Jupi Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :x-mas: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1::tree1::tree1::tree1::x-mas: Zdrowych, Radosnych Świąt Bożego Narodzenia, uśmiechu na codzień, spojrzenia w przyszłość pełnego optymizmu, i nadziei oraz wielu życzliwych duszyczek wokól siebie Aby magiczny czas świąt upłynął Wam w rodzinnej atmosferze razem z Waszym czteronożnym przyjacielem:bluepaw: Quote
Magda-Amir Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 wesołych świat i duzo szczescia w nowym roku zyczy Magda z Amirosławem :buzi: :x-mas: duzo calyskow dla Hakerka :loveu: Quote
milena182 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 gdy pierwsza gwiazdka na niebie zablysnie niech was aniolek odemnie uscisnie na wigilijnym stole oplatek polozy i w moim imieniu zyczenia zlozy Quote
Alicja Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 :multi:Hey Hakerki w ten Świąteczny Dzionek ....jak minęła Wigilia i co powiedzial Hakerek;) Quote
zuzolandia Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Dziendoberek ;-)....kochani pewnie sie obzeraja ;-)...zostawcie cosik na jutro hehe;-)...buziaczki Quote
Kate I Luka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Hejka, my też witamy w świąteczne popołudnie :) :) :) Jak tam, prezenty sprawiły radość? Quote
agbar Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 ahoj na pokładzie:) obiecalam sobie ze nic juz nie zjem ale własnie mam przed soba tiramisu i jak mu sie oprzec...... Quote
:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Cześć :multi: Jak tam po świętach ?? ;) Quote
leemonca Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 część Wam wszystkim!!! Witam Was trochę szersza niż przed świętami :cool3:choć obiecywałam sobie, że będę "leciutka" :rolleyes:. No cóż będę miała życzenie na Nowy Rok - schudnąć :cool3: A narazie biegamy z Hakerem za piłeczką ;-) a w ogródkach kwitną nagietki Quote
Imbirka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 wow:crazyeye:, leemonca jakie śliczne świąteczne zdjątka, nowy podpisik i avatarek, ekstra:multi::multi::multi: a ja też jestem troche szersza ale nie mogłam się powstrzymać, a kropkę nad "i" postawiła pieczone 2 kaczki, a raczej kaczory:cool3::evil_lol:, jedna z jabłkami a druga z nadzieniem z wątróbki z borówkami:cool3:, nie wiem co bardziej mi smakowało, kaczory, czy nadzienie:cool3::evil_lol: Quote
leemonca Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Imbir1 napisał(a):wow:crazyeye:, leemonca jakie śliczne świąteczne zdjątka, nowy podpisik i avatarek, ekstra:multi::multi::multi: a ja też jestem troche szersza ale nie mogłam się powstrzymać, a kropkę nad "i" postawiła pieczone 2 kaczki, a raczej kaczory:cool3::evil_lol:, jedna z jabłkami a druga z nadzieniem z wątróbki z borówkami:cool3:, nie wiem co bardziej mi smakowało, kaczory, czy nadzienie:cool3::evil_lol: ja to bym postawiła na tą kaczkę z jabłkami :multi: , bo od paru lat mam ją w grafiku światecznym, ale się moja rodzinka odgraża, że jej jeść nie będzie, no i ciągle jest w moich planach:razz: , aż mi ślina cieknie, ą jęzor sięga butów:diabloti: Quote
Imbirka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 jak żeśmy robiły te kaczory to wiedziałam, że będą pyszne, wogóle miał być indyk, bo nas było 16 dorosłych osób przy stole, ale indyka nie udało się załatwić i całe szczęście, wolę kaczki:p, a none duże były, tak coś koło 3 kg jedna Quote
leemonca Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 matko, nie mów mi już o kaczuchach, bo jęzor do doopki ucieka :lol: obiecałam sobie, że na nowy rok kaczka będzie o! ... i już !!! Quote
Cerber Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Witam :) świetne foteczki... pięknie robisz przeróbki...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 i prawidłow, w takim razie trzymam kciuki za noworoczną kaczuchę:p Quote
leemonca Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 będzie piękna, rumiana, pachnąca jabłuszkami i majerankiem ..... :loveu: :loveu: :loveu: pychotka :eviltong: Quote
Imbirka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 polej ją jeszcze troszkę miodem, a i na pierwszy etap pieczenia obłóż skórkami od jabłek (tylko za cienko ich nie obieraj, niech skórki będą jędrne), później jak się troche przypieką to je zdejmujesz i dalej rumienisz kaczuchę, mówie ci, rewelka, wtedy jest jeszcze bardziej aromatyczne:sabber: Quote
Kate I Luka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 o, Hakerek świąteczny zawitał... Witajcie kolejne przejedzone :razz: :razz: :razz: Quote
zuzolandia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Tak to pancia powinna hasac ;-)...coby zbedne kilo zrzucic heeh Witamy poswiatecznie ...grubsze o ...czy to wazne heehh..... Polatamy po lesie to zgubimy tu i ówdzie eheh Buziaczki Quote
Recommended Posts