leemonca Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 DORRAG napisał(a):Super fotki:loveu: A to jest świetne:cool2: pasuje do twojego bannerka :lol: zuzolandiaTe rameczki sa swietne ..... czy program do ich robienia jest po polsku ?...moze dasz linka ?...pewnie juz gdzies tutaj jest ale nie mam sily szukac ;-) Ja je robię w fotoszopie i mam go po polsku, możesz sobie ściągnąć z neta ale tylko triala na 30 dni :cool1: Quote
zuzolandia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 To co miesiac go sciagasz? bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam...no ale na swoje usprawiedliwienie mam to z espałam tylko 3 godzinki ;-) mogłabys mi tego fotoszopa walnac ? Quote
leemonca Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 zuzolandia napisał(a):To co miesiac go sciagasz? bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam...no ale na swoje usprawiedliwienie mam to z espałam tylko 3 godzinki ;-) mogłabys mi tego fotoszopa walnac ? ja mam wgranego z płyty, ale wiem z doświadczenia, że jak ściągniesz z neta 30-stodniową wersję to już drugi raz jej nie zainstalujesz :cool3: chyba, że inną wersję(albo ktoś ci zrobi kraka:evil_lol: ) Takie mają skórczybyki zabezpieczenia;) Quote
bonita Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Jakie piękne fotki :) A ta normalnie szok Quote
tygra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 jaki on tu poważny facet a widoki wszystkie przepiękne - szkoda że ja tak nie potrafię zdjęc robić Quote
tygra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 ale jeszcze szczupaczek jest, jak spotęznieje to dopiero powagi nabierze Quote
Alynkaaa Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 hej no kurcze ..znow mi sie wydaje ze on albo przytyl albo zmalal...zobacz jaka tu ma bycza postawe..neima dluugasnych chudziasnych lapek tylko taki masywneijszy soiem zrobil....<albo to nei haker??:cool3::razz:> Quote
Imbirka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dzieńdoberek:multi: a gdzie wy jesteście Hakerki? ja na zdjęcia mogę tylko powiedzieć "WoW" Quote
Medorowa Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Jestem pod naprawdę ogromnym wrażeniem:crazyeye: :crazyeye: Quote
leemonca Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 dzieńdoberek!!! My teraz będziemy rzadko zaglądać na forum, bo mój TZ zgubił wszystkie swoje dokumenty i będzie pracował w domu dopóki nie wyrobi nowych, a to się wiąże z okupowaniem przez niego komputera :placz: Quote
Kate I Luka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 leemonca napisał(a):dzieńdoberek!!! My teraz będziemy rzadko zaglądać na forum, bo mój TZ zgubił wszystkie swoje dokumenty i będzie pracował w domu dopóki nie wyrobi nowych, a to się wiąże z okupowaniem przez niego komputera :placz: Oj to nieciekawie... Załatwiania teraz będzie co niemiara.... Witaj Hakerkowa Familly:multi: :multi: Quote
DORRAG Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Cześć:p No rzeczywiście z tymi dokumentami to kiepsko, ale moze ktoś je znalazł i odda:razz: Quote
tygra Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 wspólczuję z tymi dokumentami to się naąłzi :( Quote
mar....ka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 To okupant z niego, on zgubił a Ty bidulko dostepu do kompa nie masz. Rób duzo nowych zdjęć, jak juz odzyskasz komputer, to nam foty powstawiasz:p Quote
:: FiGa :: Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Mężczyźni są jak dzieci :evil_lol: A my będziemy czekać ;) Quote
zuzolandia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Witanko;-)...no to peszek ;-) nic przyjemnego latac i wyrabiac na nowo dokumenty ,urzedy nie sa zbyt przyjazne dla ludzi heeh ... Buziaczki Quote
Medorowa Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Witam i mam nadzieję, że wszystko szybko TZ załatwi i znowu będzie pełno ślicznych foteczek:lol: :lol: Quote
Kate I Luka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Witam... A ja zaglądam z nadzieją, że jednak przechytrzyłaś TZcika i wskoczyłaś na kompik przed nim :p Dobra, sobie poczekam na Hakerka dalej.... Quote
Alynkaaa Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 siemanko:D alem TEzet narobil teraz.....faceci:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Imbirka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 leemonca wracaj do nas szybkooooooo:lol: Quote
leemonca Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 aha, udało mi się!!! mamy zdjatka domowe a dokumenty się znalazły!!! w Polanicy !!! dzisiaj dzwonił policjant z tamtąd i prześlą je nam do domu!!!Teraz będzie miał TZ 2 prawa jazdy, bo nowe będzie gotowe w środę :cool3: zwalniam teraz kompa dziecku :cool3:, musi pogadać ze swoim chopakiem na skajpie :cool3: Quote
Recommended Posts