Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:x-mas: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1::tree1::tree1::tree1::x-mas:
Zdrowych, Radosnych Świąt Bożego Narodzenia, uśmiechu na codzień, spojrzenia w przyszłość pełnego optymizmu, i nadziei oraz wielu życzliwych duszyczek wokól siebie
Aby magiczny czas świąt upłynął Wam w rodzinnej atmosferze razem z Waszym czteronożnym przyjacielem:bluepaw:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

część Wam wszystkim!!! Witam Was trochę szersza niż przed świętami :cool3:choć obiecywałam sobie, że będę "leciutka" :rolleyes:. No cóż będę miała życzenie na Nowy Rok - schudnąć :cool3: A narazie biegamy z Hakerem za piłeczką ;-)

a w ogródkach kwitną nagietki

Posted

wow:crazyeye:, leemonca jakie śliczne świąteczne zdjątka, nowy podpisik i avatarek, ekstra:multi::multi::multi:

a ja też jestem troche szersza ale nie mogłam się powstrzymać, a kropkę nad "i" postawiła pieczone 2 kaczki, a raczej kaczory:cool3::evil_lol:, jedna z jabłkami a druga z nadzieniem z wątróbki z borówkami:cool3:, nie wiem co bardziej mi smakowało, kaczory, czy nadzienie:cool3::evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
wow:crazyeye:, leemonca jakie śliczne świąteczne zdjątka, nowy podpisik i avatarek, ekstra:multi::multi::multi:

a ja też jestem troche szersza ale nie mogłam się powstrzymać, a kropkę nad "i" postawiła pieczone 2 kaczki, a raczej kaczory:cool3::evil_lol:, jedna z jabłkami a druga z nadzieniem z wątróbki z borówkami:cool3:, nie wiem co bardziej mi smakowało, kaczory, czy nadzienie:cool3::evil_lol:

ja to bym postawiła na tą kaczkę z jabłkami :multi: , bo od paru lat mam ją w grafiku światecznym, ale się moja rodzinka odgraża, że jej jeść nie będzie, no i ciągle jest w moich planach:razz: , aż mi ślina cieknie, ą jęzor sięga butów:diabloti:

Posted

jak żeśmy robiły te kaczory to wiedziałam, że będą pyszne, wogóle miał być indyk, bo nas było 16 dorosłych osób przy stole, ale indyka nie udało się załatwić i całe szczęście, wolę kaczki:p, a none duże były, tak coś koło 3 kg jedna

Posted

polej ją jeszcze troszkę miodem, a i na pierwszy etap pieczenia obłóż skórkami od jabłek (tylko za cienko ich nie obieraj, niech skórki będą jędrne), później jak się troche przypieką to je zdejmujesz i dalej rumienisz kaczuchę, mówie ci, rewelka, wtedy jest jeszcze bardziej aromatyczne:sabber: