Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='arystokratka']Jaki mija weekendzik Hakerkowi :razz: Wymizjaj odemnie pieseczka ;)
U nas piękna pogoda , słoneczko świeci i jest super :evil_lol:

witaj arystokratko, widzę, że nareszcie piszesz coś więcej niż tylko powitanko :razz: , mam nadzieję, że to nie kolejny spam :razz:

cześć limoncia:multi:
cześć DORRAG :multi:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='leemonca']witaj arystokratko, widzę, że nareszcie piszesz coś więcej niż tylko powitanko :razz: , mam nadzieję, że to nie kolejny spam :razz:

Tak :roll: . Przed chwilą Kitka mnie uświadomiła że nie można pisać za każdym razem cześć :roll: A chwilę później moja siostra uświadomiła mi to samo , mniej miłym tonem :evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

No i zbanowali ją :p. A to nawet i lepiej :cool3: Nauczy się że tak nie wolno :evil_lol: . Weszłam na jej ostatnie posty i co zabaczyłam ?
Same : Cześc, Hej , Witajcie :-o Nie jest mi jej specjalnie szkoda :evil_lol: Przeżyje te 7 dni bez DG ;)

Leemonca bardzo fajna galeria . Byłam tu kiedyś i składałam życzenia chyba :p . Chciałabym częściej wpadać, ale inne galerie poczują się obrażone :evil_lol: . Muszę już lecieć , ale i tak się rozpisałam .
Ale obiecuję że jeszcze tu wpadnę :multi: Życzę miłego dnia ;)

Posted

.hehehe a czyja to peruka ???? komu ja podwedził ???? heheeh;-)
Wiem wiem znam odpowiedz eheheheh ;-) witanko ....dzien był przepieknyyyyy ......my spacerek zaliczylismy teraz fotki wstawiamy zajadajac pizze i popijajac piffkiem....;-) heeheh
Buziole

Posted

Witaj leemonco !!!!!!!
:smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol:
:lol: Piękna jest Twoja Hakerowa galeria.:Dog_run:
Sama nie wiem jak tu trafiłam do Ciebie :-D:grin::mdrmed:, bo odnalazłam constancję i tam w jej postach doszłam do Twojej galerii.:multi:
Tutaj w dogo czuję się jak w dżungli i nie potrafię poruszać się zupełnie.:-(:placz:
Jestem zakręcona do kwadratu. :crazyeye:
Pozdrawiam Cię i biegnę zobaczyć dołożone fotki do galerii mojego Sukcesa.
Pa,pa,pa.:bye::bye::bye:

Posted

[quote name='marzenna79']Witaj leemonco !!!!!!!
:smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol:
:lol: Piękna jest Twoja Hakerowa galeria.:Dog_run:
Sama nie wiem jak tu trafiłam do Ciebie :-D:grin::mdrmed:, bo odnalazłam constancję i tam w jej postach doszłam do Twojej galerii.:multi:
Tutaj w dogo czuję się jak w dżungli i nie potrafię poruszać się zupełnie.:-(:placz:
Jestem zakręcona do kwadratu. :crazyeye:
Pozdrawiam Cię i biegnę zobaczyć dołożone fotki do galerii mojego Sukcesa.
Pa,pa,pa.:bye::bye::bye:

cześć Marzenno, fajnie że jesteś z nami na dogo :lol: przyzwyczaisz się szybko do naszego forum, wydaje mi się że jest łatwiej się poruszać aniżeli na psp:razz:. Teraz ja cię spróbuję odnaleźć. Szkoda, że nie masz bannerka.

Witajcie wszyscy!!!
pogoda niestety nie spacerkowa:shake:, za to wzięłam się w końcu za porządki w domu, bo pajączki zasnuły mi już prawie wszystko oprócz komputera :evil_lol:

Posted

[quote name='leemonca']cześć Marzenno, fajnie że jesteś z nami na dogo :lol: przyzwyczaisz się szybko do naszego forum, wydaje mi się że jest łatwiej się poruszać aniżeli na psp:razz:. Teraz ja cię spróbuję odnaleźć. Szkoda, że nie masz bannerka.

Witajcie wszyscy!!!
pogoda niestety nie spacerkowa:shake:, za to wzięłam się w końcu za porządki w domu, bo pajączki zasnuły mi już prawie wszystko oprócz komputera :evil_lol:

A ja ze zdziwiem odkryłam dzisiaj, że już nie mam gdzie upychać prania:crazyeye:.
I zdechł mój komputer:angryy: . Teraz siedzę, przy kompie córki ale ona jutro wraca i dostęp będę miała mooocno ograniczony, no i nie ma tutaj PSP:placz: . Martwi mnie tylko czy da się cokolwiek uratować:roll: .
Przymusowe porządki mam gwarantowane.

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='leemonca']cześ Kamcia mamy chyba wszyscy ten sam problemik , piekny masz bannerek
Bannerek ci sie podoba ?! Dziwne ... bo sama zrobiłam :evil_lol:.
Zwykły , najzwyklejszy ;)

A Do twojej galeri staram się zaglądać , o ile czas mi pozwala ;)