izka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 CZEŚĆ:lol: :lol: Haker cudowne minki strzela:lol: Kwiateczki aż miło popatrzeć ,śliczne fotki:lol: Quote
e.v.a Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 czesc kochana:multi: ja to juz tu nie bede przychodzic:placz: tu sa za piekne zdjecia:placz: kolega mi wczoraj wmawial ze nie zobacze przebisniega bo brzebisniegi sie przebijaja przez snieg a u nas sniegu ni ema:razz: ciekawe ile w tym prawdy:evil_lol: Quote
bazylowa Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 leemonca napisał(a):a to nie to samo :cool3:???? :shake: śnieżyca wiosenna wygląda właśnie tak jak roślinka na Twoim foto, a śnieżyczka przebisnieg wygląda tak: za parę dni śnieżyczkę będzie można pooglądać u nas :cool3: (a może już jutro) Quote
marzenna79 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 leemonca napisał(a): Marzennko, fotki już są :lol: cd z "peruką" :evil_lol: cdn... może jutro :razz: Oj, Kasiu ! Świetne fotki z tą peruką. :loveu: :loveu: :loveu: Hakerek cały happy :multi: :multi: :multi: Kapitalne ujęcie :evil_lol: Widzę, że też masz las w pobliżu.......;) Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 mamabazyla napisał(a): CUDOWNY !!!! (ale to nie przebiśnieg, a śnieżyca wiosena;)):razz:wyprzedziłaś mnie ....też chciałam napisać:cool1: Ale Haker ma ,,peruke'';) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witaj Leamonco :multi: A tu jak zwykle cudne zdjecia, piekne przebisniegi pieknie przez Ciebie uchwycone :loveu: :loveu: hakerek tez bomba, jak ja uwielbam jego zdjecia w ruchu :loveu: ach mizianki dla chlopaka :loveu: Quote
Rinuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 doberek :D a wlascicielka galerii jezcze spi??:mad::mad: Quote
marzenna79 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dzień dobry w piątek :multi: Weekendu początek !!!!!!! :multi: Dzień dobry miła Kasiuniu :loveu: Jak tam śliczny Hakeruniu ??????? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
tygra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cześć !!! a ja wciąż rozpływam się na widok Waszego pieknego wiosennego banerka :) Quote
małyskrzat Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 leemonca napisał(a): Siła spokoju:loveu: :loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Rinuś napisał(a):doberek :D a wlascicielka galerii jezcze spi??:mad::mad: nie śpi, nie śpi:razz: już dawno na nogach i biegam po galeriach!!! qrcze nawet nie wiedziałam, że już tu u mnie byłyście :crazyeye: tygra - halo te foty już widziałamno to teraz będą następne :evil_lol: dalszy ciąg z peruką :diabloti: i już bez peruki koniec zabawy z peruką Quote
marzenna79 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 leemonca napisał(a): Wow !!! :multi: Następne Hakerkowe foty ! :loveu::loveu::loveu: Niesamowite ujęcie Kasieńko. :evil_lol: Bomba ! ;) Quote
BeaC Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 witam....................byłam..............zdjęcia podziwiałam.....................trafiłam!!!!! Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Haker uczy sie robić fikołki;) Quote
samograj Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 HEJKA KASIU!!!!:multi: Piękne masz tereny spacerowe, a ten las brzozowy szczególnie mnie urzeka, HAKER również ,wypada na jego tle rewelacyjnie!!! PIEKNY PSIAK. A U NAS PO ROMANSIE SKONSUMOWANYM. BĘDĄ MAŁE SAMOGRAJE:multi: :multi: :multi: (wpadnij na momencik, zapraszamy- mamy fotki z wizyty kochanka i z rewizyty- Kliknij GALERIĘ SAMOGRAJA i wejdź w nasze nieskromne progi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Słyszałaś, że MAŁYSKRZAT ma przechlapane!!! Mąż zrobił jej GRAFIK KORZYSTANIA Z KOMPUTERA, BIDULA, TRZEBA BĘDZIE JĄ POCIESZYĆ!!!:glaszcze: Tak nie w porę, ale strasznie mi się to zdjęcie podoba: Quote
e.v.a Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 dziendoberek:multi: eee cos mało tych fot:evil_lol: Quote
Wyjątek Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 może mało ale jakiech fajnych!!! dlaczego ja takich robic nbie umiem.... buuuuuu:shake: Quote
Recommended Posts