leemonca Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 na razie toleruje wszystkie psy, oprócz tych które na niego warczały jak był mniejszy (teraz ma 13 m-cy). Odgryza im się teraz!!! A co do ogonków i uszu, to ostatnio spotkałam mężczyznę z sunią bokserką, która właśnie została mamą i pan oświadczył, że koszmarnie Haker wygląda z ogonem ( do uszek się przyzwyczaił) i wszystkie szczeniaczki wywozi do Czech bo tam wolno obcinać i uszy i ogonki !!! Może i koszmarnie, ale takie opinie mógłby zatrzymać dla siebie. Było mi przykro, bo i tak już Haker jest okaleczony przez los bo nie urodził się w szlachetnej rodzinie, co widać po jego nosku. Teraz ja się rozpisałam:razz: Quote
Wyjątek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ale fajne foteczki! świetnie się razem bawiły! :loveu: Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ale świetne :evil_lol: Ty na odstrzał sanitarny .....to co ja mam powiedzieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
leemonca Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']ale świetne :evil_lol: Ty na odstrzał sanitarny .....to co ja mam powiedzieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to samo co ja :diabloti: :diabloti: :diabloti:, bo chyba mniej więcej ten sam rocznik jestśmy :razz::razz::razz: Quote
marzenna79 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='leemonca']witamy was wszystkich z Hakerkiem, słoneczka ci u nas w dostatek, ale humorki nie dopisują. Boli mnie kręgosłup i biodro (pozostałości powypadkowe) i nie mogę za dł€go siedzieć przed kompikiem. Stara doopa ze mnie, na odstrzał sanitarny :cool1: wklejam fotecki amorkowe koniec amorów Wow, Leemonco ! :multi: Foty pierwsza klasa - HAKEREK "amorkowy":loveu::loveu::loveu: ....A z tą starą * * * * ...to nie przesadzaj ! :cool3: ;) Gdy bolą Cię plecy, to połknij tablety. A na takie niedomogi Dobre są "ćwiczenia Yogi." ;) Quote
zuzolandia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 .biegiem biegiem do panciiiii ;-) heheheeh Witamy słonecznie Hakerkowa rodzinkeeeeeeeeee ;-) Komentarzem tego oszołoma nic sie nie przejmuj ;-) Hakus jest sliczny -kosmiczny eheheh .....buzioleeee Quote
Cimi Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 W czechach chyba już nie można obcinać, w każdym bądź razie w zawodach nie mogą brać udziału psy z kopiowanymi uszami. A czy Hakerek ma szlachecki nos.. najwyżej drugi boksio będzie mieć :eviltong:. Quote
Kate I Luka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 leemonca napisał(a): A co do ogonków i uszu, to ostatnio spotkałam mężczyznę z sunią bokserką, która właśnie została mamą i pan oświadczył, że koszmarnie Haker wygląda z ogonem ( do uszek się przyzwyczaił) i wszystkie szczeniaczki wywozi do Czech bo tam wolno obcinać i uszy i ogonki !!! jakiś palant... Ja bym chciała by Gastek miał ogonek. Podobają mi się ogonki :loveu: Quote
eria Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 pewnie że są śliczniejsze z ogonkiem :loveu: Haker jeszcze młodziak, oby mu się ten zakres tolerancji nie zwęzał ;) Quote
Medorowa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Mi też się strasznie ogonki podobają:loveu: :loveu: :loveu: Choć nie powiem, że kopiowane również:razz: Alr te długoogoniaste i kłapouszaste chyba nawet bardziej:razz: :razz: Quote
Aga K Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 poprostu - BOKSERKI SĄ ŚLIIIIIIIIIICZZNIAAAAAASTEEEEEE :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ...................... i tyle :cool3: Quote
Wyjątek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 mój TZ tez uważa, że długoogoniaste i kłapouchy:D a ja, że kopiowane no i TZ miał dylemat decydując sie na psa dla mnie. w końcu mam połówkę :eviltong: kopiowany ogonek i klapniete uszka :D Quote
bonita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='leemonca']na razie toleruje wszystkie psy, oprócz tych które na niego warczały jak był mniejszy (teraz ma 13 m-cy). Odgryza im się teraz!!! A co do ogonków i uszu, to ostatnio spotkałam mężczyznę z sunią bokserką, która właśnie została mamą i pan oświadczył, że koszmarnie Haker wygląda z ogonem ( do uszek się przyzwyczaił) i wszystkie szczeniaczki wywozi do Czech bo tam wolno obcinać i uszy i ogonki !!! Może i koszmarnie, ale takie opinie mógłby zatrzymać dla siebie. Było mi przykro, bo i tak już Haker jest okaleczony przez los bo nie urodził się w szlachetnej rodzinie, co widać po jego nosku. Teraz ja się rozpisałam:razz: Facet się lekko zdziwi:cool3: przecież w Czechach jest większy zakaz ciachania niż u nas. Palant:diabloti: . Witaj wnusieńko :) Quote
Aga K Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Wyjątek napisał(a):mój TZ tez uważa, że długoogoniaste i kłapouchy:D a ja, że kopiowane no i TZ miał dylemat decydując sie na psa dla mnie. w końcu mam połówkę :eviltong: kopiowany ogonek i klapniete uszka :D i ja takiego mieć będę :lol::lol::lol::lol: Quote
Kate I Luka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 U nas też grzeje na maxa!!! Potem idziemy na długaśny słoneczny spacerek :multi: Quote
zuzolandia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witanko i mizianko dla ogoniasto-kłapouszkowego Hakerka ;-) 1!!!! Quote
marzenna79 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Dzień dobry Kasieńko,:multi: Nasza Ty serdeńko !!!!!!! Czy Hakerek nasz kochany, Został dzisiaj wymiziany ??????? :loveu::loveu::loveu: Quote
Aga K Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='marzenna79'] Dzień dobry Kasieńko, Nasza Ty serdeńko !!!!!!! Czy Hakerek nasz kochany, Został dzisiaj wymiziany ??????? :loveu::loveu::loveu: hhehehehehhe ;) Quote
leemonca Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='marzenna79'] Dzień dobry Kasieńko,:multi: Nasza Ty serdeńko !!!!!!! Czy Hakerek nasz kochany, Został dzisiaj wymiziany ??????? :loveu::loveu::loveu: wymiziany, wymiziany, to ty tak sama rymujesz????? :multi: :multi: :multi: pozdrowionka dla wszystkich, nie mam teraz czasu, może wpadnę wieczorkiem na dogo a to, żeby nie było pusto w galerii :evil_lol: będę zmniejszać zdjęcia, może uda mi się je dzisiaj wkleić :razz: Quote
Medorowa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='leemonca']wymiziany, wymiziany, to ty tak sama rymujesz????? :multi: :multi: :multi: pozdrowionka dla wszystkich, nie mam teraz czasu, może wpadnę wieczorkiem na dogo a to, żeby nie było pusto w galerii :evil_lol: będę zmniejszać zdjęcia, może uda mi się je dzisiaj wkleić :razz: Ale zaje...fajne:loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts