leemonca Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 qrcze, tylko dwa dni mnie nie było, a czuję się jakbym pół roku tu nie zaglądała, musiałam dać sobie trochę wolnego od kompa. Było ciężko ale przetrzymałam :razz:. Za bardzo moje życie staje się związane z komputerem, jestem chora jak nie mogę choć na pięć minut usiąść przed monitorem. Uciekłam z domu, żeby nie widzieć tego sprzętu i włócząc się porobiłam mnóstwo zdjęć!!! Witajcie dziewczynki!!! bardzo, ale to bardzo się cieszę, że wam nas brakowało:razz: (a na PSP Email&Grafika też wpadłam na chwilkę:razz:) dzisiaj będzie sesja z butem najpierw moje ulubione zdjęcie koleżanki Herki no i Hakersiasty (buty były dwa:diabloti:) a potem było spotkanko z Bajeczką ale reszta jutro :eviltong: Quote
leemonca Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 samograj napisał(a):ZOBACZCIE, WYPROWADZIŁA SIĘ BEZ SŁOWA!!!:mad: :mad: :mad: nie wyprowadziła się, nie, nie nie!!! za dobrze mi tu z Wami :multi: Quote
Kate I Luka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Cześć Kasieńko :) :) :) sesja buciana super :) a tu jaki dominator :evil_lol: Quote
leemonca Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Bajka go omotała i opętała, dostał amoku, pomroczności jasnej i jeszcze czegoś tam..., nie mogłam sobie z nim dać rady w drodze powrotnej. Prowadziłyśmy go z koleżanką zapiętego na dwie smycze. Bajkę zna od dawna (ona ma 7 m-cy) i zawsze się tak zachowuje, tylko że teraz jest już wielki i silny :diabloti: Quote
marzenna79 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witaj Kasiu ! Nareszcie jesteście !!! :multi: :multi: Rewelacyjna fota: Hakerek i Herka.:loveu::loveu::loveu: Quote
leemonca Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='samograj']Czy on robi za jokeja??? hmm..., tak jakby..., zamiary miał nieczyste :oops: :diabloti: Marzennko, Hera to jest pręguska z butem na pierwszym zdjęciu, a to jest Bajka :diabloti: :diabloti: :diabloti: Hera jest prawie jak matka dla Hakera(i tak ją traktuje :lol:), rośnie przy niej i wszystkiego od niej się uczy Quote
marzenna79 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='leemonca'] Marzennko, Hera to jest pręguska z butem na pierwszym zdjęciu, a to jest Bajka :diabloti: :diabloti: :diabloti: Hera jest prawie jak matka dla Hakera(i tak ją traktuje :lol:), rośnie przy niej i wszystkiego od niej się uczy A ja myślałam, że Hakerek ujeżdża Herę...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Świetna sesja z buciorami...:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 .widze ze Hakerek peruke zamienił na buciora heheheeh;-) Witanko kochaniutkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!! Quote
e.v.a Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 haha extra seria butowa:evil_lol: :multi: dziendoberek:) Quote
Jagoda1 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witajcie, bo smutno było bez Was i... zdjęć;) ... Quote
Imbirka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 no, sister, nareszcieeeeeeeee, ale nas przetrzymałaś:cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale praktyczne zabawki macie;) Quote
Medorowa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Córuniu rewelacyjno rewelacyjne fotunie:lol: :lol: i ,,zabawki" piesków tyz;) Może koffaniutki wnusio się zako****e - taki to już wiek:cool3: Quote
Wyjątek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 hehe zabawa butem :loveu: I to jakim pokaźnym:evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 cześć sis:p a ja czekam na kolejne fotki, jeszcze się nie nasyciłam:cool3::eviltong: Quote
marzenna79 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dzień dobry Kasiu i Hakerciu !!! :multi: Widzę, że lubicie z Hakerciem niekonwencjonalne zabawki ??????? Życzę Wam słonecznego dnia. Quote
leemonca Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 witamy was wszystkich z Hakerkiem, słoneczka ci u nas w dostatek, ale humorki nie dopisują. Boli mnie kręgosłup i biodro (pozostałości powypadkowe) i nie mogę za dł€go siedzieć przed kompikiem. Stara doopa ze mnie, na odstrzał sanitarny :cool1: wklejam fotecki amorkowe koniec amorów Quote
Aga K Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 piękne focie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 cześć leemonca ! i ja do Was zawitałam, wybierałam się tu od jakiegoś czasu , Ty zaglądasz do mnie to ja też "przeleciałam" galeryjkę i pewno jeszcze tu wrócę bo widzę ze Hakerek ma ogonek :loveu: :loveu: :loveu: jakby nie miał to pewnie bym sobie poszła :evil_lol: wczoraj weszłam na stronę dożka niemieckiego pewnej dogomaniaczki i napisałam jej taki komentarz w księdze gości że bidula się nie pozbiera,na temat kopiowanych uszek u dożka który ma teraz roczek,a ponoć mamy zakaz:angryy: alem sie rozgadała :evil_lol: zabawowe fotki śliczne! a z ciekawości - czy Haker toleruje inne psy-samce ?? Quote
Recommended Posts