Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 cześć sister, grafikomaniaczko:p:evil_lol: Quote
BeaC Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 śliczności... zdjęcia biało-czarne zimowe :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
leemonca Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Heyka!!! mamy cały aparat zdjęć Hakera i borysa, chyba wystarczy na cały tydzień :cool3:, będziemy wklejać na raty, trochę zaszalałam, ale zdjęcia się same robiły - cyk..., cyk..., i już była setka :cool3: pierwsza partia :evil_lol: MOJE ULUBIONE!!! CDN... jutro :razz: Quote
zuzolandia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Witanko ....kochaniutka .....zaszalałas.....hehehe;-) swietny duecik kudłato- bezkudłato heeheh;-) Buziaczki Quote
Alicja Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:przymiarka futrzanego kołnierza Quote
Cerber Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ojej Hakerki miały urodzinki.... składam spóźnione, ale jak najszczersze życzonka z okazji pierwszych urodzinków...:* :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: a foteczki, przepiękne :) Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 cześć sister z samego rana:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Kate I Luka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dzieńdoberek :multi: Pozdrowienia z Ligoty ;) Quote
leemonca Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 dzięki, że zaglądacie do nas, bo my ostatnio tacy niewdzięczni :shake:, wchodzimy na parę minutek i wychodzimy, nie mamy czasu na dłuższe odwiedzinki w galeryjkach :shake:, i wcale nie dlatego że się bawię grafiką, poprostu TZ więcej ma ostatnio pracy i siedzi cały czas przy kompie. A ja tak z doskoku :shake: cdn fotek z przedwczoraj a potem przenieśliśmy się na górkę, na słoneczko cdn...jutro :cool3:jeszcze ich trochę mam:cool3: a to dzisiejsza przyroda, testowałam macro może mi się uda jeszcze trochę pobuszować po dogo Quote
DORRAG Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Cześć:p śliczne Ci to macro wyszło:loveu: Quote
leemonca Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 dzięki!!! jednak co aparacik to aparacik!!! ten bardzo łatwo łapie ostrość, nie muszę tak jak przedtem się wyginać na wszystkie strony i kręcić aparatem, żeby coś wyszło :cool3: kurczę, nie mam nawet kiedy zabrać tego torta z bannera :mad: Quote
arystokratka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Witajcie :loveu:. Jakie piękne foteczki :loveu:. Ale żeby przejrzeć całą galerię to Ho ho , całą noc mi to zajmię :evil_lol: . PS . Wpadnijcie do galeri Kamci Quote
zuzolandia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ..pełne uzebienie kudłategooooo heheeheh ;-) Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 oj sister, biedulko:cool3::shake: my cały czas do was zaglądamy, a ja cię jeszcze dodatkowo szpieguję na PSP:p Quote
leemonca Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Imbir1 napisał(a):oj sister, biedulko:cool3::shake: my cały czas do was zaglądamy, a ja cię jeszcze dodatkowo szpieguję na PSP:p o qrczę, czułam jakiś ciężar na plecach, a to ty!!!:cooldevi::diabloti: Quote
Recommended Posts