Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy :* z mojej str. to nie ma za bardzo kto życzyć szcześliwego nowego roku oprócz mnie i Cerbera i tylko my składamy zyczenia z mojej strony :*

Posted

Luiza, wiem, że nie jest ci tak wesoło w tym dniu, tak jak nam wszystkim, ale przyjdzie kiedyś taki dzień, że pustkę koło ciebie wypełnią twoje dzieci, twój mąż no i oczywiście Cerberek, bo jakże by mogło być inaczej. Życzę Ci z całego serca, aby następne lata były dużo, dużo szczęśliwsze i radośniejsze niż teraz.

Posted

[quote name='leemonca']DZIĘKI LUIZKO KOCHANA, A DO ŻYCZEŃ JESZCZE MUSZĘ DOPISAĆ MOJĄ ZUZANKĘ (MOJA DZIDZI) I JASIA FASOLĘ (TZ-ecik), KTÓRZY SIĘ TEGO DOMAGALI

Kasiu, Hakerku, Zuzanko, I Jasiu DZIĘKUJEMY serdecznie :) Happy New Year dla Was wszystkich

Posted

leemonca napisał(a):
Luiza, wiem, że nie jest ci tak wesoło w tym dniu, tak jak nam wszystkim, ale przyjdzie kiedyś taki dzień, że pustkę koło ciebie wypełnią twoje dzieci, twój mąż no i oczywiście Cerberek, bo jakże by mogło być inaczej. Życzę Ci z całego serca, aby następne lata były dużo, dużo szczęśliwsze i radośniejsze niż teraz.

dziękuję Ci kochaniutka... mi tylko jest przykro, ze ktoś nie przeżył tego sylwestra i nie dożył 2007 roku... to trozke boli... no ale nic, daje jakos radę... a Ty się gdzieś wybierasz na sylwka??? ja zostaje z cerberem w domu, saaami...

Posted

Ja też zostaję z Jasiem Fasolką i Hakerkiem w domu. Zuzanka nas opuszcza, ma imprezę na zamku Książ z bractwem rycerskim, do którego należą chłopcy z jej drużyny harcerskiej. A nam zostaje telewizorek :roll:

Posted

[quote name='leemonca']Ja też zostaję z Jasiem Fasolką i Hakerkiem w domu. Zuzanka nas opuszcza, ma imprezę na zamku Książ z bractwem rycerskim, do którego należą chłopcy z jej drużyny harcerskiej. A nam zostaje telewizorek :roll::razz:o rany to mój synalek by się tam nadał .....on jet chory aby moc jeździć na spotkania bractwa ...ale zgoda jest uwarunkowana pewnymi względami wiec niedługo się okarze;)

Niech petardy zabłysną wysoko na niebie,
Niech Rok Nowy szczęściem spłynie do Ciebie
A los nie zostawi Cię w potrzebie.

Posted

Ile razy Miller sklamal,
Ile Kwach obietnic zlamal,
Ile Beger owsa zjadla,
Ile Kalisz nosi sadla,
Ile Peczak wziął na boku
...TYLE SZCZŚCIA W NOWYM ROKU!

Patikujek & Baksymilian