zuzolandia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Witanko;-) Kochliwy ten Hakerek ze hej.....gorszy niz Gutek ;-) eheh....panny se wyrywa i zmienia jak ja skarpeteczki ;-) Sliczny banerus sobie zrobiłas kochaniutka !!! Buzioki Quote
DORRAG Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Cimi napisał(a):Ja mam, ja mam, ja mam ŚNIEG :loveu:. Ja też mam śnieg:multi: i do tego jeszcze straszną mgłe:razz: ale z tego to akurat się nie cieszę. Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zakoffany Haker;) Czyżby czyjąś norkę znalazl :cool3: Quote
Cerber Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 leemonca napisał(a):ale przynajmniej trochę go mieliśmy :diabloti: :diabloti: :diabloti: nie no my to tak z 1 cm śniegu też mieliśmy chyba wczoraj wieczorem...:eviltong: :eviltong: :eviltong: więc wypraszam sobie :D ciut u nas też było biało :):) Quote
leemonca Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 było ale się zbyło :evil_lol:, u mnie też Właśnie wróciło moje dziecię z Wrocławia ( czyli z głębokiej cywilizacji :evil_lol:) i jest tak zachwycona, że już mi zapowiedziała, że jak pójdzie na studia(oczywiście do Wrocławia - chce być prawnikiem) to na pewno już do Wałbrzycha nie wróci :-( Quote
zuzolandia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 .ja nie wiem .u Limonci to nawet snieg jest taki sniegowy .;-)...o reszcie nie wspomne ;-)...... Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :multi:heyka w samo południe Nie martw się dzieckiem będziesz miała gdzie w odwiedziny jeździć;) Quote
Kate I Luka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Witaj Kasiu :) [quote name='leemonca'] a w ogóle to się Hakersik znowu zakochał, tym razem w starej znajomej Oj kochliwy ten Hakerek :) panny zmienia... ale co się dziwić, przystojniacha z niego, to i w pannach przebiera :D Quote
Imbirka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 cześć Hakerki:multi: leemonca czy ty już tą kaczkę zaczełaś piec i dlatego was nie ma?:cool3::evil_lol: Quote
leemonca Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Tina.Sara'] dzięki za karteczkę z zyczeniami :multi: Alicjarydzewska:multi:heyka w samo południe Nie martw się dzieckiem będziesz miała gdzie w odwiedziny jeździć;-) mam ją jedną i wolałabym, żeby była koło mnie :cool3: Kate I LukaWitaj Kasiu :smile: Cytat: Napisał(a) leemonca a w ogóle to się Hakersik znowu zakochał, tym razem w starej znajomej Oj kochliwy ten Hakersik :smile: panny zmienia... ale co się dziwić, przystojniacha z niego, to i w pannach przebiera :-D oj kochliwy, kochliwy, powiedziałabym nawet, że za bardzo kochliwy :razz: i co gorsze to zaczyna odkrywać, że to coś do sikania , nie tylko do tego służy :eviltong: Wklejam parę fotek z dzisiejszego spacerku i wymiatam do kuchni :placz: , może wieczorkiem uda mi się posiedzieć przed kompem a wogóle to dzieńdoberek wszystkim :multi: w tym roku to już chyba wszystkie :cool3: ale jutro i tak zaglądnę, żeby wam poskładać życzenia Quote
Imbirka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='leemonca'] Wklejam parę fotek z dzisiejszego spacerku i wymiatam do kuchni :placz: , no to już wszystko jasne, kaczkę zaczyna chyba piec:evil_lol: [quote name='leemonca'] wow:crazyeye:, latający Hakerek:multi::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ...alem sie schowal ahahah;-) Witajcie wielbiciele kaczek ;-)....hmmmmm juz czuje jej zapach ;-) W zasadzie to u mnie całe mieszanie pachnie pieczonym krolikiemj ;-) Buzioki Quote
Kate I Luka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Oj ale superancko wyszedł :razz: :razz: :razz: z górki na pazurki :) Quote
:: FiGa :: Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Super fotki latającego Hakerka :multi: :loveu: A te rameczki to jakim programem robisz?? :cool3: Bo są wystrzałowe!! Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 czesc dawno mnie nie było :oops: :oops: ile fot :loveu: :loveu: łaaaaaaaaaaaaaa :multi: Quote
beria Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 leemonca napisał(a):Właśnie wróciło moje dziecię z Wrocławia ( czyli z głębokiej cywilizacji :evil_lol:) i jest tak zachwycona, że już mi zapowiedziała, że jak pójdzie na studia(oczywiście do Wrocławia - chce być prawnikiem) to na pewno już do Wałbrzycha nie wróci :-( Bo Wrocław jest piękny :loveu: Chciałabym tam mieszkać :loveu: Quote
Medorowa Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Śliczniaste fotki, jak zawsze:p :p :p :p Quote
zuzolandia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Złociutka jako ze mamy juz SYLWESTER ..... http://www.gify.nou.cz/pf07_soubory/22.gif zyzcymy całej Twojej rodzinie ..... ... .........SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2007 !!!!!!! Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pragnę złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku! Quote
DORRAG Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku 2007 i szampańskiego sylwestra życzy Mira z Fioną Quote
Recommended Posts