marzenna79 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='leemonca']wymiziany, wymiziany, to ty tak sama rymujesz????? :multi: :multi: :multi: pozdrowionka dla wszystkich, nie mam teraz czasu, może wpadnę wieczorkiem na dogo a to, żeby nie było pusto w galerii :evil_lol: będę zmniejszać zdjęcia, może uda mi się je dzisiaj wkleić :razz: Rymuję leemonko, rymuję. Zaraziłam się tą rymomanią w Sanatorium pod klepsydrą u pani ordynator Samograjki. Nawet mi się to zaczyna podobać.:loveu: HAKERKOWY scrapbooking śliczny KASIU.:loveu: Czy mogłabyś mi się wpisać do galerii z tym skrapkiem ? :oops: Quote
eria Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale zaje...fajne:loveu: :loveu: to nie jest zajefajne - to jest MISTRZOWSKIE WYKONANIE!!!!!!!!!!!!! Quote
Kate I Luka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ale wypasik :) :) :) Witajcie :multi: :multi: :multi: Quote
BeaC Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 ........hej hej heeeeej superuwskie zdjęcia hakera.i jaką ma ładna koleżankę:loveu::loveu::loveu: Quote
Aga K Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 szuuuuuupeeeeerrr fotosia :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kitka20 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Witamy po Bardzo długiej nieobecności i przepraszamy. Hakerek jak zwykle śliczniusi no w końcu to w nim sie Tekla zabujała:evil_lol: a raczej w jego zdjęciach:p Quote
samograj Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 JA TEŻ CHCĘ SKRAPKA ZE ŻMIŁKĄ!!!!:placz: :placz: :placz: Quote
Medorowa Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIT;) Quote
leemonca Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='marzenna79']Rymuję leemonko, rymuję. Zaraziłam się tą rymomanią w Sanatorium pod klepsydrą u pani ordynator Samograjki. Nawet mi się to zaczyna podobać.:loveu: HAKERKOWY scrapbooking śliczny KASIU.:loveu: Czy mogłabyś mi się wpisać do galerii z tym skrapkiem ? :oops: już się wpisałam :evil_lol: i Sukcesikowi też zrobiłam scrapka :razz: dzięki dziewczyny za dobre słowa :cool3:. lubię jak mnie chwalą :eviltong: :eviltong: :eviltong::oops: :diabloti: jeszcze zaległe fotki z soboty uff..., pozbyłam sie w końcu wszystkich sobotnich fotek :evil_lol:, zostały mi jeszcze niedzielne :razz: nakręciłam dwa filmiki i nie mogę ich wrzucić na serwer, bo są za ciężkie (dużo za ciężkie! a krótkie!):placz:, czy ktoś mi może podpowiedzieć jak można je odchudzić :cool1:??? Quote
leemonca Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='samograj']JA TEŻ CHCĘ SKRAPKA ZE ŻMIŁKĄ!!!!:placz: :placz: :placz: zaraz idę robić :evil_lol: Quote
samograj Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='leemonca']zaraz idę robić :evil_lol: DZIĘKI!!! jak będzie okazja , to sie odwdzięczę, na razie: Quote
marzenna79 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='leemonca']już się wpisałam :evil_lol: i Sukcesikowi też zrobiłam scrapka :razz: dzięki dziewczyny za dobre słowa :cool3:. lubię jak mnie chwalą :eviltong: :eviltong: :eviltong::oops: :diabloti: jeszcze zaległe fotki z soboty Dziękuję bardzo Kasiu !!!!!!! :loveu: [SIZE=3]Ale mnie zaskoczyłaś prezentem dla Sukcesa. :crazyeye: [SIZE=6]Piękny skrapek !!!!!!! :multi::multi::multi: [SIZE=3]A to w podziękowaniu dla Ciebie : Pozdrawiam Cię :cool3: i Hakerka - świetna ta fotka !!!!!!! :crazyeye: Jak on wysoko skacze ! :-o Miłego wieczoru życzę.;) Quote
bazylowa Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 moje typy :evil_lol: A sucz ma świetne szeleczki :loveu: Quote
Wyjątek Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Cześć!!! Wszystkiego naj z okazji Dnia Kobiet!!! :multi: Quote
samograj Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Kasiu, jeszcze tutaj u Ciebie podziekuję za scrapcia. PIEKNY:loveu: :loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='marzenna79']Dziękuję bardzo Kasiu !!!!!!! :loveu: [SIZE=3]Ale mnie zaskoczyłaś prezentem dla Sukcesa. :crazyeye: [SIZE=6]Piękny skrapek !!!!!!! :multi::multi::multi: [SIZE=3]A to w podziękowaniu dla Ciebie : Miłego wieczoru życzę.;) i przez tą flaszkę, boli mnie dzisiaj głowa :placz::diabloti: a Hakcio co tam zauwazyl:razz: :evil_lol: a Hakciowi się cóś pomerdało i pobiegł za patyczkiem :megagrin: zaraz pozmniejszam zdjęcia z dobkiem Zoltarem i myślę, że jeszcze zdążę je powklejać przed powrotem moich komputerowych sępów Quote
eria Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 http://img506.imageshack.us/img506/6089/obraz567su2.jpg ale fajne!! Hakerowi nóżki przednie zesztywniały:evil_lol: :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Hejka dziewczyny i Hakerku miły.:loveu::loveu::loveu: [quote name='samograj']Kasiu, jeszcze tutaj u Ciebie podziekuję za scrapcia. PIEKNY:loveu: :loveu: :loveu: No cudny scrapek. !!! :loveu::loveu::loveu: [quote name='leemonca']i przez tą flaszkę, boli mnie dzisiaj głowa :placz::diabloti: a Hakciowi się cóś pomerdało i pobiegł za patyczkiem :megagrin: zaraz pozmniejszam zdjęcia z dobkiem Zoltarem i myślę, że jeszcze zdążę je powklejać przed powrotem moich komputerowych sępów A kto Tobie kazał wypić całą butlę winka ? ;) Quote
zuzolandia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ..swietne ujecieeeeeeeee ;-) Witanko złociutka ;-) u nas paskudna pogodaaaaaaaaa bleeeeeeee;-(( Quote
Aga K Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Hejka :lol::lol::lol: superaśne fotaski - prosim o więcej :):):) Pozdrawiamy Quote
małyskrzat Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witaj Kasiu na tym zdjęciu wyglądają jak lwy w okresie godowym:evil_lol: Mizianka dla Hakerka. Śliczne scrapki robisz-skusiłabyś się w wolnej chwili na zrobienie takiego cudeńka mojej Majutce?? lub obydwum-ja niestety nie umiem a jak się naumiem to i tak nie beda takie śliczne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ale mój wnusio z koleżanką wysoko skaczą:cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts