Wyjątek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dzieńdoberek!! Zostawiać wszystko szybciutko i przychodzić na dogo!! :lol: Quote
Kate I Luka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dzieńdoberek :) :):) Teraz Lemonca do kompa nie jest dopuszczana, to pewnie testuje na wszelkie strony aparat, więc jak nas wkrótce fotkami zarzuci to popadamy trupem z zazdrości :eviltong: Quote
Jupi Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 super fotki, piękny kudłaty przyjaciel:lol: Quote
bonita Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Cześć zapracowana wnusiu :) Doskocz tu ;) Quote
leemonca Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 O i doskoczyłam!!! ale fotek nie będzie bo nie mam czasu zmniejszać, a nowych też nie mam :eviltong: Quote
Jagoda1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 leemonca napisał(a):kurczę, nie mam nawet kiedy zabrać tego torta z bannera :mad: Zostaw, apetyczny:cool3: Zdjecia w ruchu świetne! Quote
leemonca Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Zostaw, apetyczny:cool3: ale nieświeży :cool3: :evil_lol: Quote
leemonca Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 DORRAG napisał(a):Dzień dobry Hakerki:p dzień dobry :lol: Quote
Jagoda1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 leemonca napisał(a):ale nieświeży :cool3: :evil_lol: No tak, i do tego chyba z konserwantami, sądząc po kolorze:evil_lol:. Quote
leemonca Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 a czy teraz jest coś bez konserwantów :cool3:??? Quote
teqquila Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Witam Hakerki :) zdjecia sliczne pieseckow bawiacych sie :) Quote
Wyjątek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dobry wieczór!! Co tam u Hakerka?? Mojego boksowego ulubieńca??? (ah mam sentyment do niego, szczególnie przez tą plamkę na karku :loveu: ) Quote
bazylowa Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Eh... i spóźniliśmy sie na imprezę do Hakerka... Ten trocik w banerku powinien mi dać chyba do myslenia :roll: No cóz nie pozostaje mi nic innego jak napiać WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ... :BIG::tort::new-bday::BIG::tort::new-bday: Quote
tygra Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 oj bardzo mi przykro że przegapiłam urodzinki Hakerka ale przyjmijcie spóźnione życzonka, żeby Wam rósł w cudzysłowiu chłopak zdrowo, był dla Was pociechą a i żeby on był szczesliwy (pewna jestem że jest)!!!!! Quote
Alicja Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :multi::multi::multi:zobaczyłam fotki do końca ...wpadnę z juterka;) Quote
Koma Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Hej! :multi: Ale fajnego futrzastego kolegę ma Haker :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Bry wieczór... Coż ma znaczyć ten torcik w podpisie?? Czy mogę życzyc wszystkiego co najlepsze...?? Choć nie wiem z jakiego powodu... :lol: Quote
leemonca Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Bry wieczór... Coż ma znaczyć ten torcik w podpisie?? Czy mogę życzyc wszystkiego co najlepsze...?? Choć nie wiem z jakiego powodu... :lol: torcika już nie ma, bo był już ciut nieświeży:eviltong: , a był z okazji pierwszych urodzinek Hakera:lol: coś mi od wczoraj nawala komputer:shake: , ciągle się zawiesza, przymula, zanim się otworzy to wypijam kawę :placz: I jeszcze avatar mi zginął :mad: dzień dobry :multi: Quote
Recommended Posts