Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łaaaaał :loveu: Jest sie do czego przytulić :loveu: Ja mam braki w przytulaniu się:evil_lol: , bo te moje 2 pchły jakbym ścisnela toby nic nie zostalo :eviltong: Ale i tak kocham te moje maluchy :loveu:

Posted

cześć dziewczynki :lol:!!!
fajnie, że tu zaglądacie :multi:, wpadłam na chwilę, nie wiem - na długą czy na krótką - powklejam trochę dzisiejszych spacerkowych fotek i muszę zobaczyć co się dzieje na forum :cool3:, a wczoraj nie miałam cały dzień neta :placz:

z "mini" sznaucerką Aygą :lol:

potem były występy solo z kółeczkiem, ale to zostawiam na jutro :cool3:

Posted

Doberek:lol: Jak wchodzę do Waszej galerii, to czuj się tak, jakbym miała mały zasób słów, bo ciągle tylko "śliczne", ale co mam pisać o takich fotkach, skoro są śliczne:multi: :multi: :cool3:

Posted

Cześć

Ale pięknie tam u was:loveu: A i Hakerek cudnie pozuje:loveu: :loveu: bo moja małpa to nawet na chwilkę nie przystanie żebym jej mogła zrobić jakieś normalne zdjęcie.

Posted

witam, witam i o drogę na dogo nie pytam :razz:
znowu nie miałam neta!!! podobno coś modernizują i nasz numer jest akurat w tym zasięgu, a to wiąże się z okresowym brakiem łączności :shake:
Pogoda piękna, foteczki porobione, ale będą jutro :evil_lol:, dzisiaj jeszcze wczorajsze...

trochę niektóre poucinane, ale proszę szanowną publikę o wzięcie pod uwagę faktu, że ja robię je sama, rzucając i pstrykając jednocześnie :cool3:
Teraz idę na piwo, bo miałam bardzo pracowity dzionek - musiałam zrobić pranie :diabloti: