Imbirka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 brrrrry dzień:p u nas leje:shake: Leemonca, a ta kaczka na sylwka to była czy nie? bo ja tu chyba relacji nie czytałam:cool3: Quote
leemonca Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 była!!! i była super!!! zrobiłam tak jak mówiłaś z miodem i obłożona skórkami. Pychotka!!!! Robiłam pierwszy raz a wyszła przepyszna, nawet Tz, który nie jada kaczek zjadł i pochwalił :cool3: idę zaraz spać, bo się słaniam na nogach, głowa mnie nadal boli i czuję się jak przeciśnięta przez maszynkę do mięsa :cool1: Quote
Imbirka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 hehe, cieszę się że smakowała:lol:, dobranoc:lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 leemonca napisał(a):była!!! i była super!!! zrobiłam tak jak mówiłaś z miodem i obłożona skórkami. Pychotka!!!! Robiłam pierwszy raz a wyszła przepyszna, nawet Tz, który nie jada kaczek zjadł i pochwalił :cool3: idę zaraz spać, bo się słaniam na nogach, głowa mnie nadal boli i czuję się jak przeciśnięta przez maszynkę do mięsa :cool1: :cool3:współczuwam ...ja pochłonęłam 4 tabletki i mniej mi szumi Quote
Imbirka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 cześć leemonca, jak tam dzisiaj, lepiej się czujesz? Quote
Kate I Luka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Cześć... Nie dziwię się z tą głową... Ja jak mnie boli, to ledwie żywa jestem.... Dziś już lepiej? Quote
mar....ka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Cześć kochana, ale mamy pogodę na Dolnym Śląsku, niech to szlag weźnie. U mnie cały czas leje, i jak zerkam na termometr to jakoś 6,4 stopnia. Nawet się z Kaną na spacer wyjść nie chce.... Quote
leemonca Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć leemonca, jak tam dzisiaj, lepiej się czujesz? dzięki teraz jest super, ale jeszcze rano było do d...:razz: jescze ta pogoda :placz: , ale zaliczyliśmy dość długi spacerek i zaraz powklejam fotki Madzia, Dorrag, Kasiu i Majoka -DZIEŃDOBEREK!!! Alinka-zmieniasz bannerki i avki jak rękawiczki:razz: i coraz fajniejsze :lol: sama robisz? a to dzisiejsze fotki koniec :razz: a to słoneczko dla wszystkich, żeby rozświetliło tą ohydną pogodę Quote
Medorowa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ale cud-miód minka:loveu: :loveu: :evil_lol: My też już dzisiaj po spacerku, ale ta pogoda jest dobijająca:shake: Quote
:: FiGa :: Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Cześc ;) Jakie super foteczki pięknego Hakerka :multi: I cuudo rameczki :loveu: Quote
leemonca Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 dzięki dziewczynki :cool3:, a przez tą pogodę to popadnę zaraz w depresję Quote
Medorowa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 leemonca napisał(a):dzięki dziewczynki :cool3:, a przez tą pogodę to popadnę zaraz w depresję Nie tylko Ty leemoncee:shake: :shake: Ja chce wiosne, lato, ciepełko, słoneczko...:multi: A czy tej zimy ma jeszcze padać śnieg??:razz: Quote
leemonca Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Nie, I Ja Już Też Nie Chcę Zimy!!! Quote
Alicja Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 leemonca napisał(a):dzięki dziewczynki :cool3:, a przez tą pogodę to popadnę zaraz w depresję leemonca napisał(a):Nie, I Ja Już Też Nie Chcę Zimy!!!:razz:oj jakoś całkiem całkiem się zgadzamy... Jesień w styczniu:cool1: Quote
leemonca Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 lubię zimę, ale prawdziwą ZIMĘ, a nie to coś co mamy teraz za oknem Quote
Imbirka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 nie ma to jak sobie piłeczkę w błotku wytaplać:evil_lol: rameczki słodkie:loveu: Quote
Alynkaaa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 łoojeeeej jakie suuperowskie rameczki:D swietne sa:D.....a hakerek slodkosci:D uwielbiam jak piesio sie marszczy tak:D:loveu::loveu::loveu: co do pogdy to ja chce snieg!!!!!!!!!!!!! a co do banerkow to ten sama zrobilam <2gi raz sama:) i jestem dumna:)> ps. Hakercio przytul??:):razz::razz::razz: Quote
leemonca Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Samturia napisał(a):Dzieńdobry znamy się juz, ale w naszej galerii jesteś chyba pierwszy raz :cool3: ? Alinka on nie przytył, a nawet wydaje mi się że jakby trochę schudł :roll: a rameczki sama zrobiłam :lol: tzn. misia tylko połowicznie:cool3: Quote
Recommended Posts