Imbirka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 ale masz w domu dużego chłopaka:lol:, Imbir ma 62 cm, ale tylko 31 kg waży, a przecież z niego już stary chłop:cool3::evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 leemonca napisał(a): kasiorka już prawie wydana, brakuje mi tylko prezenciku dla Mamy :lol: U mnie w portfelu też prawie pusto:evil_lol: wszystko wydałam na prezenty i zakupy. Quote
leemonca Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Imbir1 napisał(a):ale masz w domu dużego chłopaka:lol:, Imbir ma 62 cm, ale tylko 31 kg waży, a przecież z niego już stary chłop:cool3::evil_lol: ten wzrost ma jedną wielką wadę - jak kroję mięso muszę zakładać okulary żeby przypadkiem nie odkroić nochala Hakerkowego, który też leży na desce obok mięsa :cool3: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='leemonca']ten wzrost ma jedną wielką wadę - jak kroję mięso muszę zakładać okulary żeby przypadkiem nie odkroić nochala Hakerkowego, który też leży na desce obok mięsa :cool3: :evil_lol::evil_lol:też tak miałam z Harleyem... śliczności:loveu: Quote
zuzolandia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Moja kochana mam prosbe ...dam ci foteczke zuzki i przeobisz mi ja tak ładnie jak te hakerkowe powyzej ????pleaseeeeeeeee Quote
leemonca Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='zuzolandia']Moja kochana mam prosbe ...dam ci foteczke zuzki i przeobisz mi ja tak ładnie jak te hakerkowe powyzej ????pleaseeeeeeeee chodzi ci o tę niby ramkę? jeśli tak to dawaj, tylko mogę je zrobić jutro rano bo mnie TZ wygania już od kompa :placz: Quote
zuzolandia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 .te 2 sztuki ,,,i z napisem na nich ...DLA GUTKA ;-) .DZIEKUJEEEEEEEEE !!!!!!! Quote
Alynkaaa Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 wiitaaaaammmmm:) swieten focie widzialm...tylko niektroe takie z dolnej perspektywy widze:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 leemonca napisał(a):ten wzrost ma jedną wielką wadę - jak kroję mięso muszę zakładać okulary żeby przypadkiem nie odkroić nochala Hakerkowego, który też leży na desce obok mięsa :cool3: :evil_lol: Oj Leemonca, przecież nosek Hakera jest czarny, a mięsko w innym kolorze :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Witamy :multi: Przyszliśmy się przywitać po dłuższej nieobecności :multi: Głaski i mizianka dla Hakerka :loveu: :loveu: śliczny macie bannerek, my nawet nie mamy czasu jakiegokolwiek zrobić, ale może przed Świętami jeszcze zdążymy hihih Pozdrawiam, Daga ;) Quote
Kate I Luka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='zuzolandia'] .te 2 sztuki ,,,i z napisem na nich ...DLA GUTKA ;-) .DZIEKUJEEEEEEEEE !!!!!!! oj, ja tu widzę Gutkowo-miłosny spisek :D :D :D Cześć Leemoncea, ja już też spłukana kasowo... ale pochwalę się, dziś pół dnia się schodziłam za prezentem dla Łukasza... W wigilię ma urodzinki, no i podwójny prezent dostaje, więc trza się trochę bardziej wykosztować. I co roku dostaje to samo ode mnie, a w tym się okazało, że już takiego jak zawsze nie ma :placz: :placz: :placz: bo coś wycofują, i zmieniaja zapach...:placz: :placz: :placz: Złaziłam sie i zdzwoniłam po wszystkich perfumeriach... ale wreszcie znalazłam i zakupiłam... Quote
Imbirka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Kasia, jakie poświęcenie, a co to za zapach bo ja nie znam:cool3: Cześć Hakerki:multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 hey ...a tu pewnie świąteczne przygotowania całapara idą bo cicho jak makiem zasiał:cool3: Quote
leemonca Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']hey ...a tu pewnie świąteczne przygotowania całapara idą bo cicho jak makiem zasiał:cool3: no właśnie sęk w tym, że na przygotowania świąteczne nie mam czasu :shake: , mam za to mnóstwo innej pracy (będą pieniążki :multi: ) a święta będą znowu tak na ostatni gwizdek:cool3: tego zapachu też nie znam :cool3: ignorantka jezdem:oops: Quote
Kate I Luka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Sama się nie znam, ale wkleje co znalazłam: Must Pour Homme de Cartier Zapach orientalno-korzenny. Świeży, śmiały, intymny i impulsywny przeznaczony dla mężczyzn silnych i zmysłowych. Zapach bogaty, ciepły, stworzony zgodnie z duchem Must de Cartier, wykorzystujący awangardowy wszechświat kolorów i kształtów. RODZINA ZAPACHU: orientalno-korzenna Struktura zapachu: Nuta głowy: Mandarynka Anyż Bergamotka Nuta serca: - Korzenna Imbir Nuta głębi: Drzewo sandałowe Wanilia Ziarno Tonka Ogólnie: cudowny zapach... Kiedys przerabialiśmy Hugo Bossa, ale potem co drugi facet na ulicy tak pachn iał, i od 4 lat mój pachnie właśnie tym... Cudo na zmysły mi działa maxymalnie :cool3: :cool3: :cool3: Quote
tygra Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 leemonca napisał(a):ten wzrost ma jedną wielką wadę - jak kroję mięso muszę zakładać okulary żeby przypadkiem nie odkroić nochala Hakerkowego, który też leży na desce obok mięsa :cool3: :evil_lol: Tygra jest niższa a też muszę uważać bo ten nos jest wszedzie :). a co do wieku wagi itd - to jeśli Hakerek ma 10 miesięcy to do 40kg może dobić :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Kate I Luka']Sama się nie znam, ale wkleje co znalazłam: Must Pour Homme de Cartier Zapach orientalno-korzenny. Świeży, śmiały, intymny i impulsywny przeznaczony dla mężczyzn silnych i zmysłowych. Zapach bogaty, ciepły, stworzony zgodnie z duchem Must de Cartier, wykorzystujący awangardowy wszechświat kolorów i kształtów. RODZINA ZAPACHU: orientalno-korzenna Struktura zapachu: Nuta głowy: Mandarynka Anyż Bergamotka Nuta serca: - Korzenna Imbir Nuta głębi: Drzewo sandałowe Wanilia Ziarno Tonka Ogólnie: cudowny zapach... Kiedys przerabialiśmy Hugo Bossa, ale potem co drugi facet na ulicy tak pachn iał, i od 4 lat mój pachnie właśnie tym... Cudo na zmysły mi działa maxymalnie :cool3: :cool3: :cool3: no po opisie pachnie zachecajaco:):cool3::cool3: czujecieee????:razz: Quote
Imbirka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Kate I Luka napisał(a):... Cudo na zmysły mi działa maxymalnie :cool3: :cool3: :cool3: uuuuuuuuuu, brzmi nieźle, zainteresowałam się:lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Witanko kochani ;-) BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJEEEEEEE ZA FOTENCJEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEM OGROMNIE CI WDZIECZNA KOCHANA LIMONKO !!!!!!!! ;-) Buzioczki dla Hakulca ;-).... Quote
e.v.a Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ulalaaa:cool3: ja z braku kasy :evil_lol: zakupilam tztowi portwel:p prezent bardzo przydatny biorac pod uwage fakt ze wszystki jego drobne jak gdzies idziemy jak i dokumety sa w mojej torebce:roll: a on nadal nie ma prezentu dla mnie i jeczy zebym mu powiedziala co chce:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Dziendoberek ;-)...nie wiem jak u WAS ale u nas ;-) sypneło sniegiem ...był całe 20 minut hhe teraz to juz odlegle wspomnienie ;-) Pozdrawiamy milutko . Quote
Recommended Posts