Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kate I Luka napisał(a):
jeeeeee, co ja tu czytam:placz: :placz: :placz: SPISEK:placz: :placz: :placz:
przeciwko mnie? :Help_2: :Help_2: :Help_2:

:saint1:
No już dobrze, dobrze:glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :evil_lol:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj leemonka... sorry że tak żadko tu wpadam ale net tylko w pracy a tam urwanie głowy.... koniec semestru sesje itp... kupa papiórów
.niezłe zdjęcia powichurowe a to auto.... masakra..... ja jeszcze nie byąłm w lecsie po wichurze ale jak jezdze do pracy do wielkie drzewa połamało jak zapałki......

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;)czyli Leemoncee córką Madzi:p

I siostrą Julci:cool3:
Imbir1 napisał(a):
hehehe, cześć sister:evil_lol::multi:

O własnie tak:p

Jak ja to zrobiłam, że w jeden wieczór dwójki dzieciaków się dorobiłam:roll: :evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
I siostrą Julci:cool3:

O własnie tak:p

Jak ja to zrobiłam, że w jeden wieczór dwójki dzieciaków się dorobiłam:roll: :evil_lol:

cześć mamuśka :evil_lol: ty masz dzieci a ja siostrzyczkę :cool3:

cześć wszystkim!!! a w szczególności Ewo od Kumpla :diabloti: cieszę się że się tu zabłąkałaś, zapraszam częściej :multi:
Nas dzisiaj totalnie zasypało:mad: , mamy fotki z rannego spacerku, ale wkleję je później (jak się uda, bo mi imageshack strajkuje!!!)

ps. dogo też, zdążyłam umyć naczynia zanim się mój post załadował :mad:

Posted

Imbir1 napisał(a):
a co to za niezadowolenie?:mad:

Dzieciaki nie kłócić mi się tu, bo, bo..., bo kolacji nie będzie:diabloti: :diabloti:

Waszą ciocią jest Kasia od Gastonka, babcią bonitka, a ojcem :niewiem: , a już wiem,:PROXY5: ojca nie ma, bo Wy adoptowane przecie:diabloti: :diabloti:

Posted

Imbir1 napisał(a):
a co to za niezadowolenie?:mad:

a to wcale nie niezadowolenie, ale wręcz przeciwnie - mam siostrzyczkę:multi: :multi: :multi:
może mi się uda wkleić w końcu zimowe fotki Hakerowe - próbuję....

ooo..., udało się, więc idziemy po całości..., będzie trochę tego :cool3:

no i koniec:eviltong:

Posted

.no przeciez tu ja zakopałem ;-).jak nie było sniegu ;-).heheh
Kochaniutka ja Ty to robisz ze snieg pada i pada a białych plam nie ma ? u mnie jak leci to zawsze jakies białe płaty wyskakuja na fotach ;-)

Posted

madzia i medor napisał(a):
Dzieciaki nie kłócić mi się tu, bo, bo..., bo kolacji nie będzie:diabloti: :diabloti:

Waszą ciocią jest Kasia od Gastonka, babcią bonitka, a ojcem :niewiem: , a już wiem,:PROXY5: ojca nie ma, bo Wy adoptowane przecie:diabloti: :diabloti:

OOO...!!! ale mi się rodzinka rozrosła!!!:multi: treba by było zrobić porządne drzewo genealogiczne :diabloti:

no przeciez tu ja zakopałem ;-).jak nie było sniegu ;-).heheh
Kochaniutka ja Ty to robisz ze snieg pada i pada a białych plam nie ma ? u mnie jak leci to zawsze jakies białe płaty wyskakuja na fotach ;-)

nie wiem:roll: , ale na jednym zdjęciu też mam plamy:razz:

Alicjarydzewska:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale odlotowa fota

bo odlotowo się Haker wczoraj zachowywał:evil_lol: , chyba ta ilość śniegu tak na niego podziałała-dostał świra:diabloti:

constancjaTak bez wazeliny:cool1: ...... Haker robi najsłodsze boksiowe miny jakie kiedykolwiek widziałam:loveu:

bo boksie tak mają- te słodkie i śmieszne i głupie minki to ich naturalny wyraz twarzy:evil_lol: (taki czubkowaty :diabloti: )

bonita

Cześć :smile:
Właśnie babunia do Was zawitała ;-), przyszłam podziwiać śnieżne wygłupy
mojego prawnusia Hakerka :-D

cześć babuniu :multi: , cieszę się że cię u nas widzę :multi:

zaraz idziemy się focić ( jak nas nie zasypie:cool3: )

Posted

leemonca napisał(a):

a to wcale nie niezadowolenie, ale wręcz przeciwnie - mam siostrzyczkę:multi: :multi: :multi:

hehehe, odrazu lepiej:evil_lol:, cześć sister:multi:

a tak wogóle to powiedz jak ty to robisz, że masz takie foteczki Hakerka? Ja nie umiem bawić się z Bimbrem i jednocześnie cykać fotki:cool3: Chyba nie umiem skoordynować ruchów:cool3: