arystokratka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Nowy bannerek Lemonco prawda :D ? Quote
leemonca Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 arystokratka napisał(a):Nowy bannerek Lemonco prawda :D ? a no, nowy :diabloti: , wiosna idzie :razz: Quote
e.v.a Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ooo jak wiosennie w banerku i avku:loveu: Quote
Kitka20 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 U was wiosna??? U nas śnieg:-( łeee ja chcę wiosnę Quote
leemonca Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Kitka20 napisał(a):U was wiosna??? U nas śnieg:-( łeee ja chcę wiosnę jeszcze nie tak całkiem :cool3:, ale ją zaklinam :razz:, banerkiem :diabloti: Quote
marzenna79 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 KASIEŃKO !!! TY TO JESTEŚ PRACOWITA !!!!!!! :) ALE PIĘKNY AVATAREK I BANEREK !!!!!!! :l) __________________ DO PYSKA HAKERKOWI W NOWEJ WIOSENNEJ SZACIE. ;) ;) ;) Quote
Alicja Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 :oops:ja chciałam pochwalić wczoraj nowy banerek i awatarek ...ale dogo mi zdechło jak wyszłam z psychiatryka:razz: Quote
małyskrzat Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::oops:ja chciałam pochwalić wczoraj nowy banerek i awatarek ...ale dogo mi zdechło jak wyszłam z psychiatryka:razz: oooo to tak jak mi, jak wyszłam z pracy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: lemonca baner i av ok ale zdejmij to słowo prawie(plizzzz) może wiosna szybciej zawita:loveu: Quote
DORRAG Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Cześć :p Ale ładny wosenny banerek i avatarek:loveu: Quote
Medorowa Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Cześć:p :p :p Ale tu u Was córuś wiosennie:loveu: Quote
leemonca Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Wiosna to chyba nas nie lubi :shake:, poszła sobie i leje straszny deszcz :mad: ale w przerwie między tym laniem, byliśmy na spacerku i zrobiliśmy parę foteczek najpierw moje ogródkowe przebiśniegi a teraz Hakerek i jego "peruka" jak mówi Zuzolka :razz: chyba muszę na dzisiaj skończyć, bo mi dogo strasznie muli i nie mogę wkleić reszty :mad: no proszę wkleiłam dwie fotki, a jest jedna!!! spróbuję jeszcze raz jest!!! no to następna reszta jutro!!! Quote
marzenna79 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 leemonca napisał(a):Wiosna to chyba nas nie lubi :shake:, poszła sobie i leje straszny deszcz :mad: ale w przerwie między tym laniem, byliśmy na spacerku i zrobiliśmy parę foteczek najpierw moje ogródkowe przebiśniegi a teraz Hakerek i jego "peruka" jak mówi Zuzolka :razz: reszta jutro!!! leemonco - Kasiu ! :multi: Przebiśniegi w deszczu " prima " :loveu: :klacz: HAKEREK z " peruką " :thumbs::cool2: Jejciu, jaką ma rozbrajającą minkę...:loveu::loveu::loveu: U nas dzisiaj z rana lekko padał deszcz ze śniegiem, a potem nawet słoneczko próbowało się wynurzać. ;) Proszę wymiziać Hakerka ! :loveu::dog::loveu: Quote
marzenna79 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 leemonca; .......reszta jutro!!![/quote napisał(a): [quote name='tygra']kwiaty piękne a Hakerek mistrz min Hakerek miny ma zabójczo - rozbrajające...:loveu: :loveu: :loveu: Kasieńko,wpadam "jutro" i gdzie reszta fotek HAKERCIA ??????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ni ma...buuu...:-( :placz: Quote
zuzolandia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 .heheh peruka dzielnie sie trzyma ;-) matyldooooooo ale pikneeeeeee te kwiatuszkiiiiii ;-) Dziendoberek Hakerkowa ;-) Quote
Imbirka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 cześć sister:multi: :multi: Fotki rewelka i jaka wiosna już u Was, u nas dzisiaj ciepło ale ogólnie bleeeee, za 30min kończe prace i lece na trening:razz: chyba mnie na stare lata powaliło Quote
Kate I Luka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Dzieńdoberek Kochani... Chyba pół godziny ładowała mi się stronka by u Was coś napisać... mam dosyć kłopotów z tym dogo :angryy: Quote
leemonca Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć sister:multi: :multi: Fotki rewelka i jaka wiosna już u Was, u nas dzisiaj ciepło ale ogólnie bleeeee, za 30min kończe prace i lece na trening:razz: chyba mnie na stare lata powaliło Też bym tak chciała, .... ale mi się nie chce :diabloti: Marzennko, fotki już są :lol: cd z "peruką" :evil_lol: cdn... może jutro :razz: Quote
Kate I Luka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Oj ale Haker grzecznie stoi i koleżków obseruje... Gaston już by się wydzierał z nosem w płocie Quote
Medorowa Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ale śliczne przebiśniegi:lol: :loveu: :loveu: A Hakerek jeszcze śliczniejszy:loveu: Quote
bazylowa Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 CUDOWNY !!!! (ale to nie przebiśnieg, a śnieżyca wiosena;)) Quote
leemonca Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 mamabazyla napisał(a): CUDOWNY !!!! (ale to nie przebiśnieg, a śnieżyca wiosena;)) a to nie to samo :cool3:???? Quote
Recommended Posts