Kate I Luka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 jakie ładniutkie :) :) :) Dzieńdoberek :) Quote
teqquila Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Witajcie super zdjecia ja bym na taki pomysl nie wpadla nigdy :P w zyciu :) Quote
bazylowa Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 łeeeeeeeeeee Leemonca byś fafluna wstawiła... :cool1: Quote
zuzolandia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 jestem pod wrazeniem ;-) Pozdrawiamu cieplutko Quote
DORRAG Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 cześć:multi: Kiedy bedą fotki fafuniastego Hakerka:loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 WItajcie :) Kasiu powiedz, co to tam u Was sie dziejew tym Wałbrzychu... o strasznych czynach słychać od kilku dni w tv... Jakieś protesty podobno są czy co? Jestem zbulwersowana całą tą sprawą... A Jak się dowiedziałam kto i co temu biednemu dziecku zrobił, to mi aż łzy napłynęły do oczu... Jak można tak bestialsko potraktować 7 letnią dziewczynkę?.... Quote
leemonca Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 dziendoberek!!! wena twórcza mnie dopadła:razz: i nie miałam na nic czasu. Zdecydowanie dzień ma za mało godzin :shake: (w nocy lubię spać :eviltong:), no i nowych fotek ni ma :shake:. Ale za to mamy wakacyjne :cool3: :cool3: :cool3: :diabloti: i jeszcze jakieś zimowe się zaplątało :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
zuzolandia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ..echhhh do lata........skoro z tej zimy nic nie bedzie to niech chociaz szybciutko lato przychodzi ;-) .jak to sie stało ze w moim wozie Hakerek jedzie ??? nie przypominam sobie ;-)....eheheheheh Quote
Kate I Luka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Haker obieżyświat :) :) :) to jest super :) LUZAK :) :) :) Quote
BBeta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='leemonca'] Ciekawy pomysł i dobre wykonanie oczywiście ;) Quote
Alicja Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='leemonca']witam i ja wszystkich w Nowym Roku, coś się dogo godziny chyba pomyliły:razz: wpadłam tak na 2 minutki. potem będę na dłużej:multi::multi::multi:EXTRA a to jest zajedwabiste:loveu: Quote
leemonca Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='evaxon']no nieee ale panne wyrwal hakerek :razz: właściwie to powinna tam siedzieć jakaś wyfiokowana pudliczka :diabloti: Alu -dzięki :multi: Quote
e.v.a Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='leemonca']właściwie to powinna tam siedzieć jakaś wyfiokowana pudliczka :diabloti: najlepiej różowa:evil_lol: Quote
leemonca Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 evaxon napisał(a):najlepiej różowa:evil_lol: koniecznie różowa :eviltong: :diabloti: Quote
mar....ka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Jaki sliczny avatarek i podpisik. Avatar wręcz doskonały - trafiony idealnie w mój gust heheh, muszę sie zabrać do roboty i też coś powymyślać... Quote
leemonca Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 bierz się bierz ;-), ja uwielbiam się bawić w fotoszopie :lol: Quote
Imbirka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 temu to dobrze, ja też bym tak mogła sobie poleżeć:p:evil_lol: Quote
Recommended Posts