Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

leemonca napisał(a):
a u nas właśnie zaczęło sypać, jest bielusieńko ale czy dotrwa do rana :mad:?

Nie mów że u Ciebie sypie śnieg, bo u mnie nawet jeden płatek śniegu nie spadł:placz:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leemonca napisał(a):
dużo tego nie ma, ale jest mróz i jest ślisko

u nas od 15 min też sypie. Już wszytksko pokryte jest śniegiem, też mróz trzyma, więc pewnie już ślisko... A Łukasz pojechał autem do pracy, na letnich oponach, a wraca przed 23cia... Oj będę się martwić tym jego powrotem :( :( :(

Posted

Kate I Luka napisał(a):
u nas od 15 min też sypie. Już wszytksko pokryte jest śniegiem, też mróz trzyma, więc pewnie już ślisko... A Łukasz pojechał autem do pracy, na letnich oponach, a wraca przed 23cia... Oj będę się martwić tym jego powrotem :( :( :(

no..., nie zazdroszczę tych letnich opon :shake: , sama jestem kierowcą więc wiem co znaczą takie opony w takich warunkach :shake: , sama się kiedyś zawinęłam na murowanym pachołku, tak było ślisko:cool1:

Posted

hehe, ale jaszczurka:loveu: :loveu: :evil_lol:

a u nas dziś rano też troszkę śniegu się pokazało:cool3: , pewnie niedługo stopnieje:shake:

a to polowanie na kaczki to udane chociaz?

Posted

[quote name='Imbir1']
hehe, ale jaszczurka:loveu: :loveu: :evil_lol:

a u nas dziś rano też troszkę śniegu się pokazało:cool3: , pewnie niedługo stopnieje:shake:

a to polowanie na kaczki to udane chociaz?

udane, udane:evil_lol: , kaczusia leży grzecznie w zamrażalniku, jabłuszka kupione i miodzik też :cool3:
witam przednoworocznie i przedsylwestrowo :loveu: , śnieżek już prawie stopniał, jest szaro i buro i do d...y, ale parę foteczek śnieżnych mamy :razz:

:lol: :lol: :lol:

Posted

leemonca napisał(a):
już nie mamy :shake:, już stopniało :shake:

hihihihi:diabloti: :diabloti: :diabloti: przynajmniej nie jestem sama...:diabloti: :diabloti: :diabloti: wy tez nie macie śniegu...:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

a ja już nosa dzisiaj na dwór nie wystawiam. Piję sobie pyffko, a z Hakersikiem pójdzie TZ-cik :diabloti: a w ogóle to się Hakersik znowu zakochał, tym razem w starej znajomej, która już trochę od ostatniego spotkania urosła, to jest Bajka, która u nas już gościła kiedyś w galerii

od ostatniego spotkania (czyli od wczoraj) robi maślane oczy, kuli uszy i stale piszczy pod drzwiami, jak go wyprowadzam, to jadę za nim na butach do miejsca, w którym ostatnio hasał z Bajeczką :eviltong:

Posted

Cerber napisał(a):
hihihihi:diabloti: :diabloti: :diabloti: przynajmniej nie jestem sama...:diabloti: :diabloti: :diabloti: wy tez nie macie śniegu...:diabloti: :diabloti: :diabloti:

ale przynajmniej trochę go mieliśmy :diabloti: :diabloti: :diabloti: