marzenna79 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='leemonca'] uszka mam normalne tylko wtedy, kiedy śpię leemonco - Kasiu ! :multi: Hakerek urzekł mnie także tymi oto obrazkami :loveu: Robisz Kasiu świetne portrety :cool1: Jakie Twój piesio ma maślane spojrzenie...mmm...:loveu: Buziaczki i mizianka dla Hakerka :loveu: Quote
Medorowa Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Doberek córuś:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 .NIE MA TO JAK ODPOWIEDNIE LOKUM HEHEEH;-) Witanko;-) fotencjeeeeeee jak zwykleeeee miodziooooooo ;-) Pozdrowionka przesyłamy ;-) Quote
arystokratka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Piękne rameczki i piękne przeróbki ;);) Quote
Medorowa Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 evaxon napisał(a):czesc Lemonki biedronki :evil_lol: O patrzcie co się Ewuszce - Muszce wkręciło:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 madzia i medor napisał(a):O patrzcie co się Ewuszce - Muszce wkręciło:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aaa przestan :motz: bo ja nie moge znalesc rymu do Madzia:placz: ..chyba ze...Madzia-Jadzia:ylsuper: Quote
leemonca Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='małyskrzat'] tak sobie przeglądam Twoją galerię i to zdjęcie mnie zauroczyło! przyznam sie bez bicia, że jestem trochę do bokserów uprzedzona z powodu niemiłego kontaktu z pewną sunią tej rasy i jej niezbyt odpowiedzialną panią- no ale cóż zdarzają się takowe ewenementy! Oglądając zdjęcia Hakerka muszę też przyznać że bardzo mi się podoba no i jest bardzo fotogeniczny. A miny robi niesamowite! Sam pysio wyrażający nastroje jest cudowny! i te marszczenia...jestem pod wrażeniem! Moje niestety tego nie mają będę tu częściej zaglądać więc rób, proszę jak najwięcej zdjęć. pozdrawiam marzenna79 Cytat: Napisał leemonca uszka mam normalne tylko wtedy, kiedy śpię leemonco - Kasiu ! Hakerek urzekł mnie także tymi oto obrazkami Robisz Kasiu świetne portrety Jakie Twój piesio ma maślane spojrzenie...mmm... Buziaczki i mizianka dla Hakerka ale mnie dziewczyny rozczuliłyście, to było tak dawno i Hakerek taki milusi Cytat: Napisał madzia i medor O patrzcie co się Ewuszce - Muszce wkręciło aaa przestan bo ja nie moge znalesc rymu do Madzia ..chyba ze...Madzia-Jadzia __________________ madzia-smadzia ale nie wiem co to znaczy Nie było nas cały dzień bo byliśmy we Wrocławiu. Hakerek został sam, ale przedtem został odpowiednio wymiziany a potem był wypad - wylot z Wałbrzycha (zdjęcia robione z samochodu;)) mewy nad zalewem w Świdnicy wrocławskie ciemierniki(już nie z okna samochodu:cool3:) bociek (szkoda, że sztuczny:evil_lol:) powrót (znów okno samochodowe:cool3:) teraz idę spać, bo padam na pychol:cool1: Quote
bonita Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 połóż się normalnie ;) Fotki jak zwykle- THE BEST :) Quote
Medorowa Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 evaxon napisał(a):aaa przestan :motz: bo ja nie moge znalesc rymu do Madzia:placz: ..chyba ze...Madzia-Jadzia:ylsuper: :klacz: :klacz: :jumpie: Jeszcze trochę i napewno się uda:diabloti: leemonca napisał(a): madzia-smadzia ale nie wiem co to znaczy Ja też nie wiem:hmmmm: Ale fajnie brzmi :sweetCyb: :roflt: :roflt: Co za rozczulające spojrzenie :loveu: :loveu: Quote
Tina.Sara Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 cześć śliczności :cool3: widze że na foty trafiłam :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 leemonca napisał(a): wrocławskie ciemierniki(już nie z okna samochodu:cool3:) Witam dzisiaj już nie z zimowej Gdyni :shake: :-( Piękne Kasiu te ciemierniki :loveu::loveu::loveu: Aż nie chce się wierzyć,że kwitną zimą ! :shake: Całuski i mizianka dla Hakerusia.:loveu: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :multi::multi::multi:świetna relacja z podróży ....tylko Hakerek smutny:razz: Quote
zuzolandia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ........romantisz........;-) zimowy........ Witanko kochaniutka ;-) mizianko dla Hakerka !!!!;-) Quote
e.v.a Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 czesc:D qrcze ale ladna ta zaokienno-samochodowa pogoda ..nie to co u nas:placz: Quote
leemonca Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 ale to było wczoraj :razz:, dzisiaj pada deszcz :cool1:, więc nie bec :razz: Quote
Wyjątek Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ehhh u nas też pada... tak szaro jest... dobrze, że chociaz trochę cieplej niż ostatnio :) Quote
Kitka20 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Witajcie Hakerki:loveu: jak tam zima:D Quote
leemonca Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Kitka20 napisał(a):Witajcie Hakerki:loveu: jak tam zima:D U nas zimy nie ma :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Niech ta niewydarzona ZIMA pojdzie juz sobie precz !!! PANI WIOSNO !!! Przybywajjjjjjj na salonyyyyy ;-) heheheh Quote
DORRAG Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Dzień dobry:p bociek (szkoda, że sztuczny:evil_lol:) Jesteś pewna że ten bociek jest sztuczny:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Jakie rozczulające zdjęcia :loveu: Quote
Recommended Posts