Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DORRAG napisał(a):
Super fotki:loveu:

A to jest świetne:cool2:

pasuje do twojego bannerka :lol:

zuzolandiaTe rameczki sa swietne ..... czy program do ich robienia jest po polsku ?...moze dasz linka ?...pewnie juz gdzies tutaj jest ale nie mam sily szukac ;-)

Ja je robię w fotoszopie i mam go po polsku, możesz sobie ściągnąć z neta ale tylko triala na 30 dni :cool1:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuzolandia napisał(a):
To co miesiac go sciagasz? bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam...no ale na swoje usprawiedliwienie mam to z espałam tylko 3 godzinki ;-)

mogłabys mi tego fotoszopa walnac ?

ja mam wgranego z płyty, ale wiem z doświadczenia, że jak ściągniesz z neta 30-stodniową wersję to już drugi raz jej nie zainstalujesz :cool3: chyba, że inną wersję(albo ktoś ci zrobi kraka:evil_lol: ) Takie mają skórczybyki zabezpieczenia;)

Posted

hej

no kurcze ..znow mi sie wydaje ze on albo przytyl albo zmalal...zobacz jaka tu ma bycza postawe..neima dluugasnych chudziasnych lapek tylko taki masywneijszy soiem zrobil....<albo to nei haker??:cool3::razz:>

Posted

dzieńdoberek!!!
My teraz będziemy rzadko zaglądać na forum, bo mój TZ zgubił wszystkie swoje dokumenty i będzie pracował w domu dopóki nie wyrobi nowych, a to się wiąże z okupowaniem przez niego komputera :placz:

Posted

leemonca napisał(a):
dzieńdoberek!!!
My teraz będziemy rzadko zaglądać na forum, bo mój TZ zgubił wszystkie swoje dokumenty i będzie pracował w domu dopóki nie wyrobi nowych, a to się wiąże z okupowaniem przez niego komputera :placz:

Oj to nieciekawie... Załatwiania teraz będzie co niemiara....

Witaj Hakerkowa Familly
:multi: :multi:

Posted

aha, udało mi się!!!
mamy zdjatka domowe

a dokumenty się znalazły!!! w Polanicy !!! dzisiaj dzwonił policjant z tamtąd i prześlą je nam do domu!!!Teraz będzie miał TZ 2 prawa jazdy, bo nowe będzie gotowe w środę :cool3:
zwalniam teraz kompa dziecku :cool3:, musi pogadać ze swoim chopakiem na skajpie :cool3: