mar....ka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Pięknie tam u Was: Lemonca trzeba być dobrej mysli. Swoja drogą, to zamiast zajmować się sexaferami w naszym rządzie i niejaką panią A.K., to mógłby ktoś zajać sie prawami zwierząt, a przede wszystkim jego egzekwowaniem. Ludzie traktują zwierzęta gorzej niż rzeczy, a to co się na wsiach dzieje, to przechodzi ludzkie pojęcie. Nie podoba mi sie psiak, to go pzrywiążę,albo najlepiejj wyrzucę przy ruchliwej drodze, jak nie znajdzie domu, to wpadnie pod samochód:angryy: :angryy: :angryy: Quote
bazylowa Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Heloł ja wpadam się przywitać !!!! Widzę, że mgła nie taka straszna... Co do malutkiej psinki to mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończyło. Wyobrażam sobie co czujesz bo mie by chyba trafił szlak :angryy: Ludzie są bez serca :angryy: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Witamy milutko .;-).mam nadzieje ze sobote spedziłas w lepszym nastroju ..pozdrawiamy milutko ....mizianko dla faflunka ;-) Quote
tygra Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 cześć kurcze faktycznie dziwna sytuacja z tą psinką mam nadzieje że nic mu się złego nie stało a ta fotka super a o widoczkach to już nawet nie piszę bo wiesz że są ekstra Quote
:: FiGa :: Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Witajcie :multi: Sytuacja z kłębuszkiem bardzo dziwna :( Może spotkasz jeszcze kiedyś tego pana?? Piękne :loveu: :calus: Quote
leemonca Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Kate I Luka napisał(a):Leemoncea, nie dołuj się tak.. Na pewno się dobrze skończyło, a Pan wziął pieska do siebie... starszy pan twierdził, że już ma dwa dość wiekowe pieski w domu i raczej nie był chętny do zabrania małego:shake: . Byłam tam dzisiaj znowu, nie wiem po co ale byłam :shake: , nie daje mi to spokoju:shake: . miałam wkleić dalsze mglisto-zimno-wietrzne fotki, ale jakoś nie mam ochoty. Patrzę na tego swojego czubka i tak sobie myślę, że on nawet sobie nie zdaje sprawy z tego jakiego farta ma w życiu. Ma ciepły domek i kochających ludzi wokół... Quote
mar....ka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Jka pan ma dwa pieski, to znaczy że dobry człwoiek i pewnie cos sensownego zrobił z małym. Uśmiechnij sie Lemonca, Świeta idą, ucałuj ode mnie "Czubka" Quote
Cerber Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Cześć, przewpraszam, ale ja nie tylko do Ciebie nie zaglądam. Tylko u siebie siedze... przeraszam... Quote
zuzolandia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Witaj kochaniutka;-).....tak prawda jest taka ze te nasze ;;CZUBY..maja wielgachne szczescie ze mieszkaja włąsnie u nas ;-).....mają sie lepiej anizeli w niebie ;-)......az strach myslec jak zyja te inne bidy ...;-(..... Ni ma fotek to pozachwycam sie starą ;-)...jest piekna ... .ale moze jednak wklejisz te nowe ?????.......uwielbiam patrzec na Twoje fotencje ...wiec nie daj sie prosic złociutka .....-) Buziaczki Quote
leemonca Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='majoka']Jka pan ma dwa pieski, to znaczy że dobry człwoiek i pewnie cos sensownego zrobił z małym. Uśmiechnij sie Lemonca, Świeta idą, ucałuj ode mnie "Czubka" dzięki majoka :lol: , czubek ucałowany i wyściskany :cool3: , a to zaległe fotki--- im dalej w las, tym ciemniej:cool3: z górki i pod górkę Pańcia, może nie tak całkiem od tylca, co?!?!? uff, ciężko tak stale pod górkę... o..., proszę jak górka... no nie ..., znowu pod górkę :eviltong: chyba mam dosyć:diabloti: Quote
Imbirka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 ale wy tam macie ślicznie, cuuuuuudne widoki:multi::lol:, a u mnie tylko płaskie pola:cool3: Quote
e.v.a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Imbir1 napisał(a): ale wy tam macie ślicznie, cuuuuuudne widoki:multi::lol:, a u mnie tylko płaskie pola:cool3: no własnie plaskie pola :shake: Quote
zuzolandia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 ..no cóz ...nic nie powiiem heheeh;-) ...mimo tak paskudnej pogody widoczki rewelacyjne ....;-) Quote
tygra Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 uwielbiam ich pychole jak biegną - wszystko się im rozciąga HI HI Quote
agbar Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 lolaboga a co to za wielkie psisko???:) nie poznalam kolegiiiiiiiiiiiiii.... dzien dobry tak w ogole:) Quote
leemonca Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 cześć dziewczynki!!! zaraz jadę z moją dzidzią na świąteczne zakupy, wpadłam się przywitać i zaraz zmykam :lol: byliśmy w sobotę u weta na przeglądzie technicznym :razz: ,waży 34 kg i ma wzrostu 66 cm, pazurki przycięte, uszka wyczyszczone i robaczki wygonione :razz: Quote
Kate I Luka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 oj Pańcia, Pańcia nieładnie tak psa podglądać :D ... zmęczony..... Dzień dobry... a ja widze nowy śliczny banerek z życznieami :) Quote
DORRAG Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 leemonca napisał(a):cześć dziewczynki!!! zaraz jadę z moją dzidzią na świąteczne zakupy, wpadłam się przywitać i zaraz zmykam :lol: Cześć:multi: No to powodzenie na zakupach... i nie wydajcie wszystkiej kasiorki:cool3: Quote
tygra Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 leemonca napisał(a):cześć dziewczynki!!! zaraz jadę z moją dzidzią na świąteczne zakupy, wpadłam się przywitać i zaraz zmykam :lol: byliśmy w sobotę u weta na przeglądzie technicznym :razz: ,waży 34 kg i ma wzrostu 66 cm, pazurki przycięte, uszka wyczyszczone i robaczki wygonione :razz: to kawał chłopa wychodowałaś, wysoki ale szczuply - tak trzymać. Śliczny kawaler. W jakim wieku jest teraz Haker? Quote
zuzolandia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Witamy milusinsko ;-)....pogoda bleee ...kiedy sniezek ? moze cosik wiecie na ten temat ???...... buziaczki . Quote
leemonca Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='tygra']to kawał chłopa wychodowałaś, wysoki ale szczuply - tak trzymać. Śliczny kawaler. W jakim wieku jest teraz Haker? Haker skończył 3 grudnia 10 miesięcy :lol: DORRAG Cześć:multi: No to powodzenie na zakupach... i nie wydajcie wszystkiej kasiorki:cool3: kasiorka już prawie wydana, brakuje mi tylko prezenciku dla Mamy :lol: evaxon dziendoberek :smile: cześć:multi: zuzolandiaWitamy milusinsko ;-)....pogoda bleee ...kiedy sniezek ? moze cosik wiecie na ten temat ???...... buziaczki . u nas dzisiaj trochę popadało :lol: , ale już stopniało :placz: Kate I Lukaoj Pańcia, Pańcia nieładnie tak psa podglądać :-D sam się tak wystawił :cool3: , ekshibicjonista jeden:cool3: Quote
Recommended Posts