Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leemonca napisał(a):

kasiorka już prawie wydana, brakuje mi tylko prezenciku dla Mamy :lol:

U mnie w portfelu też prawie pusto:evil_lol: wszystko wydałam na prezenty i zakupy.

Posted

Imbir1 napisał(a):
ale masz w domu dużego chłopaka:lol:, Imbir ma 62 cm, ale tylko 31 kg waży, a przecież z niego już stary chłop:cool3::evil_lol:

ten wzrost ma jedną wielką wadę - jak kroję mięso muszę zakładać okulary żeby przypadkiem nie odkroić nochala Hakerkowego, który też leży na desce obok mięsa :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='leemonca']ten wzrost ma jedną wielką wadę - jak kroję mięso muszę zakładać okulary żeby przypadkiem nie odkroić nochala Hakerkowego, który też leży na desce obok mięsa :cool3: :evil_lol::evil_lol:też tak miałam z Harleyem...
śliczności:loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']Moja kochana mam prosbe ...dam ci foteczke zuzki i przeobisz mi ja tak ładnie jak te hakerkowe powyzej ????pleaseeeeeeeee

chodzi ci o tę niby ramkę? jeśli tak to dawaj, tylko mogę je zrobić jutro rano bo mnie TZ wygania już od kompa :placz:

Posted

leemonca napisał(a):
ten wzrost ma jedną wielką wadę - jak kroję mięso muszę zakładać okulary żeby przypadkiem nie odkroić nochala Hakerkowego, który też leży na desce obok mięsa :cool3: :evil_lol:

Oj Leemonca, przecież nosek Hakera jest czarny, a mięsko w innym kolorze :evil_lol:

Posted

Witamy :multi:

Przyszliśmy się przywitać po dłuższej nieobecności :multi:
Głaski i mizianka dla Hakerka :loveu: :loveu:

śliczny macie bannerek, my nawet nie mamy czasu jakiegokolwiek zrobić, ale może przed Świętami jeszcze zdążymy hihih

Pozdrawiam,
Daga ;)

Posted

[quote name='zuzolandia']
.te 2 sztuki ,,,i z napisem na nich ...DLA GUTKA ;-)
.DZIEKUJEEEEEEEEE !!!!!!!
oj, ja tu widzę Gutkowo-miłosny spisek :D :D :D

Cześć Leemoncea, ja już też spłukana kasowo... ale pochwalę się, dziś pół dnia się schodziłam za prezentem dla Łukasza... W wigilię ma urodzinki, no i podwójny prezent dostaje, więc trza się trochę bardziej wykosztować. I co roku dostaje to samo ode mnie, a w tym się okazało, że już takiego jak zawsze nie ma :placz: :placz: :placz: bo coś wycofują, i zmieniaja zapach...:placz: :placz: :placz:
Złaziłam sie i zdzwoniłam po wszystkich perfumeriach... ale wreszcie znalazłam i zakupiłam...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']hey ...a tu pewnie świąteczne przygotowania całapara idą bo cicho jak makiem zasiał:cool3:

no właśnie sęk w tym, że na przygotowania świąteczne nie mam czasu :shake: , mam za to mnóstwo innej pracy (będą pieniążki :multi: ) a święta będą znowu tak na ostatni gwizdek:cool3:

tego zapachu też nie znam :cool3: ignorantka jezdem:oops:

Posted

Sama się nie znam, ale wkleje co znalazłam:
Must Pour Homme de Cartier

Zapach orientalno-korzenny.
Świeży, śmiały, intymny i impulsywny przeznaczony dla mężczyzn silnych i zmysłowych.
Zapach bogaty, ciepły, stworzony zgodnie z duchem Must de Cartier, wykorzystujący awangardowy wszechświat kolorów i kształtów.

RODZINA ZAPACHU: orientalno-korzenna

Struktura zapachu:

Nuta głowy:
Mandarynka
Anyż
Bergamotka

Nuta serca: - Korzenna
Imbir

Nuta głębi:
Drzewo sandałowe
Wanilia
Ziarno Tonka

Ogólnie: cudowny zapach... Kiedys przerabialiśmy Hugo Bossa, ale potem co drugi facet na ulicy tak pachn iał, i od 4 lat mój pachnie właśnie tym... Cudo na zmysły mi działa maxymalnie :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

leemonca napisał(a):

Tygra jest niższa a też muszę uważać bo ten nos jest wszedzie :). a co do wieku wagi itd - to jeśli Hakerek ma 10 miesięcy to do 40kg może dobić :evil_lol:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Sama się nie znam, ale wkleje co znalazłam:
Must Pour Homme de Cartier

Zapach orientalno-korzenny.
Świeży, śmiały, intymny i impulsywny przeznaczony dla mężczyzn silnych i zmysłowych.
Zapach bogaty, ciepły, stworzony zgodnie z duchem Must de Cartier, wykorzystujący awangardowy wszechświat kolorów i kształtów.

RODZINA ZAPACHU: orientalno-korzenna

Struktura zapachu:

Nuta głowy:
Mandarynka
Anyż
Bergamotka

Nuta serca: - Korzenna
Imbir

Nuta głębi:
Drzewo sandałowe
Wanilia
Ziarno Tonka

Ogólnie: cudowny zapach... Kiedys przerabialiśmy Hugo Bossa, ale potem co drugi facet na ulicy tak pachn iał, i od 4 lat mój pachnie właśnie tym... Cudo na zmysły mi działa maxymalnie :cool3: :cool3: :cool3:

no po opisie pachnie zachecajaco:):cool3::cool3: czujecieee????:razz:

Posted

ulalaaa:cool3: ja z braku kasy :evil_lol: zakupilam tztowi portwel:p prezent bardzo przydatny biorac pod uwage fakt ze wszystki jego drobne jak gdzies idziemy jak i dokumety sa w mojej torebce:roll:
a on nadal nie ma prezentu dla mnie i jeczy zebym mu powiedziala co chce:evil_lol: