Medorowa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Kate I Luka napisał(a):jeeeeee, co ja tu czytam:placz: :placz: :placz: SPISEK:placz: :placz: :placz: przeciwko mnie? :Help_2: :Help_2: :Help_2: :saint1: No już dobrze, dobrze:glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :evil_lol: Quote
BeaC Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Witaj leemonka... sorry że tak żadko tu wpadam ale net tylko w pracy a tam urwanie głowy.... koniec semestru sesje itp... kupa papiórów .niezłe zdjęcia powichurowe a to auto.... masakra..... ja jeszcze nie byąłm w lecsie po wichurze ale jak jezdze do pracy do wielkie drzewa połamało jak zapałki...... Quote
zuzolandia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Dziendoberek kochaniutka ;-) mamy snieg ;-) heheeh Buziaczki Quote
Medorowa Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)czyli Leemoncee córką Madzi:p I siostrą Julci:cool3: Imbir1 napisał(a):hehehe, cześć sister:evil_lol::multi: O własnie tak:p Jak ja to zrobiłam, że w jeden wieczór dwójki dzieciaków się dorobiłam:roll: :evil_lol: Quote
leemonca Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 madzia i medor napisał(a):I siostrą Julci:cool3: O własnie tak:p Jak ja to zrobiłam, że w jeden wieczór dwójki dzieciaków się dorobiłam:roll: :evil_lol: cześć mamuśka :evil_lol: ty masz dzieci a ja siostrzyczkę :cool3: cześć wszystkim!!! a w szczególności Ewo od Kumpla :diabloti: cieszę się że się tu zabłąkałaś, zapraszam częściej :multi: Nas dzisiaj totalnie zasypało:mad: , mamy fotki z rannego spacerku, ale wkleję je później (jak się uda, bo mi imageshack strajkuje!!!) ps. dogo też, zdążyłam umyć naczynia zanim się mój post załadował :mad: Quote
e.v.a Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 czesc:multi: u nas tez zima na calego :shake: i caly czas sypie i sypie i sypie:razz: Quote
Imbirka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 leemonca napisał(a):cześć mamuśka :evil_lol: ty masz dzieci a ja siostrzyczkę :cool3: a co to za niezadowolenie?:mad: Quote
Medorowa Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Imbir1 napisał(a):a co to za niezadowolenie?:mad: Dzieciaki nie kłócić mi się tu, bo, bo..., bo kolacji nie będzie:diabloti: :diabloti: Waszą ciocią jest Kasia od Gastonka, babcią bonitka, a ojcem :niewiem: , a już wiem,:PROXY5: ojca nie ma, bo Wy adoptowane przecie:diabloti: :diabloti: Quote
leemonca Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Imbir1 napisał(a):a co to za niezadowolenie?:mad: a to wcale nie niezadowolenie, ale wręcz przeciwnie - mam siostrzyczkę:multi: :multi: :multi: może mi się uda wkleić w końcu zimowe fotki Hakerowe - próbuję.... ooo..., udało się, więc idziemy po całości..., będzie trochę tego :cool3: no i koniec:eviltong: Quote
bonita Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Cześć :) Właśnie babunia do Was zawitała ;), przyszłam podziwiać śnieżne wygłupy mojego prawnusia Hakerka :D Quote
constancja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Tak bez wazeliny:cool1: ...... Haker robi najsłodsze boksiowe miny jakie kiedykolwiek widziałam:loveu: Quote
Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale odlotowa fota Quote
zuzolandia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 .no przeciez tu ja zakopałem ;-).jak nie było sniegu ;-).heheh Kochaniutka ja Ty to robisz ze snieg pada i pada a białych plam nie ma ? u mnie jak leci to zawsze jakies białe płaty wyskakuja na fotach ;-) Quote
leemonca Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Dzieciaki nie kłócić mi się tu, bo, bo..., bo kolacji nie będzie:diabloti: :diabloti: Waszą ciocią jest Kasia od Gastonka, babcią bonitka, a ojcem :niewiem: , a już wiem,:PROXY5: ojca nie ma, bo Wy adoptowane przecie:diabloti: :diabloti: OOO...!!! ale mi się rodzinka rozrosła!!!:multi: treba by było zrobić porządne drzewo genealogiczne :diabloti: no przeciez tu ja zakopałem ;-).jak nie było sniegu ;-).heheh Kochaniutka ja Ty to robisz ze snieg pada i pada a białych plam nie ma ? u mnie jak leci to zawsze jakies białe płaty wyskakuja na fotach ;-) nie wiem:roll: , ale na jednym zdjęciu też mam plamy:razz: Alicjarydzewska:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale odlotowa fota bo odlotowo się Haker wczoraj zachowywał:evil_lol: , chyba ta ilość śniegu tak na niego podziałała-dostał świra:diabloti: constancjaTak bez wazeliny:cool1: ...... Haker robi najsłodsze boksiowe miny jakie kiedykolwiek widziałam:loveu: bo boksie tak mają- te słodkie i śmieszne i głupie minki to ich naturalny wyraz twarzy:evil_lol: (taki czubkowaty :diabloti: ) bonita Cześć :smile: Właśnie babunia do Was zawitała ;-), przyszłam podziwiać śnieżne wygłupy mojego prawnusia Hakerka :-D cześć babuniu :multi: , cieszę się że cię u nas widzę :multi: zaraz idziemy się focić ( jak nas nie zasypie:cool3: ) Quote
Imbirka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 leemonca napisał(a): a to wcale nie niezadowolenie, ale wręcz przeciwnie - mam siostrzyczkę:multi: :multi: :multi: hehehe, odrazu lepiej:evil_lol:, cześć sister:multi: a tak wogóle to powiedz jak ty to robisz, że masz takie foteczki Hakerka? Ja nie umiem bawić się z Bimbrem i jednocześnie cykać fotki:cool3: Chyba nie umiem skoordynować ruchów:cool3: Quote
BeaC Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Witaj... super zimowy hakerek.........:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Rinuś Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 witamy :) te sniezne fotki sa super:loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Dziendoberek sniegowe ludziki ;-) buziaczki dla osniezonego Hakerka ;-) Quote
Medorowa Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Cześć córuś:loveu: :loveu: Foteczki są prześliczne:p Jakie mam utelentowane dzieci:razz: Quote
DORRAG Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 cześć:p Hakerek wpadł w śnieżek po same łokcie:evil_lol::loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts