Medorowa Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ale bajer fotki:crazyeye: , że tak 'powiem';) Quote
teqquila Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ekstra po prostu eksta fotencje :P kurcze ze ja nie umiem tak sie bawic :P Julia jeszcze tylko styczen luty marzec kwiecien maj czerwiec lipiec i wakacje i na plazy tyz bedziesz leniuchowala :)z Imbirkiem i z nami :P Quote
Alynkaaa Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 wooow nie no fotki suuuupeerrrr.....szczegolnie pilka i plaza...normalnie bajerr!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
zuzolandia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37598 pozwoliłam sobie wkleic;-) to na boksie ;-) Quote
lula Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 o kurcze ale fotki :) czadowe :) można puzzle z tego zrobic :) Quote
Cerber Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Cześć, ale fanfastyczne przeróbki hakerkowe, a z ta bąbką to bardzo pomysłowo... bardzo mi się podbaja obramowania zdjęc... ja tez potrafie je zrobic, ale na kwadraty by byly na czarnym tle i na calym zdjeciu... inaczej nie potrafie..., Quote
Kate I Luka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Witajcie w środowe popołudnie... A ja mam urlopik :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
agbar Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Kate I Luka napisał(a):Witajcie w środowe popołudnie... A ja mam urlopik :multi: :multi: :multi: :multi: a ta lata po dogo i sie chwali:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
leemonca Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='Cerber']Cześć, ale fanfastyczne przeróbki hakerkowe, a z ta bąbką to bardzo pomysłowo... bardzo mi się podbaja obramowania zdjęc... ja tez potrafie je zrobic, ale na kwadraty by byly na czarnym tle i na calym zdjeciu... inaczej nie potrafie..., cześć Luizka!!! ja k masz fszopa to jest bardzo peoste: robisz zaznaczenie na jaką szerokość chcesz, klikasz wtapianie np. na 36, klikasz odwróć zaznaczenie a potem - filtry - stylizacja- płytki i tam możesz sobie ustawić kolor :lol: . To wszystko Kate I LukaWitajcie w środowe popołudnie... A ja mam urlopik :multi: :multi: :multi: :multi: ale ci dobrze, ja nie mam :shake: , i to jeszcze na dodatek mam kupę pracy i ciągle brak mi czasu :shake: dzieńdoberek!!! takie sobie fotki i Ferdek Quote
agbar Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 takie sobie przyjemne fotki:) ptaszydło mnie sie podobuje..takie dumne:) Quote
leemonca Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 a jak ślicznie śpiewa od rana do wieczora!!! Quote
zuzolandia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 fotki jak zwykle sliczneeeee a nie takie sobie ;-) Jaki fajnisty szronik ;-)...u nas ponuractwo straszne jak nie trzeba to z domu lepiej nie wychodzic ;-) Pozdrowionka Quote
leemonca Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 zdjęcie jest sprzed paru dni :razz:, teraz u nas też jest okropnie - leje i duje :shake: Quote
DORRAG Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Cześć :p U mnie też jest ponuro ...co ja bym dała za taką pogodę i taki krajobraz jaką ma Hakerek:evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 widze, że się ptaszyna u was rozkręciła wkońcu na maxa:evil_lol:, a jak rano budzi? Quote
beria Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='leemonca'] i Ferdek Pierś do przodu, brzuch wciągnięty - prawdziwy samiec :loveu: [quote name='leemonca']a jak ślicznie śpiewa od rana do wieczora!!! Teraz, to może sobie śpiewać od rana, ale latem, jak to "rano" zacznie się przed piątą :evil_lol: Quote
leemonca Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 dostanie kocyk na główkę i będzie spał :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 heloo ale fajowe fotki a ptaszynka jak fajnutka:):loveu: pisalm juz ze twoj banerek i avarek sa sliczne?? <zakaz powinien byc takich ladnych:eviltong:> Quote
teqquila Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Witam :) u nas tez ponuro :P i caly czas mokro :P hehe biedny kocyk na glowke ale w sumie to sie nie dziwiwe sasiedzi tyz maja jakiegos ptaka i mi rano spierw i mnie budzi :P Quote
leemonca Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 ale przyjemnie się budzić przy śpiewie ptaszka, niż słysząc warkot samochodu dostawczego o 5 rano :shake: Quote
Alicja Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 ;)też miałam kiedyś ptaszka ...strasznie śmiecił:shake:...pojechał do innych ptaszków jak szłam do szpitala a Kubę odstawiałam do dziadków ...i już ptaszek wracać nie chciał , było mu razniej bo miał tam koło 20 koleżków;) Quote
zuzolandia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 W ptaszkowej grupie sila ;-)... boszzzzzz fajnie ze macie prawie gole psioki heeh własnie skonczyłam czesac Zuzanke ;-)...odpusciłam sobie kilka dni i teraz miałam droge przez meke ...zreszta ona tez ;-) Quote
e.v.a Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 leemonca napisał(a):dostanie kocyk na główkę i będzie spał :evil_lol: haha na mojego ptaszka dzialal kocyk tylko na poczatku:diabloti: teraz to obojetnie czy jest czy nie ma jak ma ochote drzec dzioba to to robi :angryy: bo spiewac nie umie:evil_lol: zreszta dziwna ta moja papuga jest :evil_lol: Quote
leemonca Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 evaxon napisał(a):haha na mojego ptaszka dzialal kocyk tylko na poczatku:diabloti: teraz to obojetnie czy jest czy nie ma jak ma ochote drzec dzioba to to robi :angryy: bo spiewac nie umie:evil_lol: zreszta dziwna ta moja papuga jest :evil_lol: a mowić umie :razz: :evil_lol: ? dzieńdoberek !!!albo dzień-niedoberek bo leje i leje i już mam dość:mad: będzie jeszcze zima czy nie będzie :roll: Quote
Recommended Posts