DORRAG Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 leemonca napisał(a):a u nas właśnie zaczęło sypać, jest bielusieńko ale czy dotrwa do rana :mad:? Nie mów że u Ciebie sypie śnieg, bo u mnie nawet jeden płatek śniegu nie spadł:placz: Quote
leemonca Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 a sypie, sypie i to bardzo intensywnie i jest -5 stopni :eviltong: tylko dogo mi coraz wolniej chodzi, zaraz się całkiem przymuli :mad: Quote
Kate I Luka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ale Ci Kasiu psa poskręcało :) hehe, ale się wyłożył :cool3: :cool3: :cool3: Quote
mar....ka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 U nas też sypie...Na ulicach dosłownie lód, jak zwykle zima zaskoczyła drogowców:diabloti: Quote
leemonca Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 a u nas przed chwilą jechały piaskarki :evilbat: Quote
Kate I Luka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 leemonca napisał(a):a u nas przed chwilą jechały piaskarki :evilbat: już ? o rety, to chyba napadało już sporo :cool3: Quote
leemonca Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 dużo tego nie ma, ale jest mróz i jest ślisko Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 leemonca :mad: Nie znęcaj sie tak nad nami, psychicznie :placz: U nas sniegu nie widać :shake: Quote
Kate I Luka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 leemonca napisał(a):dużo tego nie ma, ale jest mróz i jest ślisko u nas od 15 min też sypie. Już wszytksko pokryte jest śniegiem, też mróz trzyma, więc pewnie już ślisko... A Łukasz pojechał autem do pracy, na letnich oponach, a wraca przed 23cia... Oj będę się martwić tym jego powrotem :( :( :( Quote
leemonca Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Kate I Luka napisał(a):u nas od 15 min też sypie. Już wszytksko pokryte jest śniegiem, też mróz trzyma, więc pewnie już ślisko... A Łukasz pojechał autem do pracy, na letnich oponach, a wraca przed 23cia... Oj będę się martwić tym jego powrotem :( :( :( no..., nie zazdroszczę tych letnich opon :shake: , sama jestem kierowcą więc wiem co znaczą takie opony w takich warunkach :shake: , sama się kiedyś zawinęłam na murowanym pachołku, tak było ślisko:cool1: Quote
zuzolandia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 łoooo matyldo letnie opony pod koniec roku ???????!!!!!!....nie zazdraszczam ;-) Quote
Imbirka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 hehe, ale jaszczurka:loveu: :loveu: :evil_lol: a u nas dziś rano też troszkę śniegu się pokazało:cool3: , pewnie niedługo stopnieje:shake: a to polowanie na kaczki to udane chociaz? Quote
DORRAG Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 cześć :multi: Ale padnięty Hakerek:evil_lol: Quote
leemonca Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Imbir1'] hehe, ale jaszczurka:loveu: :loveu: :evil_lol: a u nas dziś rano też troszkę śniegu się pokazało:cool3: , pewnie niedługo stopnieje:shake: a to polowanie na kaczki to udane chociaz? udane, udane:evil_lol: , kaczusia leży grzecznie w zamrażalniku, jabłuszka kupione i miodzik też :cool3: witam przednoworocznie i przedsylwestrowo :loveu: , śnieżek już prawie stopniał, jest szaro i buro i do d...y, ale parę foteczek śnieżnych mamy :razz: :lol: :lol: :lol: Quote
leemonca Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 wedle przysłowia: "szukajcie a znajdziecie" :razz: Quote
madziasto4 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ale Wy tam macie fajnie....... ;) Tak patrzę na tego Hakerka zadowolonego, biegającego:loveu: Quote
Cerber Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :-o :-o :-o :-o :-o ale świetne zimowe zdjęcia... suuuuuper, ja chcę śnieeeeeeeeg, jeny ale macie fajnie... Quote
leemonca Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 już nie mamy :shake:, już stopniało :shake: Quote
Imbirka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 hehe, widzę kolejny śliczny banerek:lol::multi: a u nas też, szaro, buro i blee... i jesze jest fatalna mgła:cool3: Quote
Cerber Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 leemonca napisał(a):już nie mamy :shake:, już stopniało :shake: hihihihi:diabloti: :diabloti: :diabloti: przynajmniej nie jestem sama...:diabloti: :diabloti: :diabloti: wy tez nie macie śniegu...:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
leemonca Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 a ja już nosa dzisiaj na dwór nie wystawiam. Piję sobie pyffko, a z Hakersikiem pójdzie TZ-cik :diabloti: a w ogóle to się Hakersik znowu zakochał, tym razem w starej znajomej, która już trochę od ostatniego spotkania urosła, to jest Bajka, która u nas już gościła kiedyś w galerii od ostatniego spotkania (czyli od wczoraj) robi maślane oczy, kuli uszy i stale piszczy pod drzwiami, jak go wyprowadzam, to jadę za nim na butach do miejsca, w którym ostatnio hasał z Bajeczką :eviltong: Quote
leemonca Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Cerber napisał(a):hihihihi:diabloti: :diabloti: :diabloti: przynajmniej nie jestem sama...:diabloti: :diabloti: :diabloti: wy tez nie macie śniegu...:diabloti: :diabloti: :diabloti: ale przynajmniej trochę go mieliśmy :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts