne :loveu: Quote
eria Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 pięknie wyszedł na wszystkich fotach,ale na tej owyżej trzykrotnie cytowanej - najlepiej :loveu: :loveu: :loveu: no i ta wiosna - co to za ptaszek ??????skowronek jakiś,czy słowik czy co to za cudo?? Quote
drzalka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 O jejku Hakerro slicznota :D:D... piekny psiak.. normalnie zakochalam sie :D:D:P:P:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Wyjątek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 http://img258.imageshack.us/img258/840/obraz720gn2.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 siupel Hakel :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Jejku:crazyeye: :crazyeye: , na tej pierwszej fotce nie poznałam Hakerka i spojrzałam jeszcze raz, do czyjej ja galerii weszłam:crazyeye: :loveu: Quote
Recommended Posts