Kitka20 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 witamy i pozdrawiamy. Tequila wariuje bo Hakera zdjątek nie ma:mad::evil_lol: :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 no wiesz..to u mnie już foty a tu nic :eviltong: Quote
leemonca Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Kitka20']witamy i pozdrawiamy. Tequila wariuje bo Hakera zdjątek nie ma:mad::evil_lol: :evil_lol: no nie ma :shake: , jutro trzeba zrobić sesję :razz: tylko takie podrasowane niedoróby :razz: z kosteczką po prośbie (córka jadła czipsy) pierwszy śnieg nurek i to wszystko :shake: Quote
Tina.Sara Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 uuu...jaka maleńka kosteczka... :cool3: Quote
e.v.a Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='leemonca'] haha Tigra by juz cala podloge zaslinila:evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 witam...sliczne fotki jak zwykle...ehhhhhh......lece dalej bo mam malo czsasu a tyyyyle galeriii.... Quote
Kate I Luka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Taka tam sobie kosteczka, faktycznie :) Quote
Medorowa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 A co to, Hakerek mamuta upolował:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
leemonca Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 kosteczka w końcu nie została skonsumowana, bo mój piesek nie bardzo wiedział jak do niej podejść. Zawinął w kocyk i zostawił.Kosteczka zaczęła lekko waniać i trzeba jej było się pozbyć :razz: Pogodę mamy fatalną!!! ciapa na dworze, ślisko, wszystko się leje!!! to zdjęcia z dzisiejszego spacerku (może jutro będę miała nowy, lepszy aparacik!) Quote
DORRAG Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 leemonca napisał(a): Pogodę mamy fatalną!!! ciapa na dworze, ślisko, wszystko się leje!!! to zdjęcia z dzisiejszego spacerku (może jutro będę miała nowy, lepszy aparacik!) Chwal tu sie szybciutko jaki to sprzęcik:cool3: Quote
leemonca Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Jeszcze nie wiem, ale wymyślłam sobie Canona PowerShot S3 IS, nie znam się na aparatach, więc może się zdażyć, że kupię coś innego (zależy od mojego doradcy :cool3:) Quote
DORRAG Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 leemonca napisał(a):Jeszcze nie wiem, ale wymyślłam sobie Canona PowerShot S3 IS, nie znam się na aparatach, więc może się zdażyć, że kupię coś innego (zależy od mojego doradcy :cool3:) No ja też się na aparatach nie znam wogóle... jechałam z planem że kupię sobie całkiem inny aparacik a wróciłam z Panasonikiem :evil_lol: Quote
leemonca Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 to jeszcze nic pewnego, tak mi zasugerował wczoraj TZ, źe to może jutro? bo przymierzam się do kupna od dłuższego czasu, ale niestety to spory wydatek Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 aaa ja tez chce nowy aparacik:placz: a u nas juz nie jest slisko :eviltong: bo wszystko sie roztopilo:razz: znaczy sa jeszcze fragmety gdzie lezy lod ale jest ich malo :) Quote
zuzolandia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 ......TYLE SNIEGUU????? no to nie ma u was jeszcze tak zle .;-) Witanko ;-).ooooo nowe sprzecicho....;-) no to juz widze te odjazdowe zdjeciaaaaaa ;-) co jedno to lepsze bedzie ;-) Buziaczki Quote
BBeta Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Hej :calus: Sniegu u Was rzeczywiście jeszcze duzo, u mnie już prawie w ogóle nie ma i niech tak zostanie ;) Quote
Alicja Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 ;)no to jak zaszalejesz nowy sprzętem to sie dopiero będzie w galerii działo:multi::multi::multi: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 cześć sister, co ja słyszę, nowy sprzęcik:multi: a to jest cyfrówka czy połączony z lustrzanką bo sama nazwa to mi nic nie mówi?:cool3: Quote
Kate I Luka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Fotki jak zwykle super, szkoda , że po pięknym puchu juz prawie ani śladu :shake: Quote
Alynkaaa Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 wow jak on tu gladko wyszedl:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak by nie mial siersci tylko aksamit:D jak grzywacz chinski:D grzywacz boxerski:D Quote
arystokratka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Fotki jak zwykle super, szkoda , że po pięknym puchu juz prawie ani śladu :shake: U nas to już w ogóle nie ma śniegu :placz: Quote
bonita Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='arystokratka']U nas to już w ogóle nie ma śniegu :placz: A u nas jeszcze jest:eviltong: Witaj Wnusiu :) Quote
Kitka20 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Witamy na co nasz słodziak się tak patrzy:loveu: u nas już śniegu nie ma tylko deszcz i chlupa Quote
Recommended Posts