leemonca Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 dzień dobry w ten szczególny w całym roku- dzień, dziękuję za życzenia i.... Quote
leemonca Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 DZIĘKI LUIZKO KOCHANA, A DO ŻYCZEŃ JESZCZE MUSZĘ DOPISAĆ MOJĄ ZUZANKĘ (MOJA DZIDZI) I JASIA FASOLĘ (TZ-ecik), KTÓRZY SIĘ TEGO DOMAGALI Quote
Cerber Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Dziękujemy :* z mojej str. to nie ma za bardzo kto życzyć szcześliwego nowego roku oprócz mnie i Cerbera i tylko my składamy zyczenia z mojej strony :* Quote
leemonca Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Luiza, wiem, że nie jest ci tak wesoło w tym dniu, tak jak nam wszystkim, ale przyjdzie kiedyś taki dzień, że pustkę koło ciebie wypełnią twoje dzieci, twój mąż no i oczywiście Cerberek, bo jakże by mogło być inaczej. Życzę Ci z całego serca, aby następne lata były dużo, dużo szczęśliwsze i radośniejsze niż teraz. Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='leemonca']DZIĘKI LUIZKO KOCHANA, A DO ŻYCZEŃ JESZCZE MUSZĘ DOPISAĆ MOJĄ ZUZANKĘ (MOJA DZIDZI) I JASIA FASOLĘ (TZ-ecik), KTÓRZY SIĘ TEGO DOMAGALI Kasiu, Hakerku, Zuzanko, I Jasiu DZIĘKUJEMY serdecznie :) Happy New Year dla Was wszystkich Quote
Cerber Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 leemonca napisał(a):Luiza, wiem, że nie jest ci tak wesoło w tym dniu, tak jak nam wszystkim, ale przyjdzie kiedyś taki dzień, że pustkę koło ciebie wypełnią twoje dzieci, twój mąż no i oczywiście Cerberek, bo jakże by mogło być inaczej. Życzę Ci z całego serca, aby następne lata były dużo, dużo szczęśliwsze i radośniejsze niż teraz. dziękuję Ci kochaniutka... mi tylko jest przykro, ze ktoś nie przeżył tego sylwestra i nie dożył 2007 roku... to trozke boli... no ale nic, daje jakos radę... a Ty się gdzieś wybierasz na sylwka??? ja zostaje z cerberem w domu, saaami... Quote
leemonca Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Ja też zostaję z Jasiem Fasolką i Hakerkiem w domu. Zuzanka nas opuszcza, ma imprezę na zamku Książ z bractwem rycerskim, do którego należą chłopcy z jej drużyny harcerskiej. A nam zostaje telewizorek :roll: Quote
Cimi Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 leemonca napisał(a):A nam zostaje telewizorek :roll: Dobre i to :evil_lol:. Quote
bazylowa Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 O ja cie !!!!!! Mieliscie aż tyle śniegu :crazyeye: Czy to może zdjęcia z lutego są hę ???? Pozdrawiam i szczęśliwego 2007 życzę :razz: Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='leemonca']Ja też zostaję z Jasiem Fasolką i Hakerkiem w domu. Zuzanka nas opuszcza, ma imprezę na zamku Książ z bractwem rycerskim, do którego należą chłopcy z jej drużyny harcerskiej. A nam zostaje telewizorek :roll::razz:o rany to mój synalek by się tam nadał .....on jet chory aby moc jeździć na spotkania bractwa ...ale zgoda jest uwarunkowana pewnymi względami wiec niedługo się okarze;) Niech petardy zabłysną wysoko na niebie, Niech Rok Nowy szczęściem spłynie do Ciebie A los nie zostawi Cię w potrzebie. Quote
Patikujek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ile razy Miller sklamal, Ile Kwach obietnic zlamal, Ile Beger owsa zjadla, Ile Kalisz nosi sadla, Ile Peczak wziął na boku ...TYLE SZCZŚCIA W NOWYM ROKU! Patikujek & Baksymilian Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [SIZE="7"]Happy New Year 2007 !!! Quote
:: FiGa :: Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 My róznież witamy noworocznie i duużo szczęścia życzymy :calus: Quote
agbar Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 hapi nju jiiiirrrrrrrrrrrrrrrrr:):evil_lol: wszystkiego dobrego w nowym roku:loveu: Quote
żabka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witam w nowym roku 2oo7 !!! NAJ....lepszego na ten roczek od Sabci, Rokiego i ich Panci :p Quote
leemonca Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 witam i ja wszystkich w Nowym Roku, coś się dogo godziny chyba pomyliły:razz: wpadłam tak na 2 minutki. potem będę na dłużej Quote
Recommended Posts