Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ekstra po prostu eksta fotencje :P kurcze ze ja nie umiem tak sie bawic :P Julia jeszcze tylko styczen luty marzec kwiecien maj czerwiec lipiec i wakacje i na plazy tyz bedziesz leniuchowala :)z Imbirkiem i z nami :P

Posted

Cześć, ale fanfastyczne przeróbki hakerkowe, a z ta bąbką to bardzo pomysłowo... bardzo mi się podbaja obramowania zdjęc... ja tez potrafie je zrobic, ale na kwadraty by byly na czarnym tle i na calym zdjeciu... inaczej nie potrafie...,

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Witajcie w środowe popołudnie... A ja mam urlopik :multi: :multi: :multi: :multi:

a ta lata po dogo i sie chwali:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Cerber']Cześć, ale fanfastyczne przeróbki hakerkowe, a z ta bąbką to bardzo pomysłowo... bardzo mi się podbaja obramowania zdjęc... ja tez potrafie je zrobic, ale na kwadraty by byly na czarnym tle i na calym zdjeciu... inaczej nie potrafie...,

cześć Luizka!!! ja k masz fszopa to jest bardzo peoste: robisz zaznaczenie na jaką szerokość chcesz, klikasz wtapianie np. na 36, klikasz odwróć zaznaczenie a potem - filtry - stylizacja- płytki i tam możesz sobie ustawić kolor :lol: . To wszystko

Kate I LukaWitajcie w środowe popołudnie... A ja mam urlopik :multi: :multi: :multi: :multi:

ale ci dobrze, ja nie mam :shake: , i to jeszcze na dodatek mam kupę pracy i ciągle brak mi czasu :shake:

dzieńdoberek!!!

takie sobie fotki

i Ferdek

Posted

[quote name='leemonca']
i Ferdek

Pierś do przodu, brzuch wciągnięty - prawdziwy samiec :loveu:

[quote name='leemonca']a jak ślicznie śpiewa od rana do wieczora!!!

Teraz, to może sobie śpiewać od rana, ale latem, jak to "rano" zacznie się przed piątą :evil_lol:

Posted

;)też miałam kiedyś ptaszka ...strasznie śmiecił:shake:...pojechał do innych ptaszków jak szłam do szpitala a Kubę odstawiałam do dziadków ...i już ptaszek wracać nie chciał , było mu razniej bo miał tam koło 20 koleżków;)

Posted

W ptaszkowej grupie sila ;-)...
boszzzzzz fajnie ze macie prawie gole psioki heeh własnie skonczyłam czesac Zuzanke ;-)...odpusciłam sobie kilka dni i teraz miałam droge przez meke ...zreszta ona tez ;-)

Posted

leemonca napisał(a):
dostanie kocyk na główkę i będzie spał :evil_lol:

haha na mojego ptaszka dzialal kocyk tylko na poczatku:diabloti: teraz to obojetnie czy jest czy nie ma jak ma ochote drzec dzioba to to robi :angryy: bo spiewac nie umie:evil_lol: zreszta dziwna ta moja papuga jest :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
haha na mojego ptaszka dzialal kocyk tylko na poczatku:diabloti: teraz to obojetnie czy jest czy nie ma jak ma ochote drzec dzioba to to robi :angryy: bo spiewac nie umie:evil_lol: zreszta dziwna ta moja papuga jest :evil_lol:

a mowić umie :razz: :evil_lol: ?

dzieńdoberek !!!albo dzień-niedoberek bo leje i leje i już mam dość:mad:
będzie jeszcze zima czy nie będzie :roll: