Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mało nas tu ostatnio, ale jakoś tak się z czasem nie wyrabiam, a jeszcze w dodatku zainstalowałam PSP i usiłuję się nauczyć robić w nim grafiki i nic mi nie wychodzi :wallbash:
a dzisiaj byliśmy na spacerku :shake:
niecałe 100m od mojego domu

facet z żoną jechał do garażu :shake:, oboje w szpitalu, żyją ale....

takie drzewa wyrywało

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć Hakerki.

Rany ...z tego auta to nic nie zostało.A te powalone drzewa, dobrze że poobcinalismy duże drzewa które rosły koło naszego domu bo by napewno się poprzewracały.

Posted

a skoro świt, Tz pojechał do Sosnowca, myślałam że jajko zniosę, wisiałam na telefonie, aż mnie op......ł :roll: :cool3: ale przynajmniej wiem, że szczęśliwie zacumował :cool3:, o!!!

Posted

oooo..., nikt nie był u nas :roll:, no tak, ja nie mam czasu ostatnio biegać po galeryjkach to i do mnie nikt prawie nie zagląda :roll:, ale fotki pohuraganowe i tak wklejam, może ktoś zajrzy :razz:

poszłam tam głupia stara baba, jak zwykle na spacer i kiedy się ziemia pod moimi nogami ugięła a drzewo obok zahuśtało, zdałam sobie sprawę z własnej głupoty-przecież te drzewa będą się jeszcze przewracać!!! osłabiony wichurą system korzeniowy,pustka pokopalniana pod nami i bieda szyby zrobią swoje, w każdej chwili to wszystko może jeszcze runąć :lmaa:

Posted

[quote name='constancja']Zaglądają, zaglądają.........i czekali na fotki:cool1:

Ale Haker narozrabiał:mad:

;)i jeszcze jaki zadowolony ....

:mad:a my tu też byliśmy po 14:razz:

Posted

zdjęcia tego i tak nie odzwierciedlają, wygląda to strasznie, duło okropnie, słychać było gwizd wiatru jak w horrorze i hałas lecących dachówek, znaków drogowych i pierduł z balkonów i alarmy samochodowe. To było w nocy, a w dzień piły tarczowe i straż pożarna i ulice zasypane tym wszystkim co leciało w nocy i objazdy :cool1:

Posted

[quote name='evaxon']o qrcze nawet lasek ucierpial:shake: u mni ewszystkio oki po ostatnich wiatrach :razz: naszczescie wszystko oki.
Ewcia, chyba imprezka była udana :razz: :razz: :razz: ???